Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@1veverica teraz to neberiem nijako, podarí-nepodarí. Vtedy som to brala na istotu,že sa to podarí. Ale to sklamanie bolo obrovské a ešte k tomu v najbližšia rodina nám oznámila 2x tehotenstvo a to ma načisto položilo.. Stratila som všetku chuť, silu aj vieru v Boha. Tak sme sa rozhodli pre adopciu 🙂
@1veverica wau, ze 7 rokov snazenia 😮 fakt mate moj obdiv dievcata.. My mame za sebou 1 neuspesne ivf a je to o nervy.. Ale my zeny sme velmi silne stvorenia, viac ako si myslime, a aj ked padneme, opat sa postavime a ideme dalej s este vacsim odhodlanim.. Drzim palce nam vsetkym 🙂
Este by som mala dalsiu otazku 😠😠😠ak mozem.Vyskytla sa mi prac.cesta do DE,potrebujem preniest jednu krabicu Menopuru...cesta trva 11hodin.Vydrzi to kedze to musi byt v chladnicke?Ci nemam ani rozmyslat...poradte mi
Baby,mam otazku k "mamatestom". Citala som,ze robia falosnych duchov,ze aj z cistej vody vycaria. Ale.. Mozu duchovat 3 balenia? Kazdy a jeden je taky?
@tribulka88 Neviem, ja vždy, ked som tehotná nebola, tak mi žiadneho ducha nespravil 😀 nikdy som s týmito testami nemala problem
@tribulka88 skôr by som sa na tvojom mieste začala potichučky tešiť 😉
@janaplt Ahoj 🙂 aj som sa po tych duchoch potesila,ale potom som presla fora o tych testoch a moc som tomu neverila. Vcera som si urobila este toptest a tiez duch,sice len oproti svetlu.Ak si dobre pamatam,mali sme rovnako opu a aj vklad. Ty si este netestla?
@tribulka88 ahoj, je to možné, že sme narovnako 😉 kolky si den? ja 9. ubehlo to chvalabohu 🙂 zajtra idem na krv 😉 test som skusala včera, čo by nie 😀 a tiež duch 😀 😵
@janaplt tiez 9-ty den 🙂 ja mam krv az v utorok. Dovtedy zosivejem. Jeej,tak ty uz budes vediet zajtra vysledok. Drzim prsteky 🙂 takze myslis,ze sa z tych mojich mamatestovych duchoch mozem tesit i ja?
@tribulka88 dakujem pekne, aj ja tebe drzim prsteky 😵 ja idem na tu krvicku zajtra a potom este aj v utorok 🙂 ja myslím, že sa kluuudne tesit mozes 😵 😵 😵 zelam nam vela stastia nech duchovia silneju 😀 😀
@datelinka31 Ja za seba ti velmi dakujem, ja tiez vsetkym drzim palce, zasluzime si byt stastne 🙂
ahojte dievcata tak dnes zacinam s injekciami... ktora je na tom podobne...
@tribulka88 Neboj, ja som na 9 den nemala na teste uplne nic. Ani ducha. a predsa to vyslo. 🙂
Ahojte som tu nová tiež sa chystám tento mesiac na naše prvé ivf v pondelok ma čaká druhá kontrola od stimulácie a ak všetko pôjde dobre v stredu odber.Chcem sa popýtať všetko okolo odberu ani neviem,kde začať hádam ako to prebieha.A zaujímalo by ma či oplodnenie icsi je jednorazový poplatok alebo sa to ráta na jedno vajko ďakujem Vám všetkým za cenné rady a do oplodnenia želám🙂
@bobricek1979 ahoj, my sme boli pred 2 tyzdnami, tak este to mam cerstvo v pamati 🙂 pri icsi sme platili jeden poplatok za 3 vajicka, od 1-3 bol jeden poplatok, od viac uz vyssia cena. My sme mali 6 vajicok, tak sme to pekne rozdelili, ze 3 icsi a 3 prirodzene ivf.. A z kazdeho nam ostalo jedno, cize sme vkladali dve 🙂 a teraz cakame na vysledok. Ja som sa najviac bala uspatia a odberu, ale toto bolo uplne v pohode, pekne som si chvilku zdriemla a po odbere bolo vsetko ok, takze uplna pohodka. Ked sa na to pozriem spat e, tak asi tie injekcie boli pre mna najhorsie, ale clovek si na to zvykne, nic ine neostava 🙂 drzim palce, kludne sa pytaj, ak ta nieco zaujima
@datelinka31 cauko...caka ma to buduci tyzden a zaujalo ma to, ze vyber icsi alebo ivf...to si mozem akoze vybrat? som myslela, ze vsetky vajca pojdu IVF..asi preto mam cennik aj na icsi :D

@nikitka2 dakujem si zlata, velmi ti drzim palceky, to velmi zalezi na embryjku ako sa s tym popasuje. To bude surodenec?