Kto ide na KET v novembri 2023?
Ahojte mám tu nejaké spolubojovnicky ktoré idú na Ket budúci týždeň ? 🙏
@elisabetta14 ja to úplne chápem tiež som. Si tím prešla, nieje to vôbec ľahké, ale tu nám nič iné ako viera neostáva 🙏niekedy t a bublinka proste zahryzne. Neskôr
@susan12345 dnes 9 deň a nič 😭.
@elisabetta14 ach... To ma mrzí, no stále ešte treba počkať na krv, kedy máš odbery?
Ani náznak ducha nič?
@susan12345 taký že keď to dám pod svetlo tak niečo tak vidím ale neviem. Krv mám až v pondelok
@elisabetta14 aké testy robíš? Ja väčšinou Dr max alebo livsane
Ach no ja veľmi verím ze ešte sa niečo ukáže a ze krv bude Pozitívne
Ahojte baby môžem sa k vam pripojiť? Ja som mala moje prvé KET 1.12. v piatok , vkladali mi 5dnove embryo expandovaného blastocysty jednotkovej kvality , samozrejme som nevydržala a spravila si test už včera , bol negatívny čo iné som mohla čakať, len som videla že niektoré ženy už mali pozitívny test aj na 5den… mna už tretí deň boli brucho ako pred ms, včerajšiu noc som mala každú chvíľu pocit že ma zaleje krv ale chvala bohu zatiaľ nič. Aj prsia ma veľmi bolia tiež tretí deň. Bojím sa už testovat neviem kedy naberiem odvahu. Všetkým držím palce aby sme mali tie najkrajšie Vianoce 😍🙏🏻🙏🏻
@susan12345 livsane si robím. Dnes deň 10 a nič, čiže už mi odišla všetka nádej.
@elisabetta14 ach to ma veľmi mrzi
Tak hcg na 14 dne 390
Vefim že do piatku bude oveľa vyssie 🙏

@susan12345 ja už tu vieru strácam