Kryoembryotransfér v Gyn Five
Ahojte. Chcela by som od Vás ostatných vediet ako u Vás prebiehal KET transensfer. Ako dlho bola liečba pred KET? Som mimo BA a chcem si zariadiť ubytovanie, len neviem ako KET prebieha. Ked som bola prvý krát na IUC tak mi to trvalo 5 týždnov. Ako prebiehal KET u Vás?
Ahoj, aj mna caka prvy ket, uz druhy den beriem estrofen, 14 DC idem na sono, a potom cca na 17 DC na vklad.... a potom o 14 dni na to na krv 🙂
Ahoj, to ma mrzi.....ani mne ☹ jeden cyklus som mala pauzu.... Tak ideme skusit....
Luana - a hormony más v poriadku?
díky kočeny. Pomohli ste mi 🙂 A ešte sa chcem opýtať, treba znova chodiť na krv ako to bolo pri IVF? Lebo ak nie, tak by som si ubytovanie hľadala len na ten 14-18 den cyklu. Ozaj a držím Vám palčeky nech vám to vyjde. 😀
ahoj, ak dobre viem, netreba, iba na sono...a to asi raz, ja idem zajtra, budem mať 13. den cyklu, budem mudrejšia a napíšem ti 🙂
Ďakujem 😀 A ku komu chodiš? Ja idem k Harbulákovi.
ja budem mat vklad na 16 DC, teraz v piatok, cize mozno by Ti stacilo ubytko na 14-16 den cyklu....ale mozno teda to vyjde inak...
Diky, kočky. Držím palce luanna, daj vedieť ako ti to dopadlo 😉 🙂
Dnes som absolvovala 1. KET. Okolnosti boli také, že po KET som musela ísť domov autobusom, cca 2,5 hodinová cesta. Ale šoféroval šialený šofér, z autobusu som vystúpila úplne vytrasená po jazde na hrboľatých slovenských cestách. Myslíte, že tie embryjká majú šancu na prežitie?
Sledujem fórum posledné 2 mesiace, toto je môj prvý príspevok. Mám 37, doma 8 ročného syna, 6 rokov sa pokúšame otehotnieť, obaja sme v poriadku, všetky vyšetrenia máme ok, a aj tak nič. 1. IVF nám nevyšlo, tak sme skúsili KET. A teraz si hneď od 1. dňa budem lámať hlavu nad tým, či tá jazda mohla všetko ovplyvniť alebo nie...
slnecnica nelám si nad tým hlavu, možno ti to len pomohlo. Ja som bola v podobnej situácii ked som bola na 3.IVF a podarilo sa. Prvé dve nevyšli až napokon tá tretia. Teraz čakám na KET tak som zvedavá 🙂 Držím palce.
😀
Aj ja držím palce. Už som to pustila z hlavy. A sama som zvedavá, ako to dopadne. Včera som si prečítala slová Doc. MUDr. Malého z IVF centra v Brne, citujem: "Proces uhnízdění embrya do sliznice děložní nelze aktivně podpořit. Lze se jen snažit nerušit jej nepříznivým počínáním např. kouřením, prudkými pohyby těla či nadměrnou fyzickou zátěží. Po transferu není třeba zůstávat ležet déle než 15 minut.
Sliznici děložní, do které se embryo ukládá lze přirovnat k vrstvě másla na krajíci chleba, do které se vloží zrnka máku. Tato zrnka nevypadnou, ani když se krajíc otočí! Velmi významná je ale psychická pohoda. " Takže je to v podstate lotéria... Uvidíme na konci trate, u mňa teda 30.5.
Snažilky, myslite pozitívne!
@slnecnica007 drzim palce 🙂 ak sa to ma poradit, tak sa to podari! 🙂 ja som dnes 4 den po KET a rano som sa rozhodla ze idem do prace. prave kvoli tej psychickej pohode - tu nemam cas nad tym rozmyslat 🙂
@luanna Aj ja držím palce, veľmi! Ja som dnes 5. deň po KET, v GF. A som veľmi zvedavá, ako to dopadne. Prestala som stresovať, čo sa má stať, stane sa. Ale som na PN, lebo v práci mám veľa stresu a nedalo by sa mu vyhnúť. Pekný deň prajem 😎

ahoj, ja tiež čakám na 1. KET v gynfive . dostala som lieky estrofem a ultrogestan, cca 14 den cyklu idem na sono, potom sa rozhodne že kedy bude KET ( predpoklad medzi 16-18 dnom cyklu) . toto nie je až také nárocné ako samotné IVF.
dufam, že som trošku pomohla.
drž sa.