icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

1veverica
6. apr 2016

@nikitka2 dakujem si zlata, velmi ti drzim palceky, to velmi zalezi na embryjku ako sa s tym popasuje. To bude surodenec?

piussi
6. apr 2016

@1veverica aha.. a aj treba byt na rizikovom ci normalne chodit do prace?

1veverica
6. apr 2016

@piussi tak na rizikovom iba ked fakt je to nutne, ja osobne chodim normalne do prace 🙂

nikitka2
6. apr 2016

@1veverica prvé bolo pred 4 rokmi, nevyšlo to, bola som veľmi sklamaná..Teraz idem vlastne len kôli tomu aby som nemusela vrážať € za mrazenie. Ak nevíjde kočím s tým, už sme čakateľmi na adopciu 3 roky. Tak či tak sa mi blíži stať sa mamou, teším sa.

1veverica
6. apr 2016

@nikitka2 joj tak to mi je strasne luto ☹ verim ze teraz sa vam podari, je priaznivy rok, ale osobne viem co pises, my sme sa pokusali 7r.

nikitka2
6. apr 2016

@lili12345 mne z Menopuru 4 dávky sa zle dýchalo ale dala som si magnezium a prechádzku, tak mi to prešlo

nikitka2
6. apr 2016

@1veverica teraz to neberiem nijako, podarí-nepodarí. Vtedy som to brala na istotu,že sa to podarí. Ale to sklamanie bolo obrovské a ešte k tomu v najbližšia rodina nám oznámila 2x tehotenstvo a to ma načisto položilo.. Stratila som všetku chuť, silu aj vieru v Boha. Tak sme sa rozhodli pre adopciu 🙂

1veverica
6. apr 2016

@nikitka2 joj moja taky smutny pribeh, je mi to fakt velmi luto, ale je super ze mate v sebe silu bojovat dalej, prave preto verim ze vam to teraz vyjde 🙂 Ja som teraz tiez povedala ze to posledna sanca, vzhladom k mojmu veku, ziadna slava

nikitka2
6. apr 2016

@1veverica nevieš mi poradiť, či je tu fórum ohľadne zamrazených embrií, som zvedavá aká je šanca otehotnenia?

1veverica
6. apr 2016

@nikitka2 fu tak priamo to netusim, ale je tu plno dievcat do boli na KET, a myslim ze sa im aj zadarilo, aj tu skus pohladat

datelinka31
6. apr 2016

@1veverica wau, ze 7 rokov snazenia 😮 fakt mate moj obdiv dievcata.. My mame za sebou 1 neuspesne ivf a je to o nervy.. Ale my zeny sme velmi silne stvorenia, viac ako si myslime, a aj ked padneme, opat sa postavime a ideme dalej s este vacsim odhodlanim.. Drzim palce nam vsetkym 🙂

casina
6. apr 2016

Este by som mala dalsiu otazku 😠😠😠ak mozem.Vyskytla sa mi prac.cesta do DE,potrebujem preniest jednu krabicu Menopuru...cesta trva 11hodin.Vydrzi to kedze to musi byt v chladnicke?Ci nemam ani rozmyslat...poradte mi

nique
6. apr 2016

@casina Ja som mala to iste. Bola som par dni na sluzobke v Spanielsku a na hoteli nebola chladnicka. Nebol to problem. Izbova teplota do 22C bola ok. Doktorka mi povedala, ze jedine, co naozaj musi byt v chladnicke, je Pregnyl. Som v 22tt, takze asi mala pravdu 🙂

macicka52
6. apr 2016

@nikitka2 Ahoj, ja som otehotnela po Ket. 🙂 Treba len veriť, že sato podarí. 🙂 Držím palčeky!!!

casina
6. apr 2016

@nique tak myslis ze to mozem na tych 11hodin zabalit do kufra?Bojim sa ze si to pichnem pokazene.Aby som nieco nrpokazila...😢

janaplt
6. apr 2016

@nikitka2 Je tu vela dievčat čo otehotneli po KET... len hlavu hore a veriť, že sa to podarí 😉

tribulka88
6. apr 2016

Baby,mam otazku k "mamatestom". Citala som,ze robia falosnych duchov,ze aj z cistej vody vycaria. Ale.. Mozu duchovat 3 balenia? Kazdy a jeden je taky?

janaplt
7. apr 2016

@tribulka88 Neviem, ja vždy, ked som tehotná nebola, tak mi žiadneho ducha nespravil 😀 nikdy som s týmito testami nemala problem

janaplt
7. apr 2016

@tribulka88 skôr by som sa na tvojom mieste začala potichučky tešiť 😉

tribulka88
7. apr 2016

@janaplt Ahoj 🙂 aj som sa po tych duchoch potesila,ale potom som presla fora o tych testoch a moc som tomu neverila. Vcera som si urobila este toptest a tiez duch,sice len oproti svetlu.Ak si dobre pamatam,mali sme rovnako opu a aj vklad. Ty si este netestla?

janaplt
7. apr 2016

@tribulka88 ahoj, je to možné, že sme narovnako 😉 kolky si den? ja 9. ubehlo to chvalabohu 🙂 zajtra idem na krv 😉 test som skusala včera, čo by nie 😀 a tiež duch 😀 😵

tribulka88
7. apr 2016

@janaplt tiez 9-ty den 🙂 ja mam krv az v utorok. Dovtedy zosivejem. Jeej,tak ty uz budes vediet zajtra vysledok. Drzim prsteky 🙂 takze myslis,ze sa z tych mojich mamatestovych duchoch mozem tesit i ja?

janaplt
7. apr 2016

@tribulka88 dakujem pekne, aj ja tebe drzim prsteky 😵 ja idem na tu krvicku zajtra a potom este aj v utorok 🙂 ja myslím, že sa kluuudne tesit mozes 😵 😵 😵 zelam nam vela stastia nech duchovia silneju 😀 😀

1veverica
8. apr 2016

@datelinka31 Ja za seba ti velmi dakujem, ja tiez vsetkym drzim palce, zasluzime si byt stastne 🙂

petkazh
8. apr 2016

ahojte dievcata tak dnes zacinam s injekciami... ktora je na tom podobne...

nique
8. apr 2016

@casina Jasne, neboj sa. Precitaj si podrobne navod a ak nebudete mat v kufri v aute horuco, nebude to problem. Drz sa

nique
8. apr 2016

@tribulka88 Neboj, ja som na 9 den nemala na teste uplne nic. Ani ducha. a predsa to vyslo. 🙂

bobricek1979
8. apr 2016

Ahojte som tu nová tiež sa chystám tento mesiac na naše prvé ivf v pondelok ma čaká druhá kontrola od stimulácie a ak všetko pôjde dobre v stredu odber.Chcem sa popýtať všetko okolo odberu ani neviem,kde začať hádam ako to prebieha.A zaujímalo by ma či oplodnenie icsi je jednorazový poplatok alebo sa to ráta na jedno vajko ďakujem Vám všetkým za cenné rady a do oplodnenia želám🙂

datelinka31
8. apr 2016

@bobricek1979 ahoj, my sme boli pred 2 tyzdnami, tak este to mam cerstvo v pamati 🙂 pri icsi sme platili jeden poplatok za 3 vajicka, od 1-3 bol jeden poplatok, od viac uz vyssia cena. My sme mali 6 vajicok, tak sme to pekne rozdelili, ze 3 icsi a 3 prirodzene ivf.. A z kazdeho nam ostalo jedno, cize sme vkladali dve 🙂 a teraz cakame na vysledok. Ja som sa najviac bala uspatia a odberu, ale toto bolo uplne v pohode, pekne som si chvilku zdriemla a po odbere bolo vsetko ok, takze uplna pohodka. Ked sa na to pozriem spat e, tak asi tie injekcie boli pre mna najhorsie, ale clovek si na to zvykne, nic ine neostava 🙂 drzim palce, kludne sa pytaj, ak ta nieco zaujima

janula2003
8. apr 2016

@datelinka31 cauko...caka ma to buduci tyzden a zaujalo ma to, ze vyber icsi alebo ivf...to si mozem akoze vybrat? som myslela, ze vsetky vajca pojdu IVF..asi preto mam cennik aj na icsi :D