icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

bobricek1979
21. apr 2016

@aluska1404 ahoj tak sa držkaj tak ja moc neležkám ale tak snažím sa všetko tak v kľude.No tak sa teším s tebou mňa to len čaká ☹dúfam bude ok ja hej spala som ako zabitá zatiaľ nič necítim až sa bojím tak uvidíme

aluska1404
21. apr 2016

@bobricek1979 Hlavne dnes moc nerob odpočívaj na uhniezdenie je dobrý kľud si myslím že je dobré asi moc nechodiť.Ja som prvé tri ani vonku nebola kvôli schodom lebo bývame bez výťahu na 4 poschodi 🙂 A veľmi mi pomáha si s vami písať som potom kludnejsia po psychickéj stránke a aj slniečko že svieti je suupppeeerrr.Drzkam palceky a keď sa budeš nudiť tak napis 🙂 😉

bobricek1979
21. apr 2016

@aluska1404 jasné tak však sa snažím čo to dá ale tak chodím úplne pomaličky som sama tak musím ked chcem jes piť☹a ďakujem

1veverica
21. apr 2016

@bobricek1979 dakujem, snazime sa, vies jak to sem tam slnecno, ale aj mraky pridu, ako napr. vcera, mi tak zle bolo az to tazko vysvetlit, ale tak co cakam no nie, ale zase musim povedat ze som vdacna ze mi nie je zle kazdy den 🙂 hlavne je ze babo je zatial ok, co ja prezivam nie je take podstatne, ale prajem ti tiez tu bolest v krizoch a sem tam tu zachodovu misu, ako si napisala, ze to super pocit, u nas je to prve, tak sa samozrejme aj vytesujeme, no musim uznat ze ked vidim mojho ako sa usmieva, a ja ledva lezim, tak ma to velmi netesi 🙂 no ale co uz, musim to zmaknut 🙂

aluska1404
21. apr 2016

@bobricek1979 No to je jasné aj ja som bola sama a to som aj ja musela hlavu hore sa úsmev neboj ja som úplne kludna ja vravím že musíme asi byť vyrovnané a dobre naladené 🙂 🙂 🙂

aluska1404
21. apr 2016

@1veverica Chudatko my ženy vsme bojovnicky . Sranda je česť výnimkám ako muži zvládne reagujú.Dúfam že to skoro skončí tvoje obtiaze odpočívaj a hlavne nech ste obaja zdravy

1veverica
21. apr 2016

@aluska1404 dakujem si zlata, snazime sa to "nejako prezit" ale veruze pravda tie nase polovicky, oni z toho fakt vyviaznu najlepsie, len odovzdaju vzorku a ostane je vsetko zial na zene, ale tak co uz s nim, bez nich by to uz vobec neslo. Ved kto by nas zlostil, no nie? Verim ze aj tebe sa zadari, a vsetko pojde ako ma 🙂 drzim velmi velmi prsteky 🙂

aluska1404
21. apr 2016

Babky myslíte že keď som 6 dní po vklade že je normálne ked od tretieho dňa ma trochu preženie.Vždy som mala opačný problem sor som málo chodila

leoriki
21. apr 2016

@1veverica ahoj..chcem sa ta spytat.od kedy mas tu bolest v krizoch??ja som 7tt,a asi 4den ma dost bolia krize,skoro v kuse...

bobricek1979
21. apr 2016

@1veverica och tak to ma mrzí ale tak teraz tak trošku od veci rada by som "bľula"úplne ťa ale chápem že máš dosť vydrž to ono ti to to maličké vráti ,keď ti bude ležať v postielke.S tým sa fakt musíme zmieriť že ženy si to proste vytrpia samé tak to je na svete dané☹neboj pri druhom už budeš pripravená 😉myslím na teba

bobricek1979
21. apr 2016

@aluska1404 mne to sa stáva od kedy beriem hormóny nebojkaj aspoň nemusíš tlačiť podľa mňa to je ok občas

1veverica
21. apr 2016

@bobricek1979 joj dakujem, si zlatucka, tiez ti drzim palceky, velmi velmi, vsetko bude tak ako ma, cize iba dobre 🙂

aluska1404
21. apr 2016

@bobricek1979 Asi hej ale pred tým som to nemala 😉

1veverica
21. apr 2016

@leoriki ahojky, no vies co som to len teraz par dni dozadu spozorovala asi 4dni, bola som v utorok u gyndosky som sa pytala, tak vraj to je normalne, takze sa tesim 🙂 treba si davat dlhsie svetre, alebo tricka tak az na zadok, zeby neboli hole, aby si este k tomu neprechladla, a najlepsie je plavanie, ale samozrejme nie v studenej vode 🙂

1veverica
21. apr 2016

@aluska1404 aj ja som mala taky dojem, som chodila na stolicu pravidelne, co inokedy som s tym tiez mala problem 🙂

leoriki
21. apr 2016

@1veverica Dakujem za odpoved 😉

aluska1404
21. apr 2016

@1veverica Tak dúfam že to je len dobre snáď je to dobrý príznak že som .... 🙂

1veverica
21. apr 2016

@aluska1404 ja som tiez mala take pocity, nemala som ziadne akoze presne tehu priznaky len sa mi zmenilo, som mala predtym alergiu, sa mi stratila, som chodila pravidelne na stolicu, co predtym nie, a dost ma smadilo, ako po opici a to ja nepijem vobec 🙂 takze verim ze to bude ok

bobricek1979
21. apr 2016

@aluska1404 no neboj moja bude to oki)))juj silno držím prsty

hateria
21. apr 2016

@1veverica dakujem velmi pekne za podporu... no je to ozaj tazke... uz to nezvladam psychicky...Keby sme aspon vedeli v com je problem, tak sa zameriam na to a snazila by som sa to poriesit nejako. Ale ked zistili iba prolaktin a aj na ten sa vybodli a nekontrolovali ho, tak... mam pocit, ze vsetky 3 IUI boli zbytocne. Ako si mohlo centrum dovolit namiesto prolaktinu kontrolovat iny hormon? uz nevladzem stale riesit a stale od zaciatku. dalsi pol rok v centre v pecku a posun ziadny. Uz sa zaciname aj hadat s manzelom kvoli somarinam... Este nam vcera poznamenali v centre, ze manzel mal pri 2.IUI trosku horsi spermiogram- tak preco nas na to neupozornili aby sme do buducna napr.brali nejake vyzivove doplnky aby sa zvysila sanca? ach jaj...maximalne som sklamana... :(
a ty sa ako citis? vsetko OK? silno drzim prsty, nech to dotiahnete do uspesneho konca a uzivaj si poriadne tehulkovanie 🙂 budete mat krasny predvianocny darcek 🙂

bobricek1979
21. apr 2016

@hateria A kde do centra chodíš nechceš o zmeniť?

1veverica
21. apr 2016

@hateria ved toto je presne na tom najhorsie, vsade pocuvas ako mas byt v pohode, je nam to myslim vsetkym jasne, ale tak presne tieto problemi aj vela parom ublizia, moj to zobral celkom v pohode, a rovno sme riesili IVF, bo nepriechodne vajcovody, co tam poriesis, myslim ze vobec nic, a vzhladom k tomu ze budem mat 39r. uz ani nebolo naco cakat ☹ A nerozmyslala si nad zmenou centra? Mozno by aj to pomohlo. IUI je ale omnoho mensia sanca ako IVF, ale zas IVF, je aj omnoho drahsie ako IUI, vzdy je rozhodnutie na tom pare, ako chcu postupovat. Ja vam obom aj manz.zelam vela vela sil, potrebujete obaja urcite oddych, od tychto stresov, ale ja verim ze sa vam to podari. Nam sa dari celkom dobre, som bola v utorok u gyndosky, tak ultr.dopadol dobre malicke rastie presne ako ma, a ja som relativne v pohode, sem tam ma trapia nevolnosti, a bolest v krizoch, ale tak co cakam, ze vsetko prejde hladko 🙂 nemozem byt az taka naivna 🙂 Drzim ti velmi velmi prsty, aby si coskoro napisala tyzden tehu 🙂

marculik
21. apr 2016

@hateria Ahoj my sme po troch neuspesnych ivf pokusoch v ba tiez vymenili kliniku chodim do brna a som rada ze som to spravila ,ked to tak citis odist mala by si 🙂

petkazh
21. apr 2016

@maculicek1977 dakujem aj ja tebe drzim silno palce nech je vsetko so stastnym koncom 🙂

hateria
21. apr 2016

@bobricek1979 do Gyn-Fivu v BA...ano uvazujem o zmene, uz pred 3.IUI som bola rozhodnuta a nakoniec sme si povedali, ze do tretice vyskusame...a to bola asi chyba. Akurat mam otvoreny a vypisany formular na objednanie do Brna...ale stale vaham. Uz sa neviem ani rozhodnut..zase vsetko absolvovat od znova, same vysetrenia atd...

bobricek1979
21. apr 2016

@hateria brno som počula že je super akurát si ale všetko hradíš sama 😔

hateria
21. apr 2016

@1veverica presne, najradsej mam ked mi niekto povie, ze nech to tak neprezivam a ze na to nemam mysliet 🙂 no ako na to nemam mysliet, ked to musim stale planovat, mysliet na lieky atd atd...no kto to nezazil- nepochopi...a smutne je ked ti nieco taketo trepu bezdetne zeny alebo zeny, ktore ani nevedia ako otehotneli a vlastne to dieta ani neplanovali a ani nechceli... ja by som dala vsetko co mame s manzelom len aby sme mali zdrave dieta. Zmenu centra planujeme uz dlhsie len stale som dufala, ze je to iba moja jesitnost, ze nie som s tym centrom spokojna a chcem menit..ale zjavne to tak nebolo.... :/
no musime vydrzat..zase sa otriast a ist dalej...co ine nam zostava.Mozno sa na to na par tyzdnov-mesiacov vybodnem a pojdeme na dovolenku.
Dakujem este raz za povzbudive slova, vazim si to a pomahaju velmi :-* tak tie nevolnosti a bolesti musis pretrpiet a predstavuj si to malinke ako rastie a rastie, o chvilku je pri vas 🙂 co my zeny nespravime a nevytrpime si pre tie krasne drobatka 🙂 len na seba davaj pozor a oddychuj hlavne 🙂

hateria
21. apr 2016

@marculik a prosim ta kde do Brna chodite? Reprofit?

hateria
21. apr 2016

@bobricek1979 nasla som na nete, ze cca 95% liecby by mala uhradit poistovna..tak neviem ako to je naozaj...ale nam to je jedno, chvalabohu si mozeme dovolit aj keby sme to mali hradit z vlastneho vrecka...spravim a obetujem hocico len aby sme mali zdrave babatko.

1veverica
21. apr 2016

@hateria tak ja chodim do prace, cize toho oddychu je menej, ale tak som to radsej riesila bo doma by ma urvalo, tak u nas to je prve, cize my to s mojim obaja tak prezivame, ale moj mi je teraz dost napomocny, vidi ked mi je zle, bo ja som nikdy nelenosila, kedze byvame na dedine ta to furt zahradka, dom, tam je roboty dost, teraz od takych upustam, to zvycajne riesi on. Ja viem velmi dobre co prezivas, ja ked som v rodine povedala ze ideme na umele, tak sestra na mna pozerala jak na zjavenie, to preco ved my vsetci mame po dve deti, len sa pokusajte a hotovo, no vysvetli niekomu ze my sme to skusali 7.r. myslis ze to je malo? a toho stresu, a sexu na povel, fakt velmi zle, tak ako si pisala to pochopi iba clovek co ma rovnaky problem, taky co k babatku prisiel ani nevie ako, na teba bude pozerat jak tela, a krutit hlavou, vobec takych ludi neriesim. Takze hlavu hore, chodte na tu dovolenku, a potom v plnej sile dalej do boja 🙂 🙂 🙂