icon

Kryoembryotransfer v lete 2014

dicinka1
14. jún 2014

Ahojte baby..ide niekto na KET jun,jul,august??? 😕 😵

vanushka
4. júl 2014

@klaudia84 ahoj, tak okolo toho 15. 07 mas vklad ? super, len tyzden mame rozdiel 🙂 jejj tak to sa tesim

klaudia84
4. júl 2014

@vanushka a ty si uz bola,ci ides po mne?

lucusik33
4. júl 2014

@klaudia84 tak ti drzim tuho palceky.ja mam kontrolu pred ket buduci stvrtok a potom dufam ze o par dni vklad.bude to moje 1.ket a Dufam ze aj posledne.

klaudia84
4. júl 2014

@lucusik33 ahoj,tak mozno aj pojdeme spolu,kolkaty si dc?

lucusik33
4. júl 2014

@klaudia84 buduci stvrtok 12dc budem

vanushka
4. júl 2014

@klaudia84 ahoj, ja som dnes 3 den cyklu, cize vklad bude 21.07..
@lucusik33
@klaudia84 obidvom vam drzim palce 🙂

lucusik33
4. júl 2014

@vanushka dakujeme krasne,podobne tuho budem stiskat prsteky.ako je mozne ze uz 3dc vies presny termin vkladu?

franchise27
4. júl 2014

ahojte, ja chcem ist na vklad v auguste..v dalsom cykle mi to asi nevychadza lebo pocas ovulky som na dovolenke a este nemam komplet vysledky z hematologie...a ked pozeram do kalendara a pocitam dni tak netusim ci aj ten august vyjde, lebo v praci ma zas kolega dovolenku a tym padom si ja volno vziat nemozem...☹ tak uvidime...jednoducho to babo ma furt daku vyhovorku preco nechava na seba tak dlho cakat

smoulinka13
4. júl 2014

Ahojte mna caka v juli et. Mam dlhy protokol ;)

franchise27
4. júl 2014

@smoulinka13 fuu tebe to rychlo ubehlo, len tot si pisala vysledky z KET a uz dalsia stimulka skoro u konca...drzim palec.

vanushka
4. júl 2014

@lucusik33 dakujem, no vklad je na 19 al 20 den cyklu, tentokrat bude na 20 DC, neviem ako to myslite, ale v mojom centre to funguje tak, dostala som plan a je tam stanoveny termin vkladu, aj minuly KET to tak bolo. A to vam kedy hovoria ze kedy mate vklad ? podla coho ?

smoulinka13
4. júl 2014

@franchise27 no este nie u konca, opu vychadzs na koniec jula a potom vklad ale uz pichsm diphereline a cskam na mms

lucusik33
4. júl 2014

@vanushka ja som v maji mala pozit.hcg pri et ale neudrzalo sa.chcela som v juni na ket ale pri kontrole na 12dc som mala nizku sliznicu tak mi ket neodporucili.teraz v juli od 1dc beriem preistotu estrimax pojdem tam na 12dc lebo mam kus kratsie cykly a podla sona rozhodnu ci bude ket a ak ano kedy

vanushka
4. júl 2014

@lucusik33 joooj skoda ze sa neuchytilo ☹ no nic, neboj tentokrat bude vsetko ok 🙂. Ja beriem od 3 dc estrimax tiez a kedze sa nam este nestalo ze sliznica bola nizka, tak idem rovno na vklad. Od estrimaxu nam narastie pekne, neboj 🙂 Kolko mas mraziacikov ? Blastocysty ?

lucusik33
4. júl 2014

@vanushka mne nejako po tom et telo kus zblblo lebo ja mavam pravidelnu mrchu aj ovulaciu aj v poho sliznicu ale nechcela som riskovat tento mesiac bez estrimaxu lebo keby prirodzene nedorastla musela by som cakat az do augusta ale to som nechcela.mame 6mrazacikov a vsetko blastocysty tak uvidime.teba caka kolky ket.

vanushka
4. júl 2014

@lucusik33 ahoj
ja som mala tiez 6 kusov, 2 som dala v maji a nechytili sa, tak teraz v juli este 2 dam a ostanu mi este 2 ako rezerva 🙂
Budes davat 2 je 1 embryo ? teraz v juli bude moj 5-ty vklad

lucusik33
4. júl 2014

@vanushka tak mas toho za sebou dost ☹.ja budem vkladat po jednom resp.moje centrum dava po jednom taksom sama zvedava ze ako to dopadne

klaudia84
7. júl 2014

caute,zajtra ideme na kontrolu som 15 dc.,som zvedava kedy bude vklad.vy ste na tom ako?

vanushka
8. júl 2014

@klaudia84 ahoj, ako dopadla kontrola ? narastla pekne sliznica 🙂

klaudia84
8. júl 2014

@vanushka az 18 eho bude vklad.este musim brat tabletky.nevadi dr vie co ma robit.budeme vkladat dve blastocysti

vanushka
8. júl 2014

@klaudia84 nevadi ze 18.7, ja mam 21.07 🙂 aj my budeme davat dve... zrejme ty mas dlhsie cykly, ze ?

klaudia84
8. júl 2014

@vanushka ano ,priblizne30 dnovy.takze ideme do toho spolu super. 🙂 kam chodis do centra.ja iscare Ba

vanushka
8. júl 2014

@klaudia84 ahoj,ty v piatok a ja v pondelok 🙂 kolko mm si mala dnes sliznicu ? ja chodim do brna, car unica

klaudia84
8. júl 2014

@vanushka no to veru neviem,nepovedala mi.a budes doma po vklade?

vanushka
8. júl 2014

@klaudia84 ano, budem doma. U teba to bude kolkaty vklad ?

klaudia84
8. júl 2014

@vanushka druhy vklad budem mat teraz,a dufam,ze posledny

vanushka
8. júl 2014

@klaudia84 pevne ver ze posledny 🙂 musi to klapnut. Ake lieky beries ? Ja Estrimax a Prednison

klaudia84
8. júl 2014

@vanushka estrimax,prednison,anopirin a od 13 eho utrogestan.dr sa pitala ci sme si isty ze chceme dvojicky,hovori,ze viete co to je,ked zacnu naraz plakat sa aj zblaznite,a manzel na to, nevadiiii 🙂

vanushka
8. júl 2014

@klaudia84 😀 😀 😀 😀 😀 😀

klaudia84
15. júl 2014

@vanushka ahoj,ako?kedy ides na to,ja piatok 🙂 uz sa neviem dockat.dufam,ze sa fazulky rozmrazia v pohode.ake embria budete vkladat?mi blasty.drzim palceky