Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@smoulinka13 prave preto odkladame, kedze mame teraz tazke obdobie, do mesiaca sa to utrasie a bude ovela lepsie.. a zas sa budeme moct tesit 🙂 Som fakt zvedava, co ti na to v heliose povedia a ako to dopadne! 🙂
@zuzina1881 nebudeme už na nic cakat, jednoducho tam pojdeme...a Tebe to teraz URCITE vyjde! Držme si všetky pršteky a určite sa to podarí---apríl a máj=zrod ŽIVOTA
@merry1001 ahojky 🙂 tak já už jsem zkoušela, 9 a 10 den po ET a bílo bílo, už jsem to obrečela a smířila s tím, že mě holt teď štěstí nepotká 😔 doufám, že jednou ano... holky, vám moc, opravdu moc přeju, ať dopadnete lépe, budu vás sledovat 😉
@catchulinecka ja som dnes tiez testovala,8my den po ket a rovnako ako u Teba ☹
@merry1001
@mirka135 ahojte hoky, tolik smůly tu být nemůže, ještě tomu věřte 😉 a jako já to fakt můžu zabalit. Dnes 12 den po ET a slabá čárka, která je viditelná, ale!!! začla jsem lehce špinit 🙂 Já už se tomu opravdu musím smát 🙂 Jsem to fakt případ, takže já už nedoufám, protože těch zklamání bylo dost.
@catchulinecka a dnes si prvy krat testovala?Lahke krvacanie na zaciatku je caste, bude to dobre, ved test mas pozitivny.Kedy ides na krv?
@catchulinecka pockaj pockaj, ty si mala 9ty a 10ty den bielo a dnes na 12ty dve ciarky?
@merry1001 ano, ale jako tož to nejsou dvě čárky, to je prostě slabounká čárka, tady se tomu říká duch 🙂 jako to špinění mě fakt dorazilo, takže jako jasně, krev ukáže, ale prostě už nevěřím, už nechci další takové zklamání
@catchulinecka ja viem, ze duch, ze sa nezjavia kolajnice zo dna na den . . .ale aj tak, prehladala som vsetky mozne stranky a nenasla som nikde taku info, ze mal niekto 8-9-10 test biely a ze zacal mat ducha az neskor. . .ak len trocha krvacas, tak si myslim, ze to je v poho . . .asi by si mala utros zacat jest miesto vkladania. . .kedy ides na krv? Do ktoreho centra chodis?
@catchulinecka ale ved duch je super tojo spinenia sa vonec neboj a tez sa s toho ze si tehu
@mirka135
@merry1001 holky jste moc hodné, fakt díky za takovou podporu 🙂 vážím si toho. Chodím do Reprofitu. Mám v papírech nonstop linku, která ovšem dnes byla vypnutá 😀 to je dobré že? no chtěla jsem se zeptat co s těma práškama...vysadit či počkat. No nedovolala jsem se.
A ty myslíš Mery, že bych ho teď měla polykat místo zavádět? To myslíš kvůli tomu špinění???
Moc díky!
@catchulinecka ahojky, vidim, ze sa bojis 😒 a ten duch je skvely..nehadz flintu do zita...ja som pred rokom na prvom ket mala test pozitivny..a dostala som v datume mrchy normalne mrchu a plakala som cely den..i ked nebolo to take silne ako zvycajne a na druhy den to preslo do spinenia...a dnes ma drobec 3 a pol mesiaca.. 😀 😀 😀 .takze hlavu hore 😎 a drzim palce, ides v pondelok na krv? my ano.ja som dnes tiez 12ty den po ket
@hunka nekecej? tak to je super, ježišmarjá 😀 já snad holky kvůli vám ještě začnu věřit 😀
a áno, na krev taky v pondělí, ty to máš krásné, tak držím moc pěsti!!! a pak se určitě pochlub!!! 🙂
@catchulinecka urcite lieky nevysadzaj ber ich dalej ale kedze spinis tak ich zapijaj racej..lie lieky sa beru az do 1trimestra pokial lekar neurci inak
@catchulinecka urcite lieky nevysadzuj a mne lekar povedal, ze keby som zacala spinit, tak mam utros polikat, nie vkladat, lebo by to nemalo zmysel . . . Len neviem co ty vkladas, ci sa to moze aj jest, silno drzim palce,podla mna to vyzera dobre 😉 ukaz nam dusika 😅
baby ako Vás tu čítam nedá mi zareagovať. Pred rokom som mala na 9. den po ET špinenie, ktoré začalo prechádzať do krvácania, tak som si urobila test. Boli tam 2 slabé čiarky. Išla som na krv, kým však prišli výsledky ja som vysadila utrogestan, lebo som myslela, že to nevyšlo a začala som normálne krvácať. Výsledky krvi ukázali tehu. Takže som si to sama zničila ☹(( Teraz ma čaká KET, tak som plne poučená ...
@merry1001 já nevím, ale asi jo, chudák manžel nakoupil několik balení testů, protože nevěděl že jsou vždycky po dvou 😀 tak mám zásobičku, tak asi jo, podám zprávy 🙂 a od vás chci jen pozitivní!!!!!!! přece nemůžeme mít všechny smůlu ☹
@vanda02 no nekecej???? tak to je tedy velice nepříjemné nedorozumění ☹ ach jo, stojí to tolik peněz a stejně jak vidím člověk nemá úplně stoprocentní informace...a já teda dnes vypnutý nonstop telefon do caru. Každopádně ti moc moc držím pěsti, ať tentokrát vydržíte 9 měsíců 🙂 🙂

@zuzina1881 ahoj to ma mrzi ale psychika je najdolezitejsia, to je zaklad, ja som bola dnes u zenskeho a pytala som sa ho na jeho nazor ci vlozit jedno alebo dve, povedal ze on by si dal dve ze je vacdia sanca a riziko nie je take velke