Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
Šťastné a veselé. Nech sa nam pod stromčekom splnia vsetky zelania 🍀
@samrolka2019 je gratulujem
Ahojte dnes som bola na krv samozrejme som nemohla vydrzat ci je vsetko v poriadku tak minuly pondelok
HCG -272 a dnes 2599,8 tak som sa trosku ukludnila ze stupa nemozem sa dockat kontroly. Ako sa mate?
@majdzis moja švagriná mala myom v maternici veľký ako hlava bábätka..dietatko sa vypýtal na svet o 5dni skôr, porodila prirodzene, aj keď ju strasili so sekciou.. Po pôrode jej Dr.povedala,ze dúfa, že ten myom odišiel.... Po 600nedeli šla na kontrolu a tam jej povedala Dr.,ze myom neodišiel, ale sa o dosť zmenšil.. Len aby čo najviac dojila (lebo aj tým sa zmenšuje).. Malý sa narodil zdravý, aj keď bol dosť pevný, tuhý.. Nemal od toho myoma miesto v brušku aby sa natahoval a otacal sa.. Ale už aj to orebrodili, chodila s nim na masáže aj doma ho masirovala a už je to šikovník, má 4,5mesiaca. Len ak ti môžem odporučiť, ak je to myom, nič ťažké nedvíha, ne naťahovať sa, ne preháňať to s ničím..lebo ak pukne, tak... Ak je teda v maternici, kde mala ona a delí si miesto s babatkom
@majdzis sak hej videl Dr.ktory jej to povedal, keď išla na prvý utz v 5.m🤦♀️.. Ona nechcela ísť nijak na utz.. Len sme ju presvedčili... Bola veľmi nafúknuté a mne sa to nepozdávalo.. Bola už aj pred tehu nafúknuta, a co viem, každá choroba v ženskom tele, a ženských orgánov, sa žene ukáže najprv na bruchu.. Tak šla a toto zistili.. A od vtedy chodila každé 2tyzdne na kontrolu.. A to nevravím, že žena má 38r.a jednu 17rocnu dcéru a 11rocneho syna... A teraz toto tretie...
Ale tým všetkým som len chcela povedať, že aj s myomom vie byť normelne tehu aj pôrod aj dieťa..

Baby šťastné a Veselé Vianoce prajem. ❤️