Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
Baby sli ste na ket s estrogenovou pripravou alebo v nativnom cykle
@ana1012 ano daju sa dat , ale oni tusim davaju minimalne 4 embrya na PK , kedze ja mam len dve tak hned vkladaju tak to musim risknut , neviem ci som si mala dat pauzu alebo ist hned do toho , ci ma netlacia hned do toho sak je to ich biznis im je to jedno ci sa to podari alebo nie, hlavne ze to absolvujeme niekolko krat :/ :( len zas mne vzdy vysiel ET ale KET mi nevysiel vzdy neviem preco .
Ahojte kocky caka ma KEt dnes som bola na ultrazvuku 13 den cyklu a volali mi z centra ze v piatok mam prist znova ze mam zlu endo... a dalej neviem ako sa to vola som si to nezapamätala zostala som hned v soku co sa deje , uz sa vam stalo ze ste museli absolvovat 2 X ultrazvuk pred KEt a sliznicu som mala dnes 10 mm .... dnes tam doktorka nebola ultrazvuk mi robila sestricka sa bojim co mi nasli alebo co sa deje :/
Ahojte tak dnes som bola na vklade , vkladali mi dvojbunkove a sest bunkove embrya. Vkladali Vam niektorej take embryo a podarilo sa ?
Ahoj mám otázku idem už na 4 vklad ... Ako sa správať po vklade?? Ja som prvé dva len ležala a ani sa neujali tretie som tak striedala a ujalo s to na týždeň ... Ako sa mám správať teraz nechať to tak a ako keby sa nič nestalo len sa šetriť ??
Ahojte, chcela by som sa opýtať či niektorá z vás mala niečo podobné. V stredu, 15.2. som mala KET a dnes som sa zobudila na strašne silný vodnatý výtok. Pocit ako keby som sa "pocikala". Prepáčte za výraz, neviem to lepšie opísať 🙂, ale dosť som zostala smutná, viem, že voda sa vylučuje pred MS. Môže to byť znak MS tak skoro, už 2-3 dni po KET? Mala som natívny cyklus, MS mám dostať iba o týždeň cca. Beriem iba Progesterón. Alebo môže to byť vedľajší účinok Progesterónu? Ďakujem za radu, ak niekto s tým má skúsenosť.
@rokina13 ano moze to byt progesteron, ja som to mala tiez, dokonca aj v noci som sa na to budila, ked to zo mna vytekalo...
@stanulka30 tiez som to mavala z progesteronu.
Ďakujem dievčatá! Tak ste ma ukludnili. Nevedela som, že môže to byť z toho 😊
Ja dnes 10. Den po KET, a test negativny :(
Pri ET som mala uz na 11 den pozitivny, sice slabu ciarku,.ale viditelnu. Uplne som bola presvedcena ze to vyjde, ked na 1.x sa ujali 2 embrya.
Znova sa mi potvrdilo,.ze radsej mat negativne myslienky odzaciatku a potom som menej sklamana.

@miskab ahoj, mne tiež mrazili 2 prvojadra a potom 2blastocysty a neviem prečo... Ja by som mala ísť vo feb. Na Ket, tak som zvedavá, ktoré ako prvé rozmrazuju...