icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

desza17
1. mar 2017

@nela17 skus naozaj este raz,drzim palce👍👶

joannita
1. mar 2017

@nela17 ano presne, pocas dna je skoro číry, v neskorsom stadiu tehotenstva budes mas 2 ciarky aj z takeho mocu, ale na 12 den nie 🙂
Ja? V piatok idem 3. X na krv ci sa hcg nahodou nezvysuje, lebo 2x som mala rovnako nizke hodnoty, len 23 jednotiek. Pravdupovediac uz nech je potom a mozem sa sustredit na dalsi KET, lebo toto cakanie ma nebavi 🙂 Uz chcem ist do fitka a do sauny, dat si horucu vanu a pohar vina 😀 toto je len chytanie sa slamky. Poplakala som si a ideme dalej, este mame 5 zamrazenych, tak snad to vyjde.
Inak zaujimave je, ze po vikende som bola presvedcena ze hodnota z krvi bude vyssia, lebo tehu priznaky sa vyrazne zvacsili, dokonca ciarka na teste bola sinejsia! A krv rovnaka....nerozumiem uz nicomu 🙂

nela17
1. mar 2017

@joannita presne toto cakanie je na tom celom najhorsie. Ja som si povedala, ze sa nebudem upinat a budem to brat ako dalsi pokus a hotovo ale cim viac sa ta krv priblizuje tym viac mi z toho preskakuje 😀 a toto je tvoj kolkaty pokus? Super ze mas mrazacikov. Toto nase prve ivf, et sa nechytil a 1.ket sa chytil ale v 10tt MA a teraz toto je 2.ket ale s poslednym mrazacikom. Tak ak to nevyjde caka nas cely ten proces odznova, radsej by som brala este mtazacikov 😀

nela17
1. mar 2017

@joannita drzim palce. Mozno budes prekvapena a 3x sa to uplni otoci a vsetko bude ok. Tu sa nic neda dopredu predpokladat 😉

nela17
1. mar 2017

@desza17 dakujem za odpoved 🙂 skusim rano a piatok idem na krv. Tak uvidime

desza17
2. mar 2017

@nela17 tak ako?skusila si?

nela17
2. mar 2017

@desza17 skusila, zase nic ☹ tak zajtra mi to na krvi asi len potvrdia. Ach

desza17
2. mar 2017

@nela17 zajtra si kolky dpt?14?ake embryjko ti vkladali?

nela17
2. mar 2017

Mate tu prosim niekto taku skusenost ze test bol negativny a krv pozitivna? Dakujem za kazdu odpoved. Dnes asi zosaliem, urcite to poznate 😵

chmurkaxy
2. mar 2017

Čaute baby,ja som dnes 10dp5dt, na teste nič,len priesvitný kanálik na Mamateste. Ale som sa smiala,že konečne aspoň niečo môžem pod svetlom obzerať,lebo doteraz len biele Mamatesty. Čo už je toto za svet,keď už ani Pepino ani Mamatesty aspoň kanáliky negarantuje 🙂))
V každom prípade, dnes mini špinenie ráno len na papieri, uvidíme,čo sa bude diať. Osobne nejak nemám žiadny pocit, ani dobrý,ani zlý.

nela17
2. mar 2017

@desza17 ak sa nerata den vkladu tak zajtra je 14 den. Vkladali mi jedno embryjko a bola to blastocyta.

chmurkaxy
2. mar 2017

@nela17
Ahoj ja som dokonca tu na konci vygooglila včera takú tému a bolo tam dosť takých báb. Aj na amerických fórach boli baby,co mali BFP (+) až na 20-21 deň po transferi,medzitým aj lieky vysadili a aj tak sa to podarilo. Hlavu hore! Mne doktor povedal,zpri Ket sa telo správa inak, že niekedy mu dlhšie trvá zaregistrovať, že sa niečo deje,lebo to embryjko nie je od začiatku a neprodukuje v tele hcg od prvého dňa vzniku. A veď aj niektoré baby,čo si prirodzene tehu, zistia až 10-15 dní po chýbajúcej ms.

nela17
2. mar 2017

@chmurkaxy to je este skoro. To sa vsetko moze zmenit. Kedy ides na krv? Ja som si tentokrat tiez kupila mamatest lebo vsetci pisu ze ten urcite ukaze no a nic. Biele. Ako vidim kde by ta druha ciarka mala byt ale to je uz len take nami vykukane 😀

nela17
2. mar 2017

@chmurkaxy no to si ma potesila. Ano aj kamoska ma utesuje ze ona mala pri prirodzenom tehu prvy pozitivny test az na 5ty den po meskani ze este nemusi byt nic stratene. Len ma to stve ked citam ze niektore baby uz na 8 den kolajnice a ja nic. Po minulom Ket som mala dve ciarky na 13 den, ale to mi vkladali dve, mozno to k tomu prispelo.

joannita
2. mar 2017

@nela17 ano aj ja som si to tak hovorila, ze teraz uz budem v pohode a podobne, ale veru tie vnutorne pocity neovplyvnis.
Ja som mala zatial jedno ET z ktoreho som otehotnela, ale v 9tt aj potratila dvojicky. Mam dojem co tu citam ze kazde druhe tehu konci potratom. Sialene.
Inak mne teraz nabehla druha ciarka na teste az na 13den ale bola naozaj velmi slabucka, bol to rapid clear ale pepino neukazal nic a pritom uvadzaju rovnaku citlivost. Je pravda ze na 13 den by ti uz malo ukazat nieco, ale nevzdavaj, nadej este je. Aj ked ta je asi najhorsia, lebo potom sklamanie je o to vacsie.

nela17
2. mar 2017

@joannita ani nehovor. Ja ked mi potvrdili tehu tak som to uz brala za hotovu vec. Vobec ma ani nenapadlo ze by som mohla potratit. Az ked som zacala krvacat. Tak sup do nemocnice a vsetko bolo ok tak hovorili ze to mohlo byt tym ze odislo druhe embryjko. To bolo v 6tt..potom sa to na chvilu ustalilo a potom zase az mi v 10tt museli spravit kyretaz ☹ tak vnutorne sa pripravujem nato ze to nevyslo ale keby bola zajtra krv pozitivna tak vyskocim z koze.

joannita
3. mar 2017

baby ma porazi :D Dnes HCG ze 28! A oni ze pridite znova v utorok! Tak som sa jej rovno opytala, ze ci neni lepsie to ukoncit, ved to nema vyznam podla mna! Ze nie, ze ked to stupa (o brutalnych 5jednotek za 4dni!), treba chodit na krv. Ja ich chapem ze robia vsetko preto aby to vyslo a chytaju sa uz aj slamky, ale podla mna aj oni musia vediet ze je to zbytocne.

nela17
3. mar 2017

@joannita tak mozmo budes prekvapena. Mozno sa embryjko rozhoduje a zabojuje. Zato ja som si dnes isla pre ortiel a krv negativna. Takze konec 😢 drz sa 👎

sofia1
3. mar 2017

@syl80 ahoj😊ja som na 9 den mala pozit.vkladali 5 dnove embr.s PK.

nela17
3. mar 2017

@joannita tam mal byt parec hore 😉 drz sa

joannita
3. mar 2017

@nela17 to ma mrzi :( mate este zamrazene? Prepac mozno si to uz pisala....
No ako zazrak sa stat samozrejme moze, ale pochybujem velice 🙂 vcera som bola u mojho obvodneho gyndosa a spomenula som mu to a on na rovinu ze to nema vyznam, ze treba vysadit lieky a ukoncit to. 🙂
A ja uz som si vinko kupila a do fitka a sauny sa chystala 😀 tak zasa nic....

duda223
4. mar 2017

Zienky neviete nahodou ako to je?Pri vklade 2 embryi,ak sa jedno neuchyti, začne žena spinit alebo krvácať?

nela17
4. mar 2017

@joannita bohuzial uz nemame zamrazene. Ideme na 2.ivf tak toto bude snad uspesnejsie. O dva tyzdne ideme na konzultaciu tak budeme mudrejsi co a ako. Papiere sme si uz pre istotu dali schvalit ked sme isli na toto KET. Ozvi sa ako si dopadla 😉

nela17
4. mar 2017

@duda223 ahoj. Mne ked vkladali 2 embryjka tak som asi tyzden po potvrdeni pozitivnej krvi zacala krvacat. Strasne som sa zlakla. Isla s na pohotovost. Nechali si ma v nemocnici nasadili nejaku infuziu. Ked mi potom robili ultrazvuk bol tam iba jeden vacok takze mi povedali ze pravdepodobne mi odislo to druhe embryjko. Ale citala som aj take ze to co sa nechyti sa vstrebe a ty o tom ani nemusis vediet ze odislo. Drzim palce

duda223
4. mar 2017

@nela17 Ja som dnes 10 dpt a zacinam spinit. Skor si myslim,ze je koniec,ale napadlo ma,ze ked boli dva mozno je nadej... Inak včera som mala negat. test. Fakt som si myslela,ze byto mohlo vyjst,lebo 3 dpt som cítila pichanie a večer som mala krvany vytok. Potom to preslo. Som po 5.transfere a nikdy predtym som to nemala.

nela17
4. mar 2017

@duda223 moze to byt kludne aj to ze ti to druhe odislo. 10ty den je este skoro. Nemusi byt este vidiet na teste. Uvidis na krvi, kedy mas ist na testovanie? Drzim palceky. 5 transfer? Nech sa podari. Ja som mala teraz trei no ale nevydalo 😕

duda223
4. mar 2017

@nela17 v pondelok idem na krv, tak uz to budem definitívne vedieť. Držím palce aj tebe,nech sa darí 🙂

duda223
6. mar 2017

Takže krv negatívna ☹. Máme ešte posledné druhykrát mrazené embryo, čiže šanca na úspech ešte nižšia, ale ideme do toho!A aj keď už na 6.Ket nemám síl... Nemáte skúsenosti s transferom dvakrát zmrazeného embrya?

desza17
6. mar 2017

@duda223 ahoj,to ma mrzi.a robili ti aj dake vysetrenia ked sa ti nikdy ket nepodari?

joannita
6. mar 2017

@duda223 preco 2x mrazene? To som este nepocula.