Koľko ste platili ako samoplatcovia za štvrté IVF?

10. aug 2020

Len ma zaujíma rozdiel v celkovej cene koľko vás vyšlo ivf keď ste do toho išli už ako samoplatci

nikaaa1982
10. aug 2020

v RF klasická stimulka, plus všetky metódy oplodnenia (ICSI, PICSI, MACS, PK) 2479 EUR (bez liekov), potom napr. v SLPN Košice - opäť klasická stimulka a cca 1600 EUR

princess59
10. aug 2020

Cca 80 000 CZK v Reprofite ( toto je aj s liekmi a ET), za ket sme doplácali cca 10 000+ lieky

martinaju
11. aug 2020

Ahoj 🙂 napr. Klinika kde chodím ja majú všetko pekne rozpísané v cenníku aj pre samoplatcov, každá jedna položka tam tak je rozpísaná. A záleží od toho, či chceš len ten základ alebo aj nadštandad, ktorý poistovna neprepláca ani pri prvých 3. IVF.

martinaju
11. aug 2020

Inak v prípade záujmu mám na predaj Gonal 450 úplne nové nepoužité, skladované v chladničke. Cena lacnejšia ako som kúpila 🙂

butterfly333
15. jan 2021

Prodim vás a aká je cena ivf ako samoplatca mám 41r ďakujem

martinaju
15. jan 2021

@butterfly333 podla toho kde v brne urcite menej ako na slovensku.

martinaju
15. jan 2021

@butterfly333 a aj na slovensku zalezi kee taky spln ma naozaj nizke ceny oproti inym centram ci by som tam isla neviem skor asi nie 🤷🏽‍♀️. Ale to je len moj pocit z centra ked som si pozrela nazory parov ktore tam boli a fotky.
Keby som samoplatca asi rozmyslam nad brnom aj keď cesta a vsetko hm neviem ci by sme neboli na rovnakej cene. Odbornost neposudim ale znova kazda je spokojna niekne inde s niecim inym. Kazda potrebuje iny pristup ine jednanie. Niekomu je niekto nesympaticky inemu sympaticky. Niekto berie to te pomali lekar zene nenakresli vajicko a spermiu a ako sa spoja za zlého doktora. Kazdy mame ine poziadavky a kazdy potrebuje nieco inak vysvetlit. Ale ty chodis do brna takze si nemyslim ze pojdes sluskt kliniku na slovensku ci?
Niekomu nevyhovuje brno niekomu slovensko niekomu sa podari tu niekomu tam a opacne. Ale podla financi asi brno myslim ze tam budes na cene pre samoplatcu skoro na rovnakej ako tu zeny cez poistovnu mozno plus par eur ale tu rataj okolo 3500 -40000 s vlastnymi embyami (lieky a nadstandard) ja ani neratam pri akej sume sme s liekmi a transfermi a to bolo prve ivf.

butterfly333
15. jan 2021

@martinaju ďakujem áno chodím do reprogenesis Brna a tam aj chcem na ivf písala mi kamoška tiež bola v reprogenesis minulý rok v ten istý deň na vklad ako ja no mne vklad nevyšiel a jej áno je už 30tt a ako samoplatca platila 3000€ takže idem tiež do toho.

martinaju
15. jan 2021

@butterfly333 no urcite to je menej ako by to vyslo tu ja ked som zrata lieky, ivf, 4 transfery som na 4500 eur s to neratam cestu, clexan a fraxiparin.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre