icon

Koľko platíte za lieky pri IVF?

dagmarskutova
11. okt 2024

Ahojte,

ako to je s platenim pri IVF, lieky ako Puronal, Gonasi, Merional su celkom drahe...
Preplacala Vam to poistovna z nejakej casti?

simca115
11. okt 2024

@dagmarskutova pripnem sa aj ja som zvedavá

rk123
11. okt 2024

tieto lieky poistovna nepreplaca

bambulka711
11. okt 2024

@dagmarskutova poisťovňa prepláca iba časť niektorých. Ja som za lieky dala okolo 800e.

butterflyeffect
11. okt 2024

Doplatky za lieky su v plnej sume, nepreplacala poistovna, neviem uplne presne ktory kolko, len si pamatam ze hned pred stimulaciu som vybrala lieky za 360 eur, casom sa to nazberalo postupne pri 3 vkladoch na cca 1000-1500€ uz len taky progesteron(prolutex, amelgen, progestanele) poistovna nepreplaca a brala som az do 20 tt.

dagmarskutova
autor
14. okt 2024

Jedna ze preplaca niektore, druha ze nepreplaca... nic som sa nedozvedela...

bambulka711
14. okt 2024

@dagmarskutova a čo sa chceš dozvedieť? Každý to má inak, každý liek je inak a každá poisťovňa to má inak. Ak sa chceš dozvedieť presne, treba ísť do CAR, dajú ti protokol, predpisu lieky a môžeš ísť do lekárne, aby ti presne povedali, koľko budeš za ne platiť 🙈

katarina1812
15. okt 2024

Ja som napriklad pri odbere vajicok zahodila blocek s liekmi :D tam som mala aj cetrotide, aj ovitrelle aj clexan aj clostilbegit aj meriofert. A teraz pri priprave na vklad som blocek nahodila do VSZP aplikacie - zdravie maxi sa to vola ten program a ovitrelle mi jedine preplatili, ale je to kvapka v mori tych 23 eur (progestanelle neuznali) no za pokus to stoji - ak mate apku a viete to tam nahodit za minutu.