Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@zuzicka1412 ahoj, no to je strašné, človek by povedal, že to určite musí klapnúť, joj bože NEBOJKAJ A NEVZDÁVAJ SA NA 2 POKUS TO Už MUSÍ VYJSŤ!!!!!!! Máš ešte mrazáčikov, tak hádam nesklamú....nič iné nám nezostáva.......len dúfať, a skúšať!!!! Veľa síl !!!!!!!
@maculicek1977 ja by som mala začat stimulovať okolo 12.4
mam krátky protokol a zatiaľ Gonal po siedmom dni uvidim čo ďalej 🙂
@1veverica tak snad druhy pokus bude lepši a už aj vajička budu nejake.Lebo ja už mam malu hodnotu vajičok tak strašne sa to nejak natahuje a ja už vela času nemam
@maculicek1977 ďakujem Ti za povzbudivé slová a verím,že raz to určite vyjde
@maculicek1977 ja by som mala ist na kontrolu koncom aprila.Ja už od konci januara stimulujem.Že by sme sa tam stretli 😉 ,kedže tiež chodim do iscare Martina.A uplatnila si si tam 10%zlavu?
@janulka232 ahoj, no to by bolo super keby nám to vyšlo sa tam stretnúť.....🙂 Zľavu ešte nie, mám to doma vytlačené, ale určite ju použijem 🙂. A ty si si ju už uplatnila? A čím stimuluješ, ako to vyzerá, chodíš aj teraz na nejaké kontroly?
@umicka aha tak budeš trošku po mne.... strašne ti držím palčeky a papáš aj niečo špeciálne nejaké vitamíny alebo niečo?
@maculicek1977
@umicka babyyy,aj ja zacinam o chvilu stimulovat.... teda uz len cakam kedy konecne pride mrcha ( najneskor v piatok by mala prist ) a ideme na to 🙂 drzim vam palce ! ;)
@janulka232 verim ze to dopadne lepsie, ja uz tiez nie som na tom najlepsie, takze presne viem o com hovoris 🙂 Aj vek nehra do karat ☹
@zuzicka1412 urcite sa ti to podari, len musis byt silna 🙂
@zus_ke ja zacinam stvrtok :D konecne...cim zacinas? DP alebo KP ?
@maculicek1977
@zus_ke
@janula2003 aj ja Vam baby držim palce, vitaminy len B6 B12 s kys.listovou
mam 9 ročnú dcéru a odvtedy sa nejak nedarí aj keď nič vážne mne ani manželovi
nezistili, tak som sa rozhodla vyskúšať to takto. Aj keď som začala chodiť na biorezonanciu
ktorá mi vážne dosť pomohla a zistila mi veci , ktoré mi dok. nezistili možno keby som
ešte chvíločku vyčkala by to vyšlo aj prirodzene ale tak som už nedočkavá.
@janula2003 mne nie a nie prist mrcha! :D uz som nastvata :D mam kratky protokol, od 2DC zacinam pichat merional 4 ampulky, po 6 dnoch kontrola a uvidi sa dalej...potom budem dopichat orgalutran 🙂 ty mas aky protokol? a co budes pichat?
@zus_ke ja mam DP, zacinam ale 24DC pichat dishperline ci jako sa to pise, ani neviem...bud. tyzden kontrola, zacinam pichat gonal a potom kontrola za tyzden...cize tak v polke aprila uz by sme mali mat zatym...tusim je tych diagnoz vela, ked kazdy picha nieco ine :D budem nam drzat palce
@janula2003 drziim silno silno palce! 🙂ja tiez tak pocitam, ze cca v polke aprila ....kam chodis do centra? ja mam endometriozu, jeden vajecnik a velmi nizke amh ( 0,03 ) jeden soft uz mam za sebou, ale bohuzial bolo len jedno vajko a aj to nebolo zrele, takze po punkcii sa stornovala liecba :( pevne verim, ze toto sa uz podari!
@zus_ke chodim do gyn-fivu a mam nizke AMH, manzel uz dobre, najprv nemal velmi dobry spermiogram, ale trosku som ho dotlacila k vyzivovym doplnkom a uz ma dobre..je to moje cele prve a tak len kukam ako vsetko ide rychlo, dufam, ze aj s uspesnym koncom..este musim tento tyzden preoperacne a notara a mam vsetko vybavene...uz nech je maj lasky cas :D
@janula2003 notara naco? jasneee, vsetko dobre dopadne! musi!
@zus_ke dali mi taky papier, ze u notara overit podpisy ohladom vykonania zakroku
Ahojte, ja idem na umele, na vklad, a mam brat utrogestan, ale kojim tak ho asi nemam brat že? ☹ čo ak tym že ho nebudem brat znížim šance?ach cele zle
Baby som 6 den po KET a zacala som slabunko spinit 😢tak som volala do CAR ze je to mozne ze sluznica sa uvolnuje...ze nech sa ukludnim. Mate niektora skusenost s podobnym ? Mam strach :(
@maculicek1977tak dame si vediet,ked pojdeš do Martina a možno budeme mat štastie a sa stretneme.Ano ja som už využila tu 10%zlavu.Ja beriem iba lieky norethisteron a clostilbegyt.Ja to dlha liečba tak teraz nemusim chodit na kontroly až ked dojem clostilbegyt vtedy pojdem na kontrolu určite mi daju zase pregnyl a pojdem na to či druhy krat budem mat viac štastia
@1veverica no ved to,že vek hra do kariet a nam sa znižuje šanca na otehotnenie.Ja už mam teraz z toho strach.Kebyže ešte mam aspon viac tych vajičok
@janulka232 neries to 🙂 podstatne je iba jedno a kvalitne, a to urcite budes mat 🙂
Dievcata, tak 6 odobratych vajicok a z toho 3 oplodnene.. To je dobre ci zle? Joj, dufam, ze aspon to jedno spravne tam bude!

@umicka jasné že nájdeš aj ja, so stimulkou by som mala začať cca 3.4 ja chodím Iscare MT, budeme sa podporovať! Musíme to zvládnuť!!!! AAkú máš stimulku ja krátky protokol, menopur, cetrotide, lutinus. papa