icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

regina24
24. dec 2019

Baby šťastné a Veselé Vianoce prajem. ❤️

ingris
24. dec 2019

@regina24 Štastné a veselé vianoce prajem a každej jednej prajem, aby takto o rok sme boli už s našim vysnívaným dietatkom.

samrolka2019
24. dec 2019

Šťastné a veselé. Nech sa nam pod stromčekom splnia vsetky zelania 🍀

ingris
27. dec 2019

@majzes ahoj no ako si dopadla na dnesnej kontrole dufam ze je vsetko v poriadku

majdzis
27. dec 2019

@ingris ešte stále čakám, dosť ľudí, ale čoskoro som na rade 😉napíšem

majdzis
27. dec 2019

@ingris tak mam po kontrole, plod síce už videl ale mám tam nejaký útvar co tam nemám mať, tak uvidím na ďalšej kontrole😏

ragaca
27. dec 2019

@samrolka2019 je gratulujem

ingris
27. dec 2019

@majdzis ani ti nepovedal co za utvar kedy ides na dalsiu kontrolu neboj urcite to bude dobre aspon vies ze je v maternici este stale spinis?

majdzis
27. dec 2019

@ingris no práveže ani on nevedel co to je, že to sa mu ešte nestalo 🤷‍♀️malo to cca 3 cm, na kontrolu idem až 8.1,vraj aby už videl všetko tak ako má, snáď už aj akciu srdiečka 😊

ingris
30. dec 2019

Ahojte dnes som bola na krv samozrejme som nemohla vydrzat ci je vsetko v poriadku tak minuly pondelok
HCG -272 a dnes 2599,8 tak som sa trosku ukludnila ze stupa nemozem sa dockat kontroly. Ako sa mate?

majdzis
30. dec 2019

@ingris tak super, teším sa s tebou 😊ja som bola v sobotu na pohotovosti, veľmi som krvacala, ale fazuľka sa drží ako kliešť, no riziko je tu stále, kvôli tomu útvaru (vraj myom)

ingris
1. jan 2020

@majdzis no tak to ma mrzí že máš také problemy, ale podstatne je ze sa fazuľka drží snád bude vsetko v poriadku vela zien donosilo aj s myomom dietatko len musia byt viacej pod dozorom

majdzis
2. jan 2020

@ingris čítala som, vraj je dôležité umiestnenie a veľkosť myomu, aby sa s bábätkom netlacili

habibim
2. jan 2020

@majdzis moja švagriná mala myom v maternici veľký ako hlava bábätka..dietatko sa vypýtal na svet o 5dni skôr, porodila prirodzene, aj keď ju strasili so sekciou.. Po pôrode jej Dr.povedala,ze dúfa, že ten myom odišiel.... Po 600nedeli šla na kontrolu a tam jej povedala Dr.,ze myom neodišiel, ale sa o dosť zmenšil.. Len aby čo najviac dojila (lebo aj tým sa zmenšuje).. Malý sa narodil zdravý, aj keď bol dosť pevný, tuhý.. Nemal od toho myoma miesto v brušku aby sa natahoval a otacal sa.. Ale už aj to orebrodili, chodila s nim na masáže aj doma ho masirovala a už je to šikovník, má 4,5mesiaca. Len ak ti môžem odporučiť, ak je to myom, nič ťažké nedvíha, ne naťahovať sa, ne preháňať to s ničím..lebo ak pukne, tak... Ak je teda v maternici, kde mala ona a delí si miesto s babatkom

majdzis
2. jan 2020

@habibim no ja ho mam niekde pri pravom vaječníku, veľký cca 3,5 cm, viem ze sa s tým počas tehotenstva nič nerobí, až po pôrode. Aj mala bolesti? Tlacilo to? Alebo ominalo?

habibim
2. jan 2020

@majdzis ona vôbec o ňom nevedela... Nebolelo ju nič.. Len bola v sledovaní každé dva tyzdne

majdzis
2. jan 2020

@habibim sak ale na ultrazvuku to predsa musel niekto vidieť

habibim
2. jan 2020

@majdzis sak hej videl Dr.ktory jej to povedal, keď išla na prvý utz v 5.m🤦‍♀️.. Ona nechcela ísť nijak na utz.. Len sme ju presvedčili... Bola veľmi nafúknuté a mne sa to nepozdávalo.. Bola už aj pred tehu nafúknuta, a co viem, každá choroba v ženskom tele, a ženských orgánov, sa žene ukáže najprv na bruchu.. Tak šla a toto zistili.. A od vtedy chodila každé 2tyzdne na kontrolu.. A to nevravím, že žena má 38r.a jednu 17rocnu dcéru a 11rocneho syna... A teraz toto tretie...
Ale tým všetkým som len chcela povedať, že aj s myomom vie byť normelne tehu aj pôrod aj dieťa..

majdzis
2. jan 2020

@habibim mne to našli v 4tt,rizika tam sú, to je jasné, a to bude až do konca tehu, idem 8.1 na kontrolu tak uvidím ako sa to správa

habibim
2. jan 2020

@majdzis oni podstatne je nestresovať, nedvíha nič ťažké.. Verím, že všetko bude ok🤗

majdzis
2. jan 2020

@habibim hej, mam nadriadený kludovy režim, vlastne sa mi ani nič nechce 🙈snáď to bude v poriadku všetko

habibim
2. jan 2020

@majdzis držím prsty.. Moj synacik z KETu akurát tu leží pri mne.. Tak dúfam, že aj ty si to budeš uzivat😉

majdzis
2. jan 2020

@habibim ďakujem 😊

ingris
8. jan 2020

@majdzis Myslim na teba a držím vsetky palce.

ingris
8. jan 2020

@majdzis Ako si dopadla?

majdzis
8. jan 2020

@ingris kontrola dopadla super, ❤️bije ako zvon, 8 tt, a máme 1 cm už 😉rastie ako z vody😉

ingris
8. jan 2020

@majdzis jeeeej to sa velmi tesim ides este do centra na dalsiu kontrolu? Ja idem 13.1. tak som zvedava nemozem sa dockat uz som na PN

majdzis
9. jan 2020

@ingris nemusím tam už ísť, ale môžem, vraj je to na mne, ale plánujem tam ísť ešte na kontrolu, predsa len sú tam odborníci 😉do ktorého centra chodíš? Budem ti držať palce nech je všetko v poriadku 😊

ingris
9. jan 2020

@majdzis gyn-fiv BA

majdzis
9. jan 2020

@ingris už som sa ta to možno pýtala, no nepamätám si🙈A odkiaľ dochadzas?