Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@petkazh ahoj ake ako sa cítiš?drzime jasné ďakujem aj tebe drzím kedy na krv?
Drzim palce 😊 Petka! !! Baby kolko dni po vklade ste boli na marodke?
@slavomira6 Ja som na druhy den po isla do prace 🙂
@bobricek1979 dakujeem no lepidielko som nala vzdy pri kazdom pokuse. A dnes sa ako citis?
@monnito ahoj tak už je to lepšie no vaječníky ma bolia a ty ,ako dnes?Moc sa teším ,že ten hcg u teba je dobrý už nech len rastie🙂
@slavomira6 je to moje prvé tak marodka až do testovania krvi
@iskrickaa ahoj a nemala si bolesti v podbrušku?
@aluska1404 dakujem a moc ma to mrzi ☹ ale nebojkaj nabuduce sa uz podari. Mas este mrazacika?
@bobricek1979 áno moje prvé IVF ver, každý mesiac som dúfala, že to pôjde prirodzene, lebo výsledky sme mali dobré, ale vek už nepustí...... v septembri 39, tak ešte mám 2 pokusy do vtedy.... ak stihnem......... tak už zajtra je 12 deň vyskúšam 2 test ach jáááááááááj.......tie bolesti možno je to ešte stále uhniezďovanie.....sťahovanie maternice.....no musíme len vydržať.....
@maculicek1977 drzim palce aby sa podarilo. Chces si urobit test skor ako pojdes na krv? A ako sa citis aj odpocivas?
@bobricek1979 aha tak ty si mala, tiež blastocyty.... ja som mala len 10 bunkové embryjko po 72 hodinách kultivácie a ICSI, ďalšie 2 boli menšie 7 a 6 bunkové, ale neboli vhodné na mrazenie povedali, takže nemám nič ďalšie.....držkáme si prstíky.....
@slavomira6 ja som pri kazdom pokuse bola doma az do vysledku krvy
@bobricek1979 neboj sa aj mna boleli vajecniky dokonca este aj teraz ma vedia potrapit. A aj pichanie v podbrysku mavam. Dakujem moc a odpocivaj ak sa da
@monnito no test urobím už zajtra, som strašne zvedavá........na krv musím počkať lebo robím v zahraničí ....... tak až o 10 dní......prácu si musím len odsedieť, tak kľudne v pohodičke pracujem......držíme si palčeky.....
@maculicek1977 moc ti drzim palce a verim ze zajtra bude pozitivna sprava. Budem na vas mysliet
@monnito ďakujem snažím sa ale tak nechápem to pichanie vaječníkov no uvidíme.Ďakujem ty sa držkaj tiež odychuj v piatok myslím na teba.
@maculicek1977 zajtra máš koľký deň?júj tak už sa nevieme dočkať
@maculicek1977 jasné je to jedno čo sa vkladá hlavne nech sa to zahniezdi tak verme a držme si prsty aký máš testík
@maculicek1977 ja mám 37a moje a výsledky boli hororové moje AMH bolo 0,53 no bieda☹
@maculicek1977 ale ak si dávala jedno embrijko tak ma plus 1pokus čo viem
@maculicek1977 1pokus navyše som myslela čiže 3
Dakujem vam za odpoved. Ja idem twraz k obvodnemu A uvidim dokedy mi sa marodku. Zajtra ideme na vyber mam asi 8 folikulov. Uvidime xo stoho bude a v piatok na vklad. Unas nerobia kultivaciu co ma mrzi ale verim ze sa to podariiii Uz. ...Drzte palce.
@kaciatko1104
@maculicek1977 Ahojte baby.Tak ja mam prve sono za sebou.No nedopadol najlepšie mam iba štyri folikuly a dva su ešte male.Ale jeden mal už 12mm,tak mi pichli pregnyl a zajtra rano idem na to,ale mam pocit,že to zase nedopadne dobre.Takže kaciatko zajtra ideme spolu na to budem mysliet na Teba.A držte palce 😉
Babky tak ja som sa dnes dozvedela od mojej dokroeky ze vklad bol uplne nevhodny ze na 23 den je neskoro .A ja mam amh 1,85.povedalami ze si mysli ze lekarka ktora mi robika vklad nemal vobec byt.Tak som nastvana.A za 14 dni idem na kontrolu a vklad mi budu robit o 1 mesiac a na 14 den ze tie blastocisty su vyborne kvalitne.ona sama bola prekvapena ze preco sa spravil chapete????
No co dodat asi to tak malo byt ale ze vysledky mam dobre aj amh aj ostatne.Ze to percento bude teraz vyssie
@aluska1404 Tak to potom ani ten môj nieje oka hm?
@aluska1404 Tak super za výsledky a čo vieš možno sa podarí aj spontánne a teda teraz ku komu pôjdeš na vklad?držím palec
@aluska1404 moje Amh je 0,53☹
@bobricek1979 No som zvedava ale k tej pod ktoru patrim Culbovej.Vklad mi robila niaka ktoru som videla 2 krat a to na chodbe😊Takzevteraz budem chciet iba moju krora pozna najlepie moj stav.

@aluska1404 ďakujem moja no uvidíme mám strach moc..to prazdno máme az kym sa nám nepodarí a budeme bojovat uz len preto tie babetka pridu uvidís este raz dakujem a dufam sme v kontakte