Kryoembryotransfer v lete 2014
Ahojte baby..ide niekto na KET jun,jul,august??? 😕 😵
Ahojte, ja planujem KET koncom augusta alebo v septembri. V utorok som musela na cistenie,lebo po 1. IVF sa nam drobec uchytil, no v 7 tyzdni odisiel bohuzial.... ☹
My ideme v utorok 🙂 Prvé IVF, z čerstvých embrií, vo štvrtok bolo odobraných 8 vajíčok, oplodnených 6. Tak uvidíme zajtra koľko prežilo do pondelka...
@mariajuraj to ma mrzi... 😒
@malinka26 drzim palce,daj vediet potom..mate aj PK?asi ano,ze?
oficiálne nie, ale neoficiálne áno. V sanatóriu Tomášov robia odbery vajíčok vo štvrtky, a transfery nasledujúci utorok, takže v podstate má každý PK 🙂 Určite dám vedieť.
Zlín
Tak sme včera boli na tranfere...z 8 odobraných vajíčok 6 oplodnených, 3 sa prestali vyvíjať hneď, 2 to dotiahli do konca..jedno mi tranferovali a to druhe (volala som na kliniku koli kryo) sa prestalo vyvijat dnes..... Takze mi zostava dufat, ze jedine vajicko z 8 bolo kvalitne a mam ho v brusku...opustila ma nadej,... ☹ ☹
Ahojte, ja idem na KET okolo 20 jula, tesim sa velmi a dufam ze je to posledny KET 🙂

@dicinka1 (Ja nie..bohužial ☹ no každopádne ti držím velmi palce, kedže letne transfery bývajú tie najúspešnejšie 😉 )