Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@miskab tak ako ti pisala janula12345,tak to bolo aj u mna.tiez mam embryjka po 5dnovej PK..a jedno mivrozmrazili tesne pred ket.ja som po ket pekne otehotnela,vsetko bolo v poriadku a zrazu v 8.tt prisla rana,potratila som.dnes je 5.tyzden od potratu a tiez ms este nikde..uz som ztoho na nervy.25.11.idem do car na konzultaciu kedy mozem ist na dalsi vklad a ja som nemala od potratu este ani jeden cyklus.buduci tyzden pojdem na vyvolavacku.u mna s ms vzdy bol problem lebo mam pco.ja mozem otehotniet od potratu az po troch mesiacoch,dr povedal.ale tiez bude urcite zalezat aj natom ako som sa zahojila a aka bude sliznica.a tebe co povedali v car?ze v buducom cykle mozes ist na ket?asi mas ist na utz...v 12-14den cyklu a podla vysky sliznice ti naplanuju vklad..zvycajne na 17-20dc.par dni pred ket zacnes brat progesteron alebo utrogestan a mozno estrimax na sliznicu...ved uvidis.silno drzim palce!!
Helios Martin ty ?
Mne len jedno

@miskab neviem ci sa robia rozne verzie ale ja som prisla na ket a 10 minut pred vkladom az ich rozmrazili. Nemyslim ze sa robi pk pri mrazenych. Oni nasimiluju tvoje telo a nacasuju tak aby tvoje telo bolo akoze tolko dni po ovulacii, kolko dni maju tvoji mrazacikovia. Moji mali 5 dni ked ich mrazili, takze 5 dni pred vkladom mi nasadili progesteron ktory sa zacina produkovat od ovulacie.. takze to tak nasimulovali. Snad teraz je jasnejsie. Drzim palceky.