Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janula2003 dobre ale pani V poisťovni povedala že tam žiadnu žiadosť ešte nemajú 😔 od novembra sa to naťahuje stále 😔
@kaciatko1104 my sme boli ziadost podpisat 1.2. a 24.2. mi prisla sprava, ze je schvalena, mam VSZP
@kaciatko1104 fuha tak to je divne, jedny alebo druhy potom klamu, tak hadam by tam za skoro mesiac dosla, ci nie?
@1veverica ten mesiac to je už v pohode,kedže ja uživam lieky už od januara.Takže už sa tešim na dalšiu mrchu začnem uživat clostilbegyt a snad druhy pokus bude uspešnejši
@janulka232 na mna bol clostyl slabi, ja som mala iba jedno vajicko, velmi ti drzim palce aby si bola uspesnejsia 🙂
@eve26 NO LEN MNE TOTO ISTE UROBILI AJ PRVY RAZ A NEBAVI MA ZNOVA SA DOPROSOVAT.. TO JE TO ZE SU VSETCI NEOCHOTNI A KOMUNIKACIA NULOVA DNES SA NEVIEM NIKAM DOVOLAT
@1veverica NO VED PRAVE NECH MI NIKTO NETVRDI ZE TO ZA MESIAC NEDOSLO.. 😠
@1veverica tak mne ten norethisteron by mal nahromadit vajička a clostilbegyt by mali mi tymi liekmi dozriet vajička.Tak tiež mam obavy či to zaberie
@kaciatko1104 ty a neurobila si im ty nieco zle, v skole by sme uz hovorili ze si na teba ucitelka zasadla 🙂 ked sa niekomu stane 2x to iste, to uz fakt nevyzera ako nahoda, ale vies co mozno cakaju v centre, kym budu mat viac ziadosti, a naraz posielaju.
@janulka232 aha, ja som brala ten clostyl samostatne, a potom uz iba injekciu na uvolnenie, ale som bola pred IUI, verim ze ty budes uspesnejsia, velmi ti drzim palce, ved to nie je sranda tolko tabletiek do seba pchat, no nie?
@1veverica tak prvy krat som tiež brala iba clostilbegyt a potom injekciu pregnyl no tiež mi to nezabralo nemala som ani jedno vajičko.No to fakt nieje sranda,ked musim uživat 20dni vkuse lieky a dve denne.A vkuse na to mysliet,len aby som nezabudla.Ale konečne zachvilu s tym končim a tak sa neviem dočkat.a dakujem.A ty si ako na tom,lebo aj ked čitam vkuse prispevky,ale viem že niektore maju to uspešne za sebou,ale neda sa to všetko zapamätat 😉
@1veverica nie S Dr si výborne rozumiem práve naopak všetci mi tam prídu moc milí tak ja neviem..
@kaciatko1104 tak uz potom fakt neviem, jedine fakt ich este raz navstivit, alebo zavolat, nic ine ti neostava 🙂
@janulka232 to mi je jasne, je nas tu vela, neda sa vsetko pamatat, tak ja som 7tyz. po vklade, zatial uspesne, v pondelok idem na druhe sono, ze ako dalej pokracujeme, tak uvidim 🙂 Ten clostyl beries dost dlho, ci nie? ja som brala iba 5dni, ci ako, uz si ani poriadne nepamatam
@1veverica no volala som tam a prepojili ma kancelarie kde mi pani povedala ze ona tam nema ani odo mna podpisane prehlasenie a suhlas.. tak chapers to? hovorim jej ze som to podpisovala a trochu som sa pripomenula kto som tam si spomenula ze ano vas som riesila a podpisany suhlas dala dr a od nej sa jej to nevratilo.. vraj nechape preco kazdy den posiela nove ziadosti.. takze ide to zistit a da mi vediet.. samozrejme volala som s nou este doobeda a stale sa neozvala.. takze uz si pripadam jak dement.. neviem ci sa mi oplati tam stale volat asi sa nikam nepohnem
@kaciatko1104 je to naozaj neseriozne jednanie, kazda zena, kym sa na to psychicky pripravi a este taketo zavadzanie z ich strany, keby to bolo raz, tak sa to da pochopit, ze sa mozno niekde stala chyba, ved mylit sa je ludske, ale dva razy, uz by som bola velmi otravna
@eve26 veď toto keď sa O tom bavím napr S kamoškou tá hovorí že mám počkať že som len vystresovana ale nikto nechápe čo to je to čakanie stále na všetko 😔 chcela som počkať S druhým ivf aspoň do septembra ale nakoniec ma presvedčil priateľ S Dr nech nečakám tak som sa pripravovala psychicky už začiatkom marca nikto sa neozval tak som myslela že 100% to príde teraz A zasa nič.. Dosť zle na moju pocuchanú psychiku.. Vôbec sa mi to nepáči
Žienky chcem sa opýtať teda hlavne tých Z Bratislavy do akého caru chodíte A ako ste spokojné ja navštevujem iscare A nie som teda moc spokojná. Potrebujem poradiť sama sa už neviem rozhodnúť nemám nijaké recenzie 😔
@kaciatko1104 na jednej strane aj dr. chce, aby si necakala a na druhej strane nerobi nic preto, aby si to vsetko mohla podstupit cim skor, ja by som asi zmenila car, byt na tvojom mieste, drzim palce, aby sa ti to cim skor vyriesilo a dobre dopadlo v tvoj prospech 🙂
@eve26 ďakujem krásne no to aj chcem len sa neviem rozhodnúť kam..
@kaciatko1104 ak by ti nevadilo centrum mimo BA, tak jednoznacne za mna Reprogenesis.... vsetko je tam na top urovni, ja som maximalne spokojna so vsetkym.... mam doktora Stelcla a to je naozaj profik 🙂 ja som chodila do CAR na slovensku, ale nebola som spokojna, tak sme zmenili CAR....a teraz naozaj, jednu zlu vec na nich nemozem povedat.... jedine minus je to , ze som z BB a teda Brno je dost daleko .... ale stoji nam to za to aj tak 🙂
@zus_ke ďakujem krásne za radu neviem len ako to skĺbiť S prácou predsa Brno je ďaleko A kontroly A tak treba absolvovať často ako to stíhaš?
@kaciatko1104 no ja mam za sebou v brne soft, to som tam bola na ultrazvuku pocas stimulky a potom az na punkciu..... bohuzial vajko som nemala dobre, takze tym to u mna skoncilo... teraz stimulujem uz 3 den, v nedelu mam prvu kontrolu a podla toho sa uvidi, ze kedy opu.... ale na zaciatku som sa dohodla s lekarom, ze mozem kludne chodit k mojmu gynekologovi na kontroly, ale ako naschval mi to uz druhy krat vyslo na nedelu :D .ono ked pojdes do ivf v brne, tak mas prvy pohovor ( na prvom pohovore sme sa dohodli , ze pojdeme do ivf, vypisali sme vsetky papiere do poistovne, oni mi vsetko podpisali, vyplnili, dali mi recepty ) potom som uz len cakala kedy pride mrcha a zacala som so stimulkou 🙂 kontroly mozes v pohode absolvovat u svojho lekara a staci ked do brna pojdes potom na punkciu a potom vklad..... 🙂 komunikacia s nimi je super, ked neodpisu na mail hned v ten den tak hned na druhy den... nikdy som dlhsie necakala...koordinatorku mame skvelu, velmi casto s nou volam :D fakt ja som povedala, ze mne za nimi bude az smutno, ked budem konecne tehu a nebudem tam chodit :D
@zus_ke aha no určite ich zvazim bože už nech je to všetko za nami
@kaciatko1104 akokolvek sa rozhodnes, drzim palce nech to mas cim skor za sebou a hlavne uspesne 🙂 a tak ako vravis, uz nech si kazda z nas najde konecne // 🙂
@zus_ke určite si nájdeme // len kedy... U mňa je problém strach Z toho celého som len na začiatku A už mám toho dosť
@kaciatko1104 ahoj kačiatko neboj a nezúfaj, všetky sme na tom rovnako, musíme len vydržať ako to je so všetkým a vybojovať si to......mne tú žiadosť tiež dlho schvaľovali ja mám VŠZP, boli vianoce všetci hovorili ale do 8 týždňov to stihli...🙂 Všetko som posielala doporučene a ešte som aj telefonovala, pretože mám obdobné skúsenosti s takýmito inštitúciami a preto stále všetko len doporučene posielam atď....
@1veverica blahoželam k tehulkovaniu 😉 .Ja tiež budem brat 5dni clostilbegyt ale až 5liekov denne a potom konečne kontrola v Martine
@kaciatko1104 určite si najdeme tie dve čiarky aj,ked prvy krat sme neboli uspešne.Aj ja mam velky strach a už sa neviem dočkat kedy to všetko budem mat za sebou.A Tebe snad čim skor schvalia tu žiadost a ked nie určite by som tiež radšej zmenila centrum

@datelinka31 trvá to od polovice februára A tiež som to riešila priamo S Dr ja neviem už ma proste nebaví čakať stále 😔