Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@chmurkaxy dvanaaaaast????? jeeezis...no teda...a to je v pohode?
@dhabaida ahoj, pozeram, ze si dostala uuuplne rovnaku medicinu ako ja, meskala ti mrcha ked si zacala stimulovat s dipherelinom? resp. zacali si skor ako 1DC?
@janula2003 ahoj, tak ja som mala dlhy protokol, zacinala som 24dc, potom prisiel menzes na 29dc, cize to bol prvy dc a potom opu bolo na 17dc a vklad s pk bol na 22dc a kedze sa to nepodarilo, tak som po krvy vysadila utrogestan a menzes prisiel po 12 dnoch od vkladu. Takze nemeskalo nic, vsetko islo ako malo.... teda co sa tyka menzesu a meskania... to ze sa neuchytilo... ☹ smola.
@dhabaida dakujem za info ..idete na dalsi pokus?
@janula2003 v nedelu mame ket 🙂
@zuzicek88 idem na druhý týždeň 😯
@1veverica och bodaj by si mala pravdu a ty ako zvládaš tehulkovanie 😊
@kaciatko1104 ahoj Kačiatko máš pravdu, už sme si dávno nenapísali....tak nebudeš veriť, ale ja som to dnes "DALA" 🙂 pichla som si prvú injekciu na BESNOTU 🙂 ako to môj manžel nazýva 🙂, joj bojovala som sama so sebou 4 hodiny, ale nakoniec som sama na seba hrdá, že som si ju dala.....Táto prvá bola dúfam najťažšia, zajtra to už bude o hodne lepšie DÚFAM!!!!!!
maculícek1977@janulka232, ahoj už vieš niečo viac, ja idem do MT teraz v stredu ráno 06.04/2016, dnes som pichala prvú injekciu...... a ty?
@
@maculicek1977 Blahozelam vidis uz mas tu prvu za sebou dalsie uz budu len lepsie a lepsie 😉 😵
@janaplt no hádam, to tak bude dnes to bolo na dlho.....a ako sa majú tvoje 2 krásne bublinky?
@maculicek1977 juj no ja mam paniku Z každej injekcie dúfam že tebe to pôjde lepšie.. Hlavne mi píš po každej kontrole čo máš nové 😊 ono tie injekcie ani tak nebolia ako ten strach Z toho 😊
@maculicek1977 Prvá je vždy najhoršia, neboj, čoskoro to budeš robiť automaticky, stane sa z toho denný rituál 🙂 Bublinky? dúfam, že sa im v brušku páči a že sú stále s nami 😵 v piatok idem na krv, dlhéééé to čakanie 😉
@kaciatko1104 no super,že už ideš aj ty do toho.Silno držim palce.Takže už neriešiš druhe centrum,ked sa to vyriešilo?
@maculicek1977 tak ja beriem lieky do 14teho potom dostanem mrchu.Ešte pät dni beriem clostilbegyt.Potom si zavolam,že kedy mam prist na kontrolu takže ratam tak asi koncom aprila
@janulka232 tak ideme naraz do toho 😊
@kaciatko1104 tak budeme sa navzajom povzbudzovat 😉 .Kedže obydve mame velky strach,kedže na prvy krat to nevyšlo
Ahojte 🙂ja sa tiez pridavam, o par dni zacinam s kratkym protokolom, prosim viete mi poradit kde v zline maju v lekarni diphereline merional? potebujem ich zajtra vybrat surne a neviem ich zohnat naskalde
Dakujem
@janulka232 určite áno bude dobre skôr či neskôr
Ahojte...ja som tu nova a tiez sa chcem podelit...tento mesiac ma caka prvykrat IVF,lieky su uz v chladnicke,mala by som si ich zacat pichat zhruba o 10dni.Nenavidim injekcie a absolutne to neviem,napriek tomu ze ma to dve hodiny ucili.Nemam odvahu pichnut si to sama do brucha.Za injekcie som doplacala 310eur cca,co sa mi zdalo aj vcelku dost...
@casina tak vitaj medzi nami...kedze si statocna zana vsetko dokazes..ja picham uz vyse tyzdna a uz to ani neriesim...a ja som doplacala bez par drobnych 500 eur...drzim palec 🙂
@kaciatko1104 snad tento krat to vinde,kedže mne sa bliži 40tka a na prve dieta je to už dost ☹
500eur?Preboha...aj dost by som povedala.Ja mam IVF schvalene od poistovne,mam endometriozu najvyssieho stupna a ani spg.nemame idealny...takze preto.Strasne som zvedava...
@janulka232 juj držím palčeky moc hádam bude dobre ja sa S tým snažím vyrovnať že možno nebudem mať deti ako brať to ako samozrejmosť že budem mať a potom mi prepne Z toho
@casina mam aj ja vsetko schvalene, ale proste asi ine lieky, ja mam nizke amh (nizka zasoba vajicok) a muz ma spermio dobre..musi to byt dobreee 🙂
@kaciatko1104 ale neboj babätko určite budeš mat.Ved ty maš ešte kopec času.A možno sa aj stretneme v Martine 😉

Ahoj,mne po Diphereline meskala ms 12 dní.
@janula2003