Koľko kontrol počas stimulácie IVF je bežných?
Ahojte, chcem sa opýtať koľko kontról ste mali počas stimulácie IVF. Stimulujem od 2.DC do 9.DC, teda osem dní, Kontrolu mi dali iba v posledný deň stimulácie. Chodím do Reprofit Martin. Ďakujem za odpovede.
@cecila95 ahoj, chodím tiež do reprofit Martin a tiež mi dali kontrolu až 9.DC. V predchádzajúcom centre som mala kontrolu skôr, mávam aj kratšie cykly tak dosť sa bojím, ale snáď vedia čo robia.
@anonym_0553ed Tiež mám z toho strach, nakoľko prvo hovorili že kontroly budú dve. A koľký deň stimulácie si, máš tiež Bemfolu ?
@cecila95 Ano, ja som tiez tak mala, najprv na zaciatku cyklu, potom na 9 den, a odvtedy kazde cca 2 dni az pokial vajicka neboli dost velke na trigger.
@anonym_0553ed Tiež mám z toho strach, nakoľko prvo hovorili že kontroly budú dve. A koľký deň stimulácie si, máš tiež Bemfolu ?
@cecila95 dnes picham druhú dávku, áno tiež mám Bemfolu 175 jednotiek
@anonym_0553ed Tak sme na tom rovnako aj ja si dnes picham druhú dávku, len 225 jednotiek
@cecila95 takže máme aj v rovnaký deň kontrolu 😀 držím palce

@cecila95 ahoj, chodím tiež do reprofit Martin a tiež mi dali kontrolu až 9.DC. V predchádzajúcom centre som mala kontrolu skôr, mávam aj kratšie cykly tak dosť sa bojím, ale snáď vedia čo robia.