icon

Kryoemryotransfer a stimulácia

denkatn
23. apr 2014

Prosim Vas, treba pred KET nejako dlho stimulovat? aky je postup pred stamotnym vlozenim. ide mi o to, ze chcem si casovo naplanovat ci to stihnem v maji a neviem kde sa opytat (do CAR-u na termin sa mi nechce len koli tejto otazke)

tatinka
23. apr 2014

na Ket vajka nestimulujes , to sa robi len na ivf, pred Ket zvyknu dat estrimax na dobry rast sliznice, kedze je to tableta iba to normlane uzijes cez usta, uz si presne nepamatam ako dlho sa to bralo ale asi dva alebo tri tyzdne pred vkladom sa mi zda ze sa to zacne brat...no a potom sa daval utorgestan na vkladanie to uz je na udrzanie embryka ....je tu na MK o tom asi miliarda tem 🙂
drzim palce nech sa zadari 🙂

denkatn
autor
23. apr 2014

dakujem,
hladala som to v tych miliardách tem, ale takto pekne ako si mi to popisala to tam nebolo🙂 tak dakujem

ada83
23. apr 2014

@denkatn bere sa estrimax od 1 dna cyklu 1 tab potom od 5 dna 2 a potom 3 kazdych 8 hodin az po krv ked si tehotna potom este sa bere chvilu

mirush79
23. apr 2014

@denkatn ahoj 🙂 asi dost zalezi od centra 🙂 ja som bola napriklad v Brne v jednom IVF centre a pred transferom som brala utrogestan. od 15teho dna cyklu, 19ty den bol transfer a potom som pokracovala az do 12teho tyzdna tehotenstva 🙂

dancez
12. jan 2015

@denkatn ahoj možem sa spýtať kam chodíš do CAR, a podaril sa vám ďalší ket? či ako ked si písala v apríli 2014 ?

denkatn
autor
12. jan 2015

@dancez ano, podaril sa nam dalsi KET v juni, celkovo treti krat🙂 drzim palce aj vsetkym ostatnym. bola som v gyn fiv v Ba.