icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

maminka1986
22. nov 2019

@callisia a posledný menzes mi napíš kedy

regina24
4. dec 2019

@ragaca jak sa máte ?

ragaca
5. dec 2019

@regina24 ahoj dakujem za opitanie .celkom dobre az na to ze ma zacalo vcera strasne pichat pod bruchom take skoro aj krce.dufam ze to nic neni zle.A ako vy?

regina24
5. dec 2019

@ragaca to je normálne to zvykne sa rozširovať maternica .kolkatom TT ste ?
.a mi sa máme dobré rastieme 🙂

ragaca
5. dec 2019

@regina24 ja som teraz 9 tyzdny a az od vcera mi vzdy vecer byva zle na zvracanie.co zjem tak mi byva hned tazko.Uz ani neviem co mam jest aby mi nebolo blbo vzdy vecer

regina24
6. dec 2019

@ragaca tak že máte ťažkosti že vám je zle či to neviem poradiť lebo ja som to nemala.
Jej jak to ide richlo že už 9tt paráda.

majdzis
9. dec 2019

Ahojte, som tu nova tak na začiatok pozerám vaše diskusie 😉dnes som 4 deň po KET, strašne sa bojím výsledku, keďže mi zostalo jedno embryo, tak snáď to bude bojovník a vydrží 😊

ingris
10. dec 2019

@majdzis ahoj ja som vcera bola na ket treba verit ze to bude ok

majdzis
10. dec 2019

@ingris do ktorého centra chodíš?

maminka1986
10. dec 2019

@ragaca aj ja to mám presne,včera som vracala rano aj večer, treba jesť ozaj málo a často
som 13tt dnes poradňa, všetko ok podľa doma
skúste si dat zazvorovy čaj, nastruhat,citron med
pepsi piť a fatru

ingris
11. dec 2019

@majdzis GYN -FIV -BA

ragaca
11. dec 2019

@maminka1986 a fatra neuskodi?ja som 12 tyzdni.ja som zistila ze nemozem meso jest a vysmazane lebo stoho mi je zle a zvraciam.

callisia
Autor odpoveď zmazal
maminka1986
11. dec 2019

@ragaca ako vam fatra moze uskodit ked je na traviace ťažkosti???

ragaca
12. dec 2019

@maminka1986 neviem ale lekar mi povedal ze by sa nemala pit fatra vo velkom mnozstve ale len po duskov.

maminka1986
12. dec 2019

@ragaca však robte si ako chcete,ja ju pijem kazdy den.nema sa piť vo vyššom stadiu lebo môže zavodnovat ale teraz pohode

ingris
14. dec 2019

majdzis ako si na tom

ingris
16. dec 2019

Ahojte tak dnes 8 den po KET a test stale biely

ingris
17. dec 2019

@majdzis ahoj ziadna odpoved tak ja len pre info konecne 9 den po ket a je tam nejaky duch snad sa mi nezda.

regina24
17. dec 2019

@ingris gratulujem super je to tam . Nebojte už len silnieť bude

ingris
17. dec 2019

@regina24 ooo dakujem strach mam lebo prve skoncilo spontanim potratm v 5tt.

regina24
17. dec 2019

@ingris nemajte strach bude dobre iked tehotenstve človek stále je v riziku ale treba pozitívne myslieť jasom mala dvakrát potrat .
Teraz som 3krat tehotná som 17tt len mám stále problémy lebo mamám hematóm odcoho krvacam tak ale treba veriť že bude dobre

majdzis
17. dec 2019

@ingris ahoj, prepáč nemám nejak času sem chodiť teraz 😉noo ja 10 deň po KET robila test a boli//😊

majdzis
17. dec 2019

@ingris jeeej super, každým dňom nech silnie 😊

regina24
18. dec 2019

@majdzis super gratulujem

ingris
18. dec 2019

@majdzis super aka krane vyditelna gratulujem

ingris
18. dec 2019

@regina24 to ma mrzi tolko problemov ale budem pozitivne mysliet raz sa to musi podarit😁

kofeinka
18. dec 2019

Baby to su take krasne ciary. Snad aj ja niekedy vo svojom zivote uvidim kolajnicu. Zial 6 rokov zatial nic 🥺

ingris
19. dec 2019

Takže už som znova v nervoch dnes som si spravila další test,aby som sa utvrdila že silnie a znovu asi nejaký problem sú rovnaké po 2 dnoch by mala byt určite silnejšia.Už mi zase nervy pracujú na plné obrátky.😢

ingris
19. dec 2019

@kofeinka no my s manzelom 13 rokov a az tento rok som druhy krat zbadala 2 ciarky, ale ako to vyzera zas to nedopadne dobre. Zajtra idem ako samoplatca na krv a v pondelok do centra uvidime