icon

Kresťania so skúsenosťou s IVF

12. nov 2022

Zdravim. Rada by som sa spytala na formovanie vasho krestanskeho postoja po absolvovani IVF. Napriklad. spovedali ste sa z toho? Pripadne ste prestali chodit na spovede, do kostola a podobne?
Prosim, aby sa nevyjadrovali, taki, ktori nemaju skusenost. Nechceme tu hadky.

Strana
z3
148terka148
3. dec 2022

@katuskamala1 tam asi zalezi aj od lekara...my cakame trojicky asom v 23t kazde dieta sa vyvija velmi dobre a v poriadku. A moj gynekolog povedal na zaciatku,ze uvidime ako si s tym telo poradi..a isla som ku druhemu lek a ten povedal,ze by toto tehotenstbo ukoncil.!
A kazdy ma svoju placentu a tehotenstvo si naplno uzjvaj niekedy ani neviem ze som tehotna😁

katuskamala1
3. dec 2022

@148terka148 waw, srdecne blahozelam!nech vsetko ide dobre.
3jicky prisli po ivf?
Preco chcel iny lekar ukoncit tehotenstvo? Lebo su 3?

148terka148
3. dec 2022

@katuskamala1 nie iba cloctibegit..lebo ze pre zenu je to nebezpecne..

katuskamala1
3. dec 2022

@148terka148 no nadhera. Plodna zena 🙂 🙂 požehnanie!
Drzim palce

essenceee
25. dec 2022

podla mna to s vierou nemá nič spoločné. Detičky su radost a kde to nejde prirodzenou cestou, tak musía pomoct odbornici

prihlasena1
9. nov 2025
@66simonka66

@katuskamala1 áno rozumiem. 😢 Je to ťažké rozhodnutie. Stále si hovorím, že je to ako sedem potratov a neviem sa s tým vyrovnať. Nemyslím na to stále, ale tak pár krát do mesiaca na mňa príde totálna depka, dúfam, že aj ja raz budem pripravená sa rozhodnúť.

@66simonka66 prosim, k akemu rieseniu ste sa nakoniec priklonili? Kludne mi napiste sukromnu spravu, dakujem.

66simonka66
10. nov 2025
@prihlasena1

@66simonka66 prosim, k akemu rieseniu ste sa nakoniec priklonili? Kludne mi napiste sukromnu spravu, dakujem.

@prihlasena1 zatiaľ sme sa nerozhodli, stále čakáme.

Strana
z3