Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 penycilin, nie paralen...teda tak mi povedali v lekarni a aj na nete som to nasla v pribalovom letaku
@janula2003 jasné ďakujem ti veľmi pekne zatiaľ nič nedávam môže to byť z utrogestanu
@casina jedného,ale bojovníka
@casina mali sme len dve a tie sme vlozili, chytilo sa jedno a tiez nam neostali.. Zatial sa drzka, som este len 6tt. Jedno bolo z icsi a jedno k normalneho ivf.. Mali ste PK? To jedno uplne staci, ked vytrvalo, tak bude kvalitne. Nam sa uchytilo tiez leb jedno, to silnejsie, ale my sme mali iba 3-dnove, mozno po PK by nam tiez ostalo len to jedno..
@zuzka56 @aluska1404,@kaciatko1104,@bobricek1979 dobré ránko babule mám pre vás potešujúcu správu tak ja dnes 12 deň už som nevydržala, bola som zmierená už s hocijakým výsledkom, pretože pocity nemám žiadne a včera ma aj trochu už kríže začali pobolievať ako na MS....... ale sú tam // čiaročky, stále pozerám či náhodou nezmizli, sama tomu nemôžem UVERIŤ!!!!!!!!!!! Kačiatko dnes myslím na teba!! Babule nevzdávajte to, ja som bola presvedčená keby to nevyšlo idem ešte raz!!!!!!!!! Veľa síl a prajem každej jednej a teším sa na ďalšie pozitívne správičky od vás!!!!!!
@maculicek1977 Gratulujem tesim sa s tebou moooooccccc super dufam aj ze mne to vide na tento druhy pokus.A dufam ze aj posledny inak neviem ani kde by som sla do centra ale uz sme sa s manzelom predbeznevdohodli ze asi do ciech.Ja dufam ze to vide uz len jedem mrazacik ma caka
@maculicek1977 gratulujem 🙂
@aluska1404 Aluška nezúfaj, určite si aj ty nájdeš konečne tie vytúžené // čiaročky, nebojkaj, uvidíš čo mraziačik,, ako tu babule písali ET nevyšiel, ale KET áno!!!!! Nič iného nám nezostáva len skúšať a tým zvýšiť šance.......ja som tiež tu na MK čítala veľké chvály na Reprofit Brno, no ja chodím do Iscare MT
@maculicek1977
Gratulujem, iný vysledok som ani nečakala 🙂 nech ide vsetko tak ako ma, bezproblémové tehulkovanie prajem 🙂
@maculicek1977 Ja viem. Clovek ma ocakavania po 6 rokoch skusania no ja som chcela ist do Brna ale bolo to dost penazi ale obetujem vsetko co mam a uz vobec neriesim financie.Zivot mame len jeden .Spolieham sa ze tam hore nas hadam maju radi a ze nam druhy krat dopraju😊😊😊.Bolo ti fakt pre mna brutalne narocne adi ako pre kazu ktora si vypocuje ze je nam luto.Ste fakt strasne zlate a vdaka vam ma ti vzpruzilo a vasim vrucnym slovkam.Dakujem za podporu😁
@bobricek1979 Ahojky dobre ranko dufam ze sa citis lepsie? drzim palceky
@bobricek1979 na 12 den od vkladu mam urobit test a ked bude pozitivny o tyzden bude krv a sono takze az na dalsi tyzden budem testovat a ty kedy 🙂
@slavomira6 dakujem ..ja som mala vklad v piatok a zajtra uz chcem ist do roboty budem sa setrit pomalicky nemam narocnu robotu...doma len lezim oddychujem...a ty kolko ostanes doma..
@petkazh tak jamám ísť na 9ty deň tj.piatok na krv tak uvidím v stredu som mala prenos a furt mám bolesti joj☹
@aluska1404 ahojky horúčku som nemerala ,ale je to ok no brucho opäť zlostí ach jaj
@datelinka31 no ak mam pravdu povedat tak odber bol v pondelok a transfer vo stvrtok...tak zrejme to bola PK pravda?Som trocha vuac neinformovana v tychto zalezitostiqch...len plnim prikazy a poziadavky z centra...snad nam ten maly bojovnik bude stacit...ideme ICSI metodou...zajtra naobed ☺
@bobricek1979 aj my mame len jedno. ..😉
@casina držím silno prsty
@casina to nebola PK, bezne 3 dni, PK 5 dni..ja som mala PK odber v pondelok a vklad v sobotu (minuly tyzden)...drzim palec a vdaka bohu za icsi :D
@datelinka31 vau tak to krasne rastli hodnoty a teraz uz chodis len na ultrazvuk?
@datelinka31 drxim ti moc palceky aby sa pekne vyvijalo dalej. A si doma alebo pracujes?
@maculicek1977 to je krasna sprava gratulujem a tesim sa s tebou. Kedxe si v praci tak sa opatruj a davaj na seba pozor

@bobricek1979 ja som mala teraz nadchu po vklade, takze co mozes a urcite neuskodi je klasicky paralen..urcite nie ibalgin..ja som to zvladna s kamilkami a zazvorom, hlavne co mi pomohlo bolo maparovanie kamiliek..treba citat co mozes, chovaj sa uz ako tehotna