Košice Gyncare a zanedbaná starostlivosť

nikol9m
7. jún 2019

ahojte som po umelom oplodneni už 2x prvy krat sa to neuniezdilo vkladli sme stale po 2 embrya druhy krat som po ket otehotnela som vsetko bolo v poriadku potratila som v 3 mesiaci prestalo mu byť srdiečko ,, chcem sa spyťať volala som na kliniku kde som sa dozvedela ze nemam urobene ziadne vysetrenia ani hematologiu imunologiu a dali mi urobiť si geneticke testy mne aj manzelovy za ktore som plaťila 600 eur za uprednostnenie a dnes jak som volala ani nevedeli či tie testy mam urobene len doktorka mi odkazala ze si mam dať urobiť hematologiu .. tak podla čoho mi davali si pichať injekcie na riedenie krvy keď nemaju ziadne vysledky s krvy? jak som bola na vyčistenie v nemocnici nemocnica im volala aku mam krvnu skupinu oni ani nevedeli aku krvnu skupinu mám cele tehotenstvo ma neposlali na hematologiu ,, takze oni mi dvakrat robili ivf a ani nevedeli vlastne co mi je ci nemam niejaky problem proste len vložili boli im zaplatene a to je asi všetko pripadam si zanedbana moja kamaratka tam tiež chodi ktora je tehotna chvala bohu🙏🏼 a ju posielali cele tehotenstvo na hematologiu či všetko je v poriadku či dačo neskodi babetku stale jej volali ako sa citi či nema problemi atd proste starostlivosť a mne ani raz nezavolali ako sa citim vobec nič ,, do centra chodime preto lebo manzel ma nepohyblive spermie stale mi vraveli ze ja som v poriadku mne nič nieje nemam problem otehotnieť tak vdaka comu vedia ze som ookey keď ani krv mi nedali vysetriť ? moj gynekolog mi vravel lebo mi nechcel predpisať injekcie ze ani vysetrenie som nemala hematologiu tak jak vedia aku davku si mam pychať? ... čo si otom myslite ?

marida9999
19. jún 2019

@nikol9m Hmmm, tak to je smutné. Ja som tam šla len na konzultáciu a to ma Dr. pozrela a vzali mi hneď aj krv. Tak som prekvapená.

vendulka80
19. jún 2019

No takto... mam trosku problem pochopit, co si napísala ale nikto nikdy by to nespravil ivf bez odberov. Jedine ak by si teda bola v úplnom poriadku a aj to pochybujem lebo základne odbery su štandard. Bez odberov by ti nikto nedovolil pichat lieky na riedenie krvi. Si si ista, ze vies, co si si pichala? Podla mna mas velky nedostatok informácií, mozno si sa nepýtala a oni ti nepovedali alebo ste sa nepochopili. A ďalšia vec, nemocnica si vzdy dáva robit svoje odbery. To neexistuje, ze po telefóne do nejakeho centra budu zisťovať tvoju krvnú skupinu. Alebo výsledky. Cize skor si si mala nechat vsetko polopate vysvetlit lebo chyba moze byt na oboch stranách.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre