Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@fialka1318 a ty ako?
@evulik1111 hm uz to vydrz ved zachvilu budete v svojom dome 😉 a sak nech mu tvoj povie ze nech sa skludni ze si tehotna ☹ mne sa tiez sem tam toci hlava a strasne smadna som a nevydrzim dlho stat 🙂 a sem tam citim ako sa roztahuje maternica take jemne krce 🙂 ale to asi len 4-5x za den 😉 najlepsie mi je ked lezim 😀 ale to nemozem cely den 😀
@fialka1318 mne zatiaľ nič vážne aké mám toho viacej teraz, robím ešte aj teraz už má to nebaví
@fialka1318 tak a ja som hcg mala ešte nižšie tak neviem. Ale nevadí ja som pozitívne naladená . Dnes test vyšiel zasa pozitívny nech si hovorí kto chce čo chce. Mne nič nie je okrem včerajšku jak sa mi točila hlava . Dnes sedím a pracujem si v tichu a klude .. sak už je streda pár dni počkáme a pondelok ideme na sono.
@evulik1111 a mas pravdu 🙂 len ma to postavilo nohami na zem 🙂 hoci verim ze to bude ok sak ani ja ani on nevie ako od pondelka narastlo hcg 🙂 som citala zevraj kazdy druhy den sa zdvojnasobi ;) mozno uz mame viac ako 1000 🙂 hm to som rada ze si mala pekny test ;) nic musimesi drzat prsteky a bude vsetko dobre ;) ja som povedala ze aj ked by pondelok nic nenasli tak urcite pojdem na druhy den k svojmu alebo o dva tyzdne neskor ako mi radil 🙂 lebo hovoril ze pokial zena nekrvaca ze je to na dobrej ceste ;) tak budem si hovorit stale to ;) a co robis ak smiem vediet? 🙂 v dome nieco alebo si v praci ?🙂
@fialka1318 dnes som doma mám papierovú robotu. Takze relatívne kľud, sme len so psikom sami. Dnes sme na ovocí a zelenine zatiaľ. Som behal do obchodu a mali hrozno, nektarinky a marhule 😀. Celkom si ficime na to. Spolu všetci . A raňajky zasa rajčiny s mozarelu . Kým sme sami doma ide aj zdravá strava . A doktora nepočúvaj. Vždy hovoria najhoršie
@evulik1111 ;) dakujem za podporu ;) hm tak to je ok ked mas len papierovacky ;) ja dneska asi len budem oddychovat mam dost z toho behania hore dole :D ja som si dala toast a dve platky slaniny :D som mala chut a inak nic :D ale maju v kauflande skvele melony aj lacne ta som si kupila taky 8kg :D si dam na obed ;) a je to inak velmi dobre ze sa takto podporujete aj v strave ;) aspon ta to laka viac ovocia a zeleniny jest ;) ja ked pride manzel a ho vidim jak on si da sice s mierou ale na co ma chut ta mu zavidim :D tie dva tyzdne do testu boli horor a tie dva tyzdne do sona budu dalsi :D
@fialka1318 ale to dáme . Hlavne mysli na to , že už mame najhoršie za sebou . Už sa to uchytilo a zabývalo v tebe ako nejaký príbuzný ktorého sa nevieš zbaviť 🤣 . Neboj všetko bude dobre .. ja som si pozrelala papiere z GF a mala som minule len 75,5 hcg q neviem prečo mi to nepovedali . Takze mám oproti tomu enormný nárast ! A hej podporuje má môj psik😀 to my dvaja si dávame takto do nosa 😁😁
@fialka1318 mne krv už brat asi nebudú . Lebo idem o 13:45 . A na krv sa chodí ráno o 7. Celkom som aj tada ja tie ihli nemusím .
@evulik1111 hm ja neviem ci sa berie aj krv ale mohli by :D aspon teda mne chcela by som vediet hcg 🙂 lebo gynko hovoril ze ked budem chciet ta ze mi urobi 🙂 pre moju kludnu dusu ;) a ja chcem mat v klude dusu :D jeeeeeeeeeeeeeeeej :* ty mas francuzskeho buldocka? alebo to je americky? :* ja tuzim o francuzskom buldockovi :* milujem to plemeno :* naaaaaaadhereny je :* a jak sedi v aute a na teba pozera ;) velmi rad ta ma ;) uz ho mas dlho ?🙂
@fialka1318 to je jean😂 je to Modra Francúzka krv mega asi aristokrata lebo sa vie veľmi dôležito tváriť 😂 . Hold to je take plemeno
@evulik1111 to jean je meno psika ci? 🙂 krasne ;) aspon mas doma veselo najma ked sa tesi a sa k tebe tuli ;) hh uz ho mas dlho ?🙂
@fialka1318 už cez 3 roky robí radosť
@fialka1318 akurát som si robila ten digitálny test clearblue a včera som mala hladinu 2-3 a dnes 3+ čiže rastie mi hcg 😁 spokojna som. Tieto vymoženosti dnešné
@evulik1111 hm kraaaaasne ;) ja som tiez nad tym rozmyslala ze jake tyzdne to ukaze ale manzel mi hovoril zeby som sa stresovala 🙂 tak ja dneska uvarim a upeciem kolac a kludne polezim a oddychujem ;) necham to vsetko sa osud a verim ze to bude dobre ;) a verim lekarovi ze povedal ze dokial nekrvacam tak tam babenko je ;) dneska som trocha nachladena 🙂 neviem ani z coho lebo som stale v teple 🙂 tvoj sa ucite tesi s tebou ked vidi ako ti testy ukazuju tyzdne ;)
@fialka1318 on nevie o všetkých testoch vďaka bohu. 😂 sak by si myslel ,že som mišuge🤷🏻♀️. Nevadí dnes vyšiel rýchlo pozitívny. Človek už nemusí čakať tých 5 minút a má to do pár sekund
@evulik1111 ja si myslim ze sa ti hcg uz zdvojnasobilo ako mi to lekarka hovorila ze kazde dva dni by sa malo zdvojnasobit ;) tak verim ze ked ti tak pekne ukazuje ze uz mas vysoke hodnoty ;) a chces sa testovat az do 15teho ked pojdes na sono?🙂
@fialka1318 no to ešte neviem. Lebo mám ešte tri doma. Tak to rozložím. Ale je pravda , že ak by Som čítala niečo zle , hneď si urobím . Ale už nebudem stresovať . Už postupom času som viacej v klude a nestresujem . Nie som taka ľaknutá
@fialka1318 ale to prejde ako nič. Ja sa veľmi teším už . Ale do prvého trimestra to je ste dlha doba kým to povieme niekomu.
@fialka1318 joooj to budete hrozne dlho čakať. Myslíš že sa to k ním neostane . Sak to už budeš mat aj bruško .
@fialka1318 všetko podľa mna rozhodne kontrola 15 . Ale asi do konca tretieho mesiaca počkáme
@evulik1111 dneska sa citim celkom ok vcera co ma nafuklo som si dala vyprostovak a hned to povolilo 🙂 lebo uz ma az krize od toho nafuknutia boleli ;) to je dobre to budes mat istotu ze je vsetko ok ;) lebo aj hovoria ze do toho 3tieho mesiaca to je rizikove 🙂 ako sa citis ? dneska je sviatok tak som povedala manzelovi ze vecer by sme dakde mohli ist sa prejst nech pridem na ine myslienky ;) hh a aspon mi rychlejsie zbehne cas ;) ja si to skrtam v kalendari :D mna objednali o 10:30 na sono tak so zvedava 🙂

@fialka1318 dva dni má vytáča spolubyvajuci čiže od kľudu to mq ďaleko. Ale inak fajn sem tam sa mi točí hlava a taka slabá ale inak nič zvláštne