icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

janula12345
4. nov 2016

@miskab neviem ci sa robia rozne verzie ale ja som prisla na ket a 10 minut pred vkladom az ich rozmrazili. Nemyslim ze sa robi pk pri mrazenych. Oni nasimiluju tvoje telo a nacasuju tak aby tvoje telo bolo akoze tolko dni po ovulacii, kolko dni maju tvoji mrazacikovia. Moji mali 5 dni ked ich mrazili, takze 5 dni pred vkladom mi nasadili progesteron ktory sa zacina produkovat od ovulacie.. takze to tak nasimulovali. Snad teraz je jasnejsie. Drzim palceky.

desza17
5. nov 2016

@miskab tak ako ti pisala janula12345,tak to bolo aj u mna.tiez mam embryjka po 5dnovej PK..a jedno mivrozmrazili tesne pred ket.ja som po ket pekne otehotnela,vsetko bolo v poriadku a zrazu v 8.tt prisla rana,potratila som.dnes je 5.tyzden od potratu a tiez ms este nikde..uz som ztoho na nervy.25.11.idem do car na konzultaciu kedy mozem ist na dalsi vklad a ja som nemala od potratu este ani jeden cyklus.buduci tyzden pojdem na vyvolavacku.u mna s ms vzdy bol problem lebo mam pco.ja mozem otehotniet od potratu az po troch mesiacoch,dr povedal.ale tiez bude urcite zalezat aj natom ako som sa zahojila a aka bude sliznica.a tebe co povedali v car?ze v buducom cykle mozes ist na ket?asi mas ist na utz...v 12-14den cyklu a podla vysky sliznice ti naplanuju vklad..zvycajne na 17-20dc.par dni pred ket zacnes brat progesteron alebo utrogestan a mozno estrimax na sliznicu...ved uvidis.silno drzim palce!!

nedarisa
17. nov 2016

Ahojte, ja som dnes 8. den od KET...Co poviete? Podarilo sa, ci si namyslam?

miskab
17. nov 2016

@desza17 Ahoj ja idem v pondelok do centra som zvedava co mi povedia, chcela by som ist teraz na tento cyklus na vklad

desza17
17. nov 2016

@miskab ahoj..tak to silno drzim palce✊✊✊..nech sa podari..potom sa ozvi.

spetule
17. nov 2016

@nedarisa Vypadá to, že se tam něco ukazuje. Zkus za dva dny 😉 Budeš moudřejší 😉 Držím pěsti!!!

nedarisa
17. nov 2016

@spetule dekuju skusim aj zatra 🙂 🙂 🙂

desza17
17. nov 2016

@nedarisa ešte vydrž..mne po ket ukazalo az na 12.dc aj to nie silne //...ale daco sa rysuje,tiško gratulujem👏👏👏

nedarisa
17. nov 2016

@desza17 ci vydrzim tak pockam 🙂 🙂 🙂 ale asi to nebydrzim 🙂

desza17
17. nov 2016

@nedarisa to ti veriiiim...ja len ze je to normalne po ket ze mas este len dušika na 8.den...

desza17
17. nov 2016

@desza17 12.dpt😊

nedarisa
17. nov 2016

@desza17 po tolkych rokoch som stastna aj za dusika 🙂 🙂 toto som na mojich testoch nikdy nevidela

desza17
17. nov 2016

@nedarisa aj ja som bola...doteraz mam foto testikov.presne viem co prezivas!a silno ti drzim palce.

nedarisa
17. nov 2016

@desza17 dakujem, dufam ze bude vsetko v poriadku a mimino bude rast...
Kolko mas deti z ivf?

desza17
17. nov 2016

@nedarisa ja som mala teraz 1.ivf...ale et bol odlozeny kvoli ohss,mala som v auguste ket..podaril sa,vsetko bolo v poriadku a v 8.tt som potratila😢..teraz sa davam do kopy a uvidim kedy mi dovolia dalsi ket.

nedarisa
17. nov 2016

@desza17 to mi je velmi luto...uvidis ze sa ti to podari...nam z ET prestalo rast, toto je nase 4 Ket..v stredu idem na krv, tak dugfam ze to bude ok.Kam chodite do centra?

ischia38
17. nov 2016

@nedarisa ja uz som mala 6 den ducha ta posledna je dnesna zajtra bude vysledok krvy 😍

nedarisa
17. nov 2016

@ischia38 gratulujem hlavne aby vsetko dobre dopadlo 🙂 🙂 🙂 na tom mojom vidis nieco?

ischia38
17. nov 2016

@nedarisa jasne pekne vidno nepichái ti pregnyl nahodou po ket ? Rob si test poobede vtedy lepsie ukazuje

nedarisa
17. nov 2016

@ischia38 nie nepichali mi nic...kam chodis?

ischia38
17. nov 2016

Helios Martin ty ?

ischia38
17. nov 2016

@nedarisa helios Martin

desza17
17. nov 2016

@nedarisa do heliosu Mt.a dakujem tiez verim ze bude vsetko ok.

nedarisa
17. nov 2016

@ischia38 gynfiv, kolko ti vkladali? Mne dve

ischia38
17. nov 2016

Mne len jedno

ischia38
17. nov 2016

@nedarisa tesit sa je esce skoro znama ktora bola tiez na ket pred tyzdnom v 13 tt prisla o babo prestalo byt srdiecko najhorsie su tie prve mesiace 😞😞😞

nedarisa
17. nov 2016

@ischia38 na take nieco ani nemysli, musis verit, ze sa to podari....aj si pn?

desza17
17. nov 2016

@ischia38 presne😢😢😢

desza17
17. nov 2016

@ischia38 hlavne na to nemyslieť ✊✊✊

ischia38
17. nov 2016

@nedarisa ja som zena v domacnosti 😜tak ze som stale doma