Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@maculicek1977 Ďakujem mockrát si zlatá 😵 😵 😵 takisto držím palčeky aj ja tebe 😵
Tak dnes sme boli na transfere.. 🙂 dve sme si dali vlozit a jedno ostalo, ale uvidime ako sa bude dalej vyvijat.. Je to uzasny pocit, vsetok stres uz opadol, teraz si len davat pozor a nenamahat sa velmi. Aj ked dnes som to velmi nedokazala a piekla som kolace.. Snad bude vsetko ok..
@datelinka31 Silno drzim palceky nech ide vsetko tak ako ma 😵
@kaciatko1104 ale neboj dajako to dáme, prežili to iné baby musíme aj my!!!!! Ja som zatiaľ v pohode a klítku, ale keď si to budem musieť 1 x pichnúť tak to počkaj, takto bude DIELO!!!!! mne to vychádza na 03.04
@maculicek1977 ja si picham 3 dni a je to katastrofa :D kym sme s muzom dosli na to ako to vobec otvorit :D a potom si to pichnut, vobec to neboli ani nic, ale podla mna pud sebazachovy vyhrava, bojujem kazdy vecet :D takze drzim palec
Ahojte baby, tak dnes som bol na KET. Už som to nemohla "lepsie"naplanovat. Na navšetev sme s mužom niečo zjedli čo nam nesadlo, celu noc sme zvracali a hnačkovali. A ráno vklad :-/ Hádam sa to podarí, je to naše posledne embryo.
Kedy po vklade ste si urobili test?
@maculicek1977 držím ti silno palce mňa asi 15.4.
@janulka232 az mesiac? panecky, tak to fakt dlha doba, nezavidim, hadam ti to velmi skoro ubehne 🙂
@datelinka31 gratulujem, neboj sa vsetko bude ok 🙂
Treti den po vklade a ja sa modlim nech tam tie moje dve sosovicky su.. Najradsej by aom mala doma ultrazvuk nech to stale cekujem ci su tam :D ci to nie je vidno? Ved po vklade mi ich ukazali.. 🙂
@datelinka31 neboj sa vsetko bude ok, oni ich vidiet podla mna budes, len tam musi viac byt, ten vacok sa musi vytvorit, ale neboj vsetko bude ok, hlavne je, byt v klude 🙂
@haannka a co ti poradili doktori? Ma to vyznam sa snazit dalej? Lebo vek mas este v pohode..
caute kocky, tak ja uz druhy den stimulujem, zatial uplne v pohode, partner picha injekcie 🙂 v nedelu mam prvu kontrolu a niekedy buduci tyzden vychadza opu 🙂
@zus_ke drzim palec, ja stimulujem uz 5. den a tiez picha manzel, prve dni som to davala sama, ale mozog nieco rozkaze, ale ruka nic nerobi, nechapem :D
Ahojte tak už mi v brušku spinkaju dve bublinky 😊 😊 😊
@janula2003 kedy mas prvu kontrolu? 🙂 drzim aj ja palce silno silno 🙂 ja si budem buduci tyzden pichat sama lebo chlap tu nebude tak neviem neviem ako to dam :D

@maculicek1977
@umicka ahojte baby ja by som tiež mala začať stimulovať okolo 15.4. Ako ste na tom psychicky? Ja mám obrovský strach