Kryoembryotransfer v lete 2014
Ahojte baby..ide niekto na KET jun,jul,august??? 😕 😵
ahojte, ja chcem ist na vklad v auguste..v dalsom cykle mi to asi nevychadza lebo pocas ovulky som na dovolenke a este nemam komplet vysledky z hematologie...a ked pozeram do kalendara a pocitam dni tak netusim ci aj ten august vyjde, lebo v praci ma zas kolega dovolenku a tym padom si ja volno vziat nemozem...☹ tak uvidime...jednoducho to babo ma furt daku vyhovorku preco nechava na seba tak dlho cakat
Ahojte mna caka v juli et. Mam dlhy protokol ;)
@smoulinka13 fuu tebe to rychlo ubehlo, len tot si pisala vysledky z KET a uz dalsia stimulka skoro u konca...drzim palec.
@franchise27 no este nie u konca, opu vychadzs na koniec jula a potom vklad ale uz pichsm diphereline a cskam na mms
@vanushka ja som v maji mala pozit.hcg pri et ale neudrzalo sa.chcela som v juni na ket ale pri kontrole na 12dc som mala nizku sliznicu tak mi ket neodporucili.teraz v juli od 1dc beriem preistotu estrimax pojdem tam na 12dc lebo mam kus kratsie cykly a podla sona rozhodnu ci bude ket a ak ano kedy
@vanushka mne nejako po tom et telo kus zblblo lebo ja mavam pravidelnu mrchu aj ovulaciu aj v poho sliznicu ale nechcela som riskovat tento mesiac bez estrimaxu lebo keby prirodzene nedorastla musela by som cakat az do augusta ale to som nechcela.mame 6mrazacikov a vsetko blastocysty tak uvidime.teba caka kolky ket.
caute,zajtra ideme na kontrolu som 15 dc.,som zvedava kedy bude vklad.vy ste na tom ako?

@klaudia84 ahoj, tak okolo toho 15. 07 mas vklad ? super, len tyzden mame rozdiel 🙂 jejj tak to sa tesim