Kto ide na KET v novembri 2023?
Ahojte mám tu nejaké spolubojovnicky ktoré idú na Ket budúci týždeň ? 🙏
@susan12345 už si so robila tehotenský test? Ja som 3dni po KET a neviem vydržať 🙈
@elisabetta14 no pôvodne som chcela byť bez testu ale nevydržala som to dnes ráno 🙂
@susan12345 a mal si aj nejaké príznaky?
@elisabetta14 od vkladu som cítila... Ale bolo to tak 50/50 bud lieky alebo naozaj sa uhniezdovalo
Cítila som sklbanie, pichanie v podbrušku, aj bolesti ako pred MS, stále to cítim, hlavne do pravého boka mi také pichanie strieľa
Ale ešte sa neteším vopred, krv mam na Mikuláša
@susan12345 aj ja mám veľmi podobne príznaky. Nič extra, ale tým že sa pozorujem to cítim. Držím Vám palce 🙂
@elisabetta14 tak bez pozorovania to neide podľa mňa každá žena to vníma
Ja držím prsty verím ze vyjde nám obom
@susan12345 tak dnes som 8dpv a nevydržala som to, ale myslím, že to nevyslo alebo?
@bbyja tak nejaká čiarocka tam je, neviem ci je to tieň ale niečo vidno, skus urobiť o dva dni, ja som tiež 8dpt robila
@susan12345 jasne skúsim ešte o dva dni / tak si prajem nech je to pravda
@bbyja neboj treba veriť, prihováraj sa bubline nech to tam vydrží 💗
@susan12345 ďakujem určite budem
@susan12345 gratulujem
@bbyja ďakujem no v stredu Z krv tká uvidíme
Gratulujem a verim ze to krvny test len potvrdi 🤞
@jana2152 verím ze áno no ze sa udrží
Vyzerá že to vyšlo 🙂 Ja som si včera rano na 10dpt našla 1 čiarku a ani náznak druhej, este idem 7.12 na krvny test ale myslim si, že tentokrat je to stratené
@jana2152 no tentokrát sme dôverovali 1 vloženému embryu nie dvom, a vyzerá to ze áno 🙏💗
Nestrácaj nádej, všetko ešte môže byť dobre hlavne kľud, viem ze to je ťažké
Ktorý pokus?
@susan12345 prvý a ty koľký?
@jana2152 no ja už štvrtý, posledný pokus vyšiel ale Sontaný v 7 týždni takže verím ze toto jedno to vydrží
@susan12345 Musí to byť určite ťažké na psychiku a vyžaduje to veľa sily. Obdivujem ženy ako si ty, dáva mi to nádej nikdy sa nevzdávať. Verím, že tentokrát ti to vyjde a všetko bude vporiadku✊
@jana2152 no treba sa s to vedieť vysporiadať a dúfať 🙏
Veirm že nám to vyjde
Ty ako?
@susan12345 Zajtra si zas spravím test, v štvrtok mám krv a už budem vedieť definitívne
Ahojte, dnes mám 8DPK a test negatívny, myslite že ešte je tu nejaká šanca?
@jana2152 neboj, ešte všetko môže byť dobre 🙏 ja mma stredu krv. Tiež som dosť nervózna
@elisabetta14 šanca je vždy, neboj, niekedy sa u hniezde ie deje trosku neskor a môže byť že test ukáže až na 11 deň alebo neskor
Treba veriť

@jana2152 ahoj verím ze to pre nás všetky bude úspešne ☺️ ja som dnes 7dpt, bolesti mam od vkladu podobne menštruačnym
Ty sa ako cítiš