Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@fialka1318 aspoň že tak . Ja mám dve a dve a že došli do tej najlepšie formy .. ale ja si nikdy nepamatam tie názvy 🔫
@evulik1111 hh mne dali prefotenu stranku z karty tak viem ako a ktory den rastli a aj ktore kedy odisli 🙂 a v akom stadiu skoncili na 5ty a 6ty den 🙂 jj ono vzdy ked vies ze mas este zamrazene tak vies ze mas sancu je vela bab ktore prejdu stimulkov ale k odberu sa nedostanu lebo nevyprodukuju vajka alebo ked vyprodukuju tak nie su dozrete - alebo je dozrete len jedno a ani to sa neoplodni -alebo sa oplodni a na 2 den sa prerusi vyvoj :( cize uz to ze ich mam zamrazene a nemusim podstupovat dalsiu stimulku je pre mna super 🙂 nakolko uz do tretieho ivf nejdem 🙂 cize tieto tri moje embryjka su moja jedina sanca 🙂 preto im plne verim 🙂
@veve2903 a my sme pre ivf setrili lebo som tuto na konikovi hladala najvyssiu sumu ktoru baby dali a rok dopredu som nasetrila a az tak som sla a teraz po 1ivf nepodarenom si dala pol roka pauzu aby sme nasporili a tak som sla lebo to vie cloveka dobre zruinovat financne :( ale co uz narobis ked normalne dietatko mat nebudeme :( kaslat na peniaze 🙂
@fialka1318 neboj dobre dopadne . Hlavne pozitívne myslieť . Ja to budem skúšať asi další krát . Mne ich pred vkladom ukázali ale na monitore . A hovorili, že sú krásne a lepšie sa nedalo. Tak im budem veriť
@fialka1318 ja som rada že finančne nemáme problém. Ale nechci vedieť koľko x€ sme nechali. Už vsade ... aj tuto ivf lieky ... mrazenie ,,,, a všetko .. a ešte sme dávali to lepidlo . Ako ja som hovorila , že si neviem prestaviť ľudí čo sú neni tak dobre na tom a chcu
@evulik1111 o ferticente som pocula vela dobreho 🙂 a ze maju vysoku uspesnost tak urcite bude vsetko ok 🙂 ja sa snazim verit ale ten taky maly chrobacik v mozgu tam stale hloda vies :D to sa neda zastavit :D hh ako dopadla vcera damska jazda ?🙂 si bola ci nie ?🙂 to je na prd strasne :( ja tiez nemam financne problem lebo ako som pisala ja vsetko planujem dopredu 🙂 cize nejake vydavky si viem rozhadzat a ked pride necakany tak mam nejaku rezervu na domacnost z ktorej cerpam 🙂 podla mna by mala ta poistovna viac preplacat nez je ten zaklad lebo kebyze pojdes len vsetko cez poistovnu tie ich trapne ukony co platia tak neviem ze aka uspesnost by bola po tom kebyze si nedas icsi alebo lepidlo alebo macs alebo pk atd :( mala by podla mna este v pripade zleho spermiogramu preplacat dve ukony ako napr macs a icsi ...a pri zenach ktore maju problemy mohli aspon lepidlo a pk , ked uz mrazenie si musime platit :( proste na prd to je :( ja som lepidlo nedavala lebo mi embryologicka povedala ze neni nikde potvrdene ze to pomaha a ze je to obycajna kyselina hyaluronova :( ale ako vidim tak to pomaha a vidim to priamo v praxi u teba ❤😉
@fialka1318 včera super bolo. Išli sme tri. Jedna kamoska má problémy s maminu zdravotne tak písala že jej to aj dobre padlo. Čiže sme si oddýchli v kine . A dohodli sme sa že budeme chodiť častejšie .
@evulik1111 hh mozno aj to tak pomohlo ze sa uz ciarocka ukazala 🙂 lebo si sa odreagovala a uvolnila 🙂
@fialka1318 no to dúfam , snažím sa byt v klude a uvoľnená . A robím s chlapom ak je nejaký akčný poviem mu, že musím oddychovať 😂
@evulik1111 teraz by ta mal setrit 🙂 si mu uz ukazala aj testik ?🙂 ci pockam kym bude silnejsia ciarka a potom mu ukazes ?🙂
@fialka1318 videl už minule keď to bolo ešte o trošičku bledsie .. ale uvidím 27.06 jak bude vyzerať
@evulik1111 hh ja by som asi neverila ze to je pozitivne kym by som nevidela hcg :D lebo ja som taka neveriaca :D takze budes testovat potom az stvrtok ?🙂
@fialka1318 asi skúsim aj zajtra alebo možno utorok. Lebo som si neni ista či doma mám test 😂 som si ďalšie objednala z netu. Lebo aby si nemysleli o mne že mi šibe 😂 koľko testov spotrebujem
@fialka1318 mne vo ferticente keď mohli dali ihli a všetko . Ako prekvapená som bola. Poslednú dávku som mala 8 liekov naraz . A všetky mi dali a povedali ako si ich mám miešať. Toto by sa v GF nestalo ! Akože doktor je taký iný ako som zvyknutá . Ale tuto kliniku mu doporučila mama kamošky lebo robila v nej embryologicku . Takze sa o mna aj zaujíma človek čo mi povie niečo viacej ako doktori. Aj trocha vysvetli keď som bola jeleň
@evulik1111 ako aj ja som tak myslela ze mi dali injekcie v lekarni 🙂 len tolko som si ich vypichala a preto som mala ohss v gynfive 🙂 tuto som si menej vypichala sice si este stale az do krvi musim pichat do brucha ale to je len progesteron 🙂 si mala dobre ze si poznala niekoho kto vo ferticente robil a este k tomu embryologicku co je parada 🙂 hh ja da vzdy lekarkz opytam a ona mi vzdy vsetko vysvetli aj kazdy vysledok aj ked ma pozera co sa tesim a velmi 🙂 fuha takto si mala dost liekov 🙂 ja som mala konecne normalny protokol 🙂 a vajicok som mala tak isto ako v gynfive ale s tym rozdielom ze tuto som mala take krasne embrya co tam ani naznakom 🙂 hlavne ze sme teraz obe spokojne v centrach 🙂
@fialka1318 hej ale to som mala takú poslednú dávku namiešané pár dni pred odberom . A hej takéto som nemala v GF
@evulik1111 dneska u nas cely den prsi :( sice sa trocha aspon ochladilo ale neni to velmi povzbudzujuce 🙂 dneska som varila a len tak lenosila ale sa mi tie dni vlecu :( a vam ide ako stavba domu ?🙂
@fialka1318 joooj pomalícky hádam do konca júla dokončíme . A budem môcť izbičku zariadiť . Už mame jednu nachystanu.. my sme dnes cestovali. Sme boli na hodoch u ocina. Potom sme došli niečo som porodila. A už sme dali bowling a pizzu. O chvíľku ideme domov. Niečo porobiť a o 23 mám fraxiparin. Potom môžem drichmat
@evulik1111 hh pekny program :D trocha zavidim 🙂 ja som si vcera potajme vecer s manzelom vybehla do baru :D ale nikomu ani muk :D lebo nemam vychadzky ale uz mi tak sibalo ze uz som musela niekam sa isttrocha prejst a odreagovat :D sak nie som jedina 🙂 a trocha ma to oddialilo od myslienok na test 🙂 uz cim som blizsie k piatku tak tym viac ma to laka :D ale musim odolat :D taaak vy uz taku peknu stavbu mate ?🙂 uz je to za rohom 🙂 aj tebe sa z fraxiparinu robia take cierne fliaciky po bruchu ? modrinky alebo ako to mam nazvat lebo ked som si pichala po minulom ivf 10 ks tak vzdy takmer po vpichu sa mi objavila modrinka a v gynfive mi hovorili ze je to ok :O
@fialka1318 ved toto tiež som mala nasporene. Na začiatok ma to vyšlo cca 3000 ale to nám zabudli oznámiť v marci že sa v januári menil cenník čiže všetko mi zdvihli od 200-500e. Darkyni za lieky som dala 400 alebo 600e už si nepamätám ... Teraz ma ket vyšiel 200 + lieky.Chvala Bohu priateľ robí v zahraničí tak to nemám až také strašné 😬 Ale asi vykradnem banku 😂
@fialka1318 aj ja to mam ale mam také dni kedy mam úplne tvrdú kožu a nejde mi pichnúť koľkokrát na 3razy to dám. Neviem prečo. A tiež som včera vybehla von 🤗 po dlhej dobe dobre to padlo. Od marca som doma a vychádzku mi dali v pondelok 😕
@evulik1111 uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne ❤❤❤ ciarocku mas od vcera tmavsiu 🙂 ked porovnas vcerajsi test a dnesny 😍 urcite si tehulka blahozelaaaaaam ❤😉 uz len cakat na krv ktora ti to uplne potvrdi a dozvies sa vysku hcg 😅 a ked mas tak skoro ciarocku urcite sa uchytili obe bublinky ❤🙏
@evulik1111 inak ja osobne kebyze mam ciarocku by som nevydrzala na krv :D urcite by som to chcela mat hned potvrdene a sla by som k gynekologovi na hcg :D mas to zadarmo a vysledok ked si odnesies do 9tej hodiny na mikrobiologiu tak mas o 2 hod vysledky :D ja som uz tak bola a bolo to negativne ale moja svagrina bola lebo to chcela mat povtrdene cim skor a uz mala vysoke hcg 🙂
@evulik1111 aj ked vsetci hovoria ze ked mas pozitivny test tak hcg tam je 🙂 cize by to bolo zbytocne chodit na krv dvakrat 🙂
@evulik1111 ale ja by som proste nevydrzala nakolko cakam uz roky na test s ciarkami a furt nic :( ale tento rok to pride verim :D

@veve2903 joooj to neviem keby zavolas dáš sa na konzultáciu zistíš . Keď im všetko vysvetlíš isto ti pomôžu