Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@kaciatko1104 ja zatial nič neviem všetko sa dozviem v utorok rano.Zase tam pojdem v stresoch ☹
@aluska1404 zajtra držim palčeky snad sa dozvieš potešujucu spravu
@aluska1404 aluška tak ty už zajtra budeš vedieť! Ver pre nás všetky je to strašne emotívne, ja už fakt sa neviem dočkať stredy, že si urobím ďalší test....... BUDEM STRAŠNE NA TEBA MYSLIEŤ, NECH MÁŠ POZITÍVNE SPRÁVY PRE NÁS !!!!!!! HNEĎ NÁM NAPÍŠ!!!!!!! DRŽÍM PRSTÍKY!!!!!! PAPA
@maculicek1977 Daaakkkuuujjjeemmm
@janulka232 no som zvedavá ako dopadnes ja hádam dobre modlím sa nech je odber už bolí ma to neskutočne
@aluska1404 ako si dopadla?
Dakujeeeeem tak uz nam po krvi a cakam na vysledky
@bobricek1979
@aluska1404 drzkaj sa nech mame potesujuce spravy
@monnito wau myslím na teba aj na
@aluska1404 ali držte sa moc obe
@janulka232 ahoj tak ja som na tom dosť dobre vajok je veľa V stredu odber bože zomriem od šťastia ale nič nie je vyhraté ešte ale tak prvý úspech za nami 😊 ty ako ešte nič nevieš?
@monnito Aj ja uz mam po krvi a cakam na vysledky😡
@aluska1404 babulky,ako?Čakám dobré srávičky
@bobricek1979
@bobricek1979 No u mna asi nebudu dobe😓O 15. Mam volat ale moja doktorka nebola nadsena ze to je dost povedala ze uvidime z krvi ci tam nieco bolo alebo je ci bolo uhniezdenie a zvysenie hcg alebo nic.Ze niekedy sa stavavaj ze je zvysene a nasledne klesa tak uvidime.MOJPOCIT JE ZE NIE SOM TEHU😢😓
@aluska1404 Take nervy clovek ma ze hroza este jedno stastie je ze mame este dalsi pokus jedneho mrazacika
@aluska1404 ach tak uvidíme,nádej umiera posledná☹
@bobricek1979 No ved ano ale....
@aluska1404 ahoj moja, nechapem, ze nebola nadsena, uz mala nejake vysledky? Ci preco este musite cakat? Jooj takto natahovat, neznasam to. Napriek tomu si myslim, ze este nie je nic stratene..
@aluska1404 taktiez si to myslím a ali daj na tehulky predsa uz s tym maju skusenosti moze sa aj krvacat ja verím
@aluska1404 bola si aj na ultrazvuku, alebo len na krv?
@kaciatko1104 tak to je super,že maš vela vajičok určite to tento krat vyjde.Ja zatial nič neviem zajtra sa dozviem či aj mne sa nahromadili vajička,alebo nie.Ale začalo ma pobolievat brucho tak snad to bude tym,že mi dozrievaju vajička.A ty ideš pod narkozu kedy?Budem silno držat palce,kedže teraz ideme v rovnakom čase 🙂 .
@janulka232 pod narkozu idem teraz V stredu dnes davam O 22:00 poslednú injekciu ovitrelle a V stredu ráno už aj idem 😊
@kaciatko1104 aj ja presne v stredu 😊 posledna injekcia o 23:30....DRZIM PALCE
@kaciatko1104 ja ale bez narkozy coho sa neskutocne bojim 😣
@slavomira6 ahoj, prosim ta mozem sa opytat v akej krajine ides na ivf?
@monnito
Ahojte dievčatá tak,ako ?@aluska1404
@maculicek1977 ahoj ,ako sa máš ,cítiš?
@slavomira6 prečo bez narkozy? ja bohu ďakujem za tú zazracnu vec.. Držím ti palce silnooooo
@bobricek1979 tak po 3.ivf a 5 pokusoch som nebola schopna sa pozriet na vysledok krvy. Po reakcii manzela som tomu nemohla uverit, prvy krat vyssia hodnota 115. Som stastna ale vsetko je este predo mnou. V piatok idem na krv na potvrdenie ci hodnota bude rast.
@aluska1404
@aluska1404 stale drzim palce a myslim na teba

@nikaaaaa na konzultaciu sa moze ist aj pokial mas menstruaciu, sono sa vtedy nerobi zospodu 😉