icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

ana1012
2. jan 2017

@miskab ahoj, mne tiež mrazili 2 prvojadra a potom 2blastocysty a neviem prečo... Ja by som mala ísť vo feb. Na Ket, tak som zvedavá, ktoré ako prvé rozmrazuju...

miskab
2. jan 2017

@ana1012 ja som bola dnes na krv a negativna a dohodli sme sa ze pojdem hned na dalsi KET, teraz v january no dufam ze uz to vyjde ....

gagik
2. jan 2017

Baby sli ste na ket s estrogenovou pripravou alebo v nativnom cykle

mkatkam
2. jan 2017

@gagik ahoj ja som teraz mala native bez estrofemu,nevyslo to.

ana1012
2. jan 2017

@miskab
Hneď v tomto cykle? A kam chodíš? Mne povedala sestrička, ze musím čakať jeden cyklus 😒 tak idem v januári na konzultáciu, som zvedavá, čo mi povie...

miskab
2. jan 2017

@ana1012 ja chodim do gyn fivu, len ja este nemam menzes tak som visadila lieky dnes , a cakam kedy pride a od prveho dna mam zacat brat ten estrofen , som sa rozpravala so sestrickou a povedala mi ze kludne mozem ist na dalsi vklad ked bude krv negativna ... tak idem do toho

gagik
2. jan 2017

@miskab a ake davky estrofemu beres?

miskab
2. jan 2017

@gagik beriem estrimax 3 x 1 tabletku

ana1012
2. jan 2017

@miskab to fakt? Ja tiež tam chodím a ja až od ďalšieho....

miskab
2. jan 2017

@ana1012 si bola na Ket a nepodarilo sa? povedali ty ze az dalsi cyklus mozes ist? mne dnes povedala sestricka ze kludne mozem ist na dalsi KET nemusim cakat dalsi cyklus tak to nechapem to kazdemu inak hovoria ?

ana1012
2. jan 2017

@miskab nie, ja som v decembri bola na ET, ale už na 7.den po PK som dostala menštruáciu, tak už 8.den som bola na krv, teda 2. deň cyklu a tam mi povedali, že nemôžem ísť hneď na Ket, ze musím počkať...

miskab
2. jan 2017

@ana1012 jaaaj no po ET som musela jeden cyklus pockat aj ja , a ze na KET mozem ist hned teraz dalsi cyklus ....

ana1012
2. jan 2017

@miskab aha a, tak snáď ti zo už vyjde... A nevieš náhodou, môžu sa potom aj tie prvojadra dat na PK?

miskab
2. jan 2017

@ana1012 ano daju sa dat , ale oni tusim davaju minimalne 4 embrya na PK , kedze ja mam len dve tak hned vkladaju tak to musim risknut , neviem ci som si mala dat pauzu alebo ist hned do toho , ci ma netlacia hned do toho sak je to ich biznis im je to jedno ci sa to podari alebo nie, hlavne ze to absolvujeme niekolko krat :/ :( len zas mne vzdy vysiel ET ale KET mi nevysiel vzdy neviem preco .

ana1012
2. jan 2017

@miskab tentokrát ti to vyjde! ☺️ a to ktorý DC sa chodí na Ket?

miskab
2. jan 2017

@ana1012 no neviem mne nikdy KET nevyjde a neviem preco :( na 18 den cyklu sa chodi na KET

ana1012
2. jan 2017

@miskab držím palce, aby to vyšlo! ☺️ a vyjde to určite! ☺️

miskab
18. jan 2017

Ahojte kocky caka ma KEt dnes som bola na ultrazvuku 13 den cyklu a volali mi z centra ze v piatok mam prist znova ze mam zlu endo... a dalej neviem ako sa to vola som si to nezapamätala zostala som hned v soku co sa deje , uz sa vam stalo ze ste museli absolvovat 2 X ultrazvuk pred KEt a sliznicu som mala dnes 10 mm .... dnes tam doktorka nebola ultrazvuk mi robila sestricka sa bojim co mi nasli alebo co sa deje :/

miskab
22. jan 2017

Ahojte tak dnes som bola na vklade , vkladali mi dvojbunkove a sest bunkove embrya. Vkladali Vam niektorej take embryo a podarilo sa ?

supoliatko13
26. jan 2017

Ahoj mám otázku idem už na 4 vklad ... Ako sa správať po vklade?? Ja som prvé dva len ležala a ani sa neujali tretie som tak striedala a ujalo s to na týždeň ... Ako sa mám správať teraz nechať to tak a ako keby sa nič nestalo len sa šetriť ??

desza17
26. jan 2017

@miskab ahoj,tak ako sa dari?

miskab
26. jan 2017

@desza17 Ahoj no nic moc prave ze nic absolutne nic necitim, mam pocit ze to nevyslo zas :( cez vikend skusim testnut v nedelu ak sa nerata prvy den tak to bude 7 den od KET. a ty ako uz si dostala ms?

desza17
26. jan 2017

@miskab hej nerata sa den vkladu.ale 7.dpt od ket je tiez este priskoro a este pri tvojich embryjkach,viem ze je to tazke vydrzat,ale pockaj este...

rokina13
18. feb 2017

Ahojte, chcela by som sa opýtať či niektorá z vás mala niečo podobné. V stredu, 15.2. som mala KET a dnes som sa zobudila na strašne silný vodnatý výtok. Pocit ako keby som sa "pocikala". Prepáčte za výraz, neviem to lepšie opísať 🙂, ale dosť som zostala smutná, viem, že voda sa vylučuje pred MS. Môže to byť znak MS tak skoro, už 2-3 dni po KET? Mala som natívny cyklus, MS mám dostať iba o týždeň cca. Beriem iba Progesterón. Alebo môže to byť vedľajší účinok Progesterónu? Ďakujem za radu, ak niekto s tým má skúsenosť.

mkatkam
18. feb 2017

@rokina13 ahoj radšej len polihujem dnes a ano môže to byť progesterón.ale nenamahala by som sa na tvojom mieste,keď ti to tak vytieklo.

stanulka30
18. feb 2017

@rokina13 ano moze to byt progesteron, ja som to mala tiez, dokonca aj v noci som sa na to budila, ked to zo mna vytekalo...

desza17
18. feb 2017

@stanulka30 tiez som to mavala z progesteronu.

rokina13
18. feb 2017

Ďakujem dievčatá! Tak ste ma ukludnili. Nevedela som, že môže to byť z toho 😊

joannita
18. feb 2017

Ja dnes 10. Den po KET, a test negativny :(
Pri ET som mala uz na 11 den pozitivny, sice slabu ciarku,.ale viditelnu. Uplne som bola presvedcena ze to vyjde, ked na 1.x sa ujali 2 embrya.
Znova sa mi potvrdilo,.ze radsej mat negativne myslienky odzaciatku a potom som menej sklamana.

desza17
18. feb 2017

@joannita este nieje nic stratene,kedy mas krv?drzim palce