icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

vanda83
14. mar 2016

Ano 1 den menstruacie je prvy den cyklu. Tiez sa mi ti zdalo skoro a pytala som sa dr. a vravel ze je to ok. Chodim do iscare

sfera
14. mar 2016

No este zalezi ake dlhe cykly mavas...ved este pojdes na kontrolu sliznice pred transferom, nie? Na ktory den si ta objednali?

vanda83
14. mar 2016

Zvycajne mam cyklus 28-33 dni +_ a na kontrolu som bola v piatok a objednali ma priamo na KET a to je vo stvrtok. Sliznica bola v poriadku a pytala som sa ci mam este dojst. Ze nie az na KET. Idem tam podpisat dohodu zajtra tak rozmyslam ci sa neopytam sestier ci je to standarne. Je to moj prvy vklad ani na ET som nebola kvoli OHSS. A kamosky moje mali vklad myslim okolo 18-20 dna obe. Tak neviem

vanda83
14. mar 2016

@sfera na sliznicu sme cakali od septembra kym to bude vhodne...tak mam zvlastny povit z toho celeho

sfera
14. mar 2016

Vies aj vysku sliznice...no ja som mala vklad napr.zas az 21DC a vyslo to...takze ...tazko povedat
@vanda83

vanda83
14. mar 2016

@sfera neviem aka bola vysoka. Viem ze vysoka bola vzdy dostatocna len nemala spravnu struktuu. Tak som dostala Diphereline, estrimax a teraz mam len estrimax a utrogestan. Dr mi vrla krat vravel ze som velmi specificky pripad..tak neviem. Ale opytam sa zajtra nech mam dusu na mieste ☺Mozes mi povedat co si robila po vklade, fungovala si normalne ze robota,prechadzky, sport..lebo ja mam problem obsediet

sfera
14. mar 2016

@vanda83 ano uplne normalne, ja som na materskej a maly ma 15mesiacov a estelen tyzden chodi takze ,mm cele dni v praci takze som musela fungovat na 100% , ale prve 3 dni tak miernejsie, manzel mal volno, takze maleho som nezdvihala na ruky...

vanda83
14. mar 2016

@sfera ok tak to hadam zvladnem. Dakujem pekne za info ☺

janulka232
14. mar 2016

@kubulka280
@tanicta305 Ahojte aj mna to čaka koncom aprila začiatkom maja,kedže tak dlho musim brat lieky a tiež to bude moje druhe IVF.Mne to nevyšlo,,lebo som mala iba jeden folikul a žiadne vajička

janulka232
14. mar 2016

@kaciatko1104 Ahoj kačiatko 😉.Hmm ta sprava patrila mne no niekto sa pomylil a odpovedal za mna 🙂 🙂 Tak velmi by som chcela aby som to mala už za sebou a tiež sa velmi bojim či teraz to bude už uspešne.Ale chvalabohu kupili sme byt tak teraz mam myšlienky aj niekde inde.A kedy ideš ty na to?

1veverica
15. mar 2016

@tanicta305 ja ti velmi drzim palceky, a do ktoreho centra chodis?

gwendolyn
15. mar 2016

Dievcata, ktore ste mali KET, viete mi pls povedat ci ten den vkladu je presne urceny den cyklu podla toho kolko dni ma embryo? Alebo tam je mozne posunut termin o 1-2 dni hore/dole? Dakujem

nique
15. mar 2016

@gwendolyn je to podla embrya. Termin ti daju presny bez ohladu na to, ktory den cyklu si.

piussi
15. mar 2016

caute baby.. ja sa odhodlavam že nabuduci mesiac ideme do toho.... bojim sa toho... stale to odkladam.

nique
15. mar 2016

@piussi neboj sa, nie je to nic strasne. Uprimne, z mojej skusenosti bolo najhorsie len cakanie. Injekcie trosku neprijemne, ale to bolo nic proti 10. dnom cakania na vysledok.

kaciatko1104
15. mar 2016

@megan5 TO NAOZAJ? TO SOM NEVEDELA ZE SA DA V BRNE TAKTO.. OK TAK ASPON MAM NADEJ A TEN ZUB MUSIM PORIESIT URCITE

kaciatko1104
15. mar 2016

@janulka232 JA NEVIEM KEDY PRESNE.. CAKAM NA SCHVALENIE OD POISTOVNE TA BY TO MALA SCHVALIT NEJAK DO 2 TYZDNOV AKO PRVY RAZ A UVIDIM CI TO STIHNU SKOR AKO JA DOSTANEM ALEBO AZ NESKOR.. POTOM BUDEM MUSIET CAKAT NA DALSI CYKLUS.. A KEDY DOSTANEM? TO JE OATZNE LEBO MI MESKALI A MUSELA SOM IST NA INJEKCIU V PIATOK A DR POVEDAL ZE DO 2 TYZDNOM BY MALA MS PRIST. NO LEN CI PRIDE NESKOR AKO SCHVALENA ZIADOST TO NEVIEM.. A TY MAS UZ TERMIN?

macicka52
15. mar 2016

@gwendolyn Ahoj, ja som mala 2-krát ket. 1 bol asi 18 dc a 2 bol 16dc, ono mala som mať po ovulácií.

vanda83
15. mar 2016

@macicka52 takze aj 13dc nie je asi nic neovvykle potom. Uvidim vo stvrtok

1veverica
15. mar 2016

@piussi ahoj, neodkladaj, budes to mat skor za sebou, neboj dobre to dopadne 🙂

tanicta305
15. mar 2016

@1veverica dakujem si zlata 😉 do Splnu v KE..a ty???

janulka232
15. mar 2016

@kaciatko1104 ja nejdem cez poistovnu,kedže už som mala 39 rokov.Koncom aprila budem volat do centra ked začnem brat lieky clostilbegyt a oni mi povedia kedy mam presne prist,ale nech už je april,lebo je to na nervy vkuse mysliet na lieky aby som nezabudla

1veverica
16. mar 2016

@tanicta305 ja tiez

chmurkaxy
16. mar 2016

@vanda83 ahoj,ak berieš estrogeny (Estrofem,Estrimax..), progesteron (utrogestan, crinone...) a ešte aj Diphereline, nemáš normálny cyklus. Je to blokovaný,nemáš ovuláciu. Takže na nu čakať nemusia. Záleží len a len na sliznici,lebo hormóny sú dodávané umelo. Nič sa neboj,je to OK. Držím päste!

chmurkaxy
16. mar 2016

@gwendolyn @vanda83 sorry, baby, to vyššie bolo pre Gwen...

haannka
16. mar 2016

@janulka232 ahoj tiez som isla iba s clostylbegytom...brala som ho 5 dni od 2.dc...drzim palce...😉

1veverica
16. mar 2016

@janulka232 ja ti velmi drzim palce, ja som ho tiez brala, ale mne sa vytvorilo iba jedno vajicko, dufam ze ty budes mat vacsie stastie 🙂

vanda83
16. mar 2016

@chmurkaxy vdaka za vysvetlenie, uz mi to dava zmysel. A este raz dakujem! 🙂

vanda83
16. mar 2016

Este otazka baby mozem si v den KET sama odsoferovat tam a spat na vklad ci radsej nie?

1veverica
16. mar 2016

@vanda83 ja som bola sama autom, myslim ze to v pohode zvladnes 🙂