Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@mims1520 neviem mne pregnyl nepichali pri ivf ja som brala ovitrelle a diphereline 36h pred odberom 🙂 pregnyl som mala len ked sme riesili tehotenstvo u gynka v kombinacii s liekmi a tam to nevyslo 🙂 a tam som si testy nerobila 🙂 ale ja som sa testovala pri druhom ivf az na 9ty den 🙂 ja viem len co baby pisali 😉 ktore sa tesili pichli si 5000jednotiek a na 12ty den po transferi mali ciarku a ked sli k lekarovi tak vysledok nebol dobry ☹ a podla tabulky by som sa velmi neorientovala ,nie je presna a kazda zena ma iny metabolizmus a inak dlho trva kym sa vyluci z tela 🙂 urcite verim ze si tehulka :-* a ze sa k nam pridas lebo ten testik vyzera velmi dobre 😉 ja som mala taky silny na 9dpt 🙂 drzim ti strasne prsteky a nech silnie kazdym dnom 😉 urcite pis a pridavaj fotky ja sa tesim z kazdej babenky ktora je tehotna 😉 inak si bola na vklad mesiac po mne 😉 ja som bola 18.6 🙂 mame obe 18tku 🙂
@fialka1318 ďakujem veľmi pekne za milé slova. Ja som trdlo lebo som skutočne nechcela testovať a podľahla som tomu 🙂 mne sa stále moce hlava, mám pocit nízkeho tlaku. Prsia začali včera a dnešná noc horor lebo som každých 10 minut myslela že dostanem
Menštruáciu. Tak som chcela nakuknúť na test či mi ukáže aspoň ducha. TYm že baby si väčšinou pichajú 5000 a mne dali len 1500 skutočne to neviem odhadnúť. V centre som bola medzi dievčatami jediná ktorej to vôbec predpísali preto sa ani nemám
S kým poradiť. Verím v dobrý koniec teda 🙂
@mims1520 ja som inak pre istotu od prveho pozitivneho tehotenskeho testu skusala vzdy kazdy druhy den z ranneho mocu testovat a ciarka tentokrat silnela 🙂 skus aj ty obden a uvidis ze bude silniet 😉 kolky dpt si dneska? 😉 a ratas aj den ked bol transfer alebo nie? 😉 a ake lieky este beries?😉
@fialka1318 ja som sa bala priznám sa 🙂 ja som ani dnes nechcela ale ako hovorim mala som pocit na ms tak som pre istotu skúsila. Deň transferu nerátam. Cize som 8dni po et. Lieky samozrejme len ultrogestan
@mims1520 inak to podlahne asi kazda ved uz len ta neistora ci to vyslo a kazda z nas sa chce tesit 😉 takze plne chapem 😉 ja som chcela 10dpt testovat ale nakoniec som o den skor skusila nedalo mi to 😉 drzim ti prsteky a nechcem ta nejako deprimovat s pregnylom 🙂 len nechapem naco ho pichaju a potom to niekedy ukaze falosne ☹ ale ty mas fakt tu ciaru silnu 😉 tak verim ze to bude dobre a sa budeme s tebou tesit z kazdeho testiku a z kazdeho sona malinkeho 😉
@mims1520 hm tak je to urcite babenko 😉 ked si mala aj tie priznaky a aj mas 🙂 drzim prsteky len nech silnie a budete bojovat s nami 😉 ja som sa po pozitivnom teste bala krvi po krvi som sa bala prveho sona ci to nebude mimo maternice alebo ci bude bit srdiecko 🙂 ja som taky bojko 🙂 hh a teraz sa bojim do kazdeho sona ci bude vsetko ok ale snazim sa verit pozitivne 🙂 nic ine mi neostava aj ked ma vsetci povzbudzuju ze bude vsetko ok 😉 len to je nejako vo mne ten strach 🙂
@fialka1318 no .. jedna slečna má už zrušila že je to určite pregnyl . Že aj 1500 vka sa drží v tele 12 dni . čo mi príde blud.
Ďakujem veľmi pekne ešte raz 🙂 budem informovať. Tá čiarka je fakt silná preto verím že prinajhoršom je to kombinácia hcg a zvyškového pregnylu. Ja som si pichala aj 5000 jednotiek pred iui a bolo to hneď preč. Ale ako som už hovorila s 1500 vkou nemám skúsenosť. Ja som dnes čakala ducha aby má to posmelilo, hoci by bol aj pregnylovy. Ale táto čiarka má celkom zaskočila a ostala som z toho ešte viac neistá 🙂
@fialka1318 to je presne to. Najprv sa človek boji či to vyjde... keď to vyjde boji sa či bude všetko b poriadku ... jednoducho sa stále bojíme toho ďalšieho kroku. Keďže nám to bábätko nebolo dopriate práve jednoducho mame prirodzene obavy. Vieš čo ja som sa nesledovala ale mám fakt hnusne stavy stále mám pocit ľahkej hlavy. Že si musím sadnúť lebo odpadnem. Preto som si tak hovorila že ijha toto je niečo iné ako doposial. Preto som verila že tam niečo bude
@evulik1111 @fialka1318 caute baby, hlasim navrat z dovolenky🙂 bolo to trosku dramatickejsie nez sme mysleli..cesta tazka ale dala sa..na druhy den som asi trosku viacej chodila, do mora len po kolena ale tak celkovo za dcerkou a tak a vecer som mala take slaboruzove na toaletaku..no cista panika..mam toho ja za sebou uz celkom dost tak hovorim muzovi, ideme na pohotovost..sli sme 15 km do Sibenika, nastastie blizko..celkom to bolo fajn len ja v panike..urobili sono, ukludnili ma, ze som v poho a ze mam lezat a sediet, neplavat, ziadne dlhe prechadzky a dychat vzduch, pozerat na more..tak som pilne dodrzala instrukcie a zvladli sme to🙂 dnes som sla ku gynekolovi-ale len povypisoval papiere a vobec ma nepozrel..ze az buduci tyzden..tak musim cakat az do 1.8...vidim ze vy sa mate fajn🙂 fialka-dufam ze poctivo lezis🙂 ja podstivo sedima lezim na striedacku..
@fialka1318 chodím do BA - repromedica. Ak bude, tak to bude prvé 🙂 manžel mal problem so spermio takze skúšame takto, keďže po bábätku veľmi tuzime. Krv mám 1. Augusta. Ja som si citala že pregnyl sa vyplavuje 1000jednotiek/deň. Takze keď som si pichala 1500 malo by to byt preč alebo duch. Takze pevne verím že je to kombinácia bábätko a pregnyl. Veľmi dúfam. Tak ty si značne predomnou aspoň mi budeš podávať všetky informácie z prvej ruky 🙂
@fialka1318 ty tak krásne pokojne píšeš 🙂 veľmi pekne ti ďakujem za krásne slova. Ja veľmi veľmi ale zároveň skromne dúfam že sa nám to podarilo a že po tom všetkom čo sme si prešli to už bude len a len dobre. Akonalhle mi to potvrdia budem sa už tak trosku smelšie tešiť. Dnes keď som si robila test bola som taká že veriť , neveriť , tešiť sa netesit sa 🙂 ale dúfam že je to skratka kombinácia hcg a pregnylu a preto je tá čiarka taká pekná 🙂
@fialka1318 ano polezkame spolu🙂 ked treba tak treba 🙂 pocuj a ty mas nejaku dokumentaciu z iscare?co si dala gynkovi? Lebo mna dnes vykrical ze nemam nic-ja len spravu zo sona som mu dala, co bill srdiecko, tam boli 3 vety-kedy ket, kolko ma babo a ze srdce potvrdene a ake lieky uzivat..a in ma vykrical ze nestaci a ze mam doniest vsetko..bola som dnes v iscare a tam hovorili ze kompelt vypis z dokumentacie potrva kvoli dovlenkam aj 2 tyzdne..a inak odpustili mi tie rocne poplatky za 2 roky🙂 v tom kochu, co som ti spominala..napisala som mail, reku skusim a ono sa podarilo🙂
@fialka1318 mne môj muž každé ráno dáva pusu na brucho. Akurát niekde do okolia rebier tak mu stále hovorím, že bábätko je určite nižšie :D anatomicky to trosku netrafil 🙂) mne zas celu noc doteraz kríze ako na menštruáciu. Zas sa stále kontrolujem či som to nedostala. Je to čistá katastrofa aj keď sa snažím byt tak nastavená že predsa to už je tam niekde hore napísané či to vyšlo. A keď mám dostať dostanem. Ale aj tak trt a chodím sa kontrolovať
@mims1520 gratulujem neboj dobre to bude . Aj ja som mala take bledé a potom pekne tmavšie to bolo . 😍
@fialka1318 ja si budem kupovať svoje všetko nové. Ja to potom keď tak niekomu predám . Mne sa páči značka cybex . A tie kocare Sa potom predávajú bez problémov
@evulik1111 mne to prišlo skutočne tmave nato že by to bol len pregnyl ... 1500 jednotiek po 5 dňoch... skôr verím že kombinácia zvyšný pregnyl plus bábätko. Ale tak verím že má další test pozitívne prekvapí , že bude ešte tmavší 🙂
@fialka1318 áno áno štvrtok. Na 14ty deň, presne ako píšeš. Už aby to bolo. Toto čakanie je na palicu. Len má človek stres. Snažím sa nato pozerať tak , že už je to tam hore napísané. Akurát keď má chytia tie akoze menštruačne bolesti ťažko si zachovať racio. Hneď letím na zachod a kontrolujem. Som stále zmätená z toho či to bol alebo nebol pregnyl.
Googlim čítam.... a stále z toho niesom múdrejšia. Písala som dokonca známej farmaceutke. Povedala, ze deň, ktorý som testovala, by sa mali nachádzať v moci maximálne nejaké minimálne zvyšky, ak vôbec. Jasne že milión faktorov váha, metabolizmus koľko som pila atd . Ale ak tie minimálne zvyšky sú 10-20-30 jednotiek, sú schopne na 10tkovom teste spraviť takúto čiarku. Takue som si nepomohla 🙂 môže byt ale nemusí
@fialka1318 bola to blastocyta po PK a dokonca sa už sama hatchovala. Takze blastocyta bola krásna 🙏 preto verím že teraz je skutočná šanca na bábätko. Ako hej mna tie menštruačne bolesti mimoriadne stresuju. Stále sa bojim že to príde. Ale tak ... potom príde 5 min racionality kedy sa upokojim a poviem si, že bude ako má byt 🙂 a tých 5 minút si užívam 🙂 bodaj by bolo ako píšeš. Bola som jediná ktorej dali pregnyl z 3 báb ktoré boli v car somnou. Ale ani jedna nemala hatchujucu blastocytu . Či to je tým, netuším.
Vieš čo trosku má stresuje fakt, že ak by to bol pregnyl zmiešaný s troskou hcg, tak ak sa pregnyl odbúral a hcg zvýšilo, či test nebude trosku svetlejší pripadne rovnaký ako bol. A tak či tak to môže byt tehotenstvo. Len sa pregnyl vyprchal a hcg zvýšilo tým pádom hodnota hcg mohla ostať kludne rovnaká. Chápeš má? 🙂
Ahojte mám na predaj Menopur 76 iu mám 1balik
A diphereline mám 2baliky.zostalo mi.
@fialka1318 neukázala 🙂 potrebujem to mat potvrdené. Nechcem mu spôsobiť sklamanie, že si bude myslieť že už som a nebudem. On to ako muž podľa mna nepochopí . Že bolo a nieje. Takze keď mi zavolajú s dobrou správou... veľmi natešene mu to oznámim že sa nam splnil sen 🙂 ale dnes som vyšla zo sprchy a tak sa namna cudne zadival... a hovorí ... bože ty máš riadne veľké prsia . Mam pocit že za posledné dni nejak otazeli. Prvých 5 dni má vôbec neboleli. Potom bum zrazu po bokoch ako extrémna svalovka.vieš čo ja som mala 3 noc od vkladu taku, že má palilo podbrusko, kríze tak že som nevedela či sedieť, stať, chodiť alebo čo robiť. Celu noc som nespala. Ale nekrvacala som. Ja nejak nikdy nekrvacam. Aj po opu dievčatá krvácali ja nič. Asi to tam dole mám nejaké odolné :D no som veľmi zcedava čo má zajtra čaka. Fakt uprimne som zvedavá či tam ešte niečo bude

@fialka1318 našla som takúto tabuľku. A zdá sa že ten zbytkovy pregnyl môže urobiť tak maximálne ducha. Mne sa zdá tá moja čiarka už celkom riadna. Takze mi z toho vychádza kombo trosku pregnylu trosku tehotenstvo :D teda ... verím žeby pregnyl nespravil toto