Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 snad by si mala pravdu a aj ja sa raz dočkam dietata
@kaciatko1104 zajtra budem mysliet na teba a držat palčeky aby to dobre dopadlo
@janulka232 ďakujem teraz riešim dilemu či dám ostatné zmraziť je to dosť korún 220 mrazenie 17 uskladnenie na mesiac A ket 250 eur neviem či sa viac neoplatí zasa stimulovať bože to sú palky
@kaciatko1104 su to palky, ale je to urcite lepsia moznost ako stimulovat.. Budes musiet cakat par mesiacov kym sa telo da zase dokopy, a vajicka sa tiez stimulaciou minaju.. Ja by som urcite dala zamrazit! Pre mna bolo najhorsie to pichanie injekcii a vsetki okolo toho, nam zial ziadne neostali, ale je super mat istotu, ze ked to nevyjde, tak o mesiac mozem ist na ket.. Alebo ak sa rozhodnete pre druhe babo..
@kaciatko1104 ja viem je to všetko take drahe.Ved ja prvy krat iba čo som bola pod narkozov platila som 550 eur.Teraz zase 550 a ešte budeme platit za vajičko.
@slavomira6 ja viem a verim ze vyjde, dufam, ze hned na druhe ivf, to by bolo fajn. a ty si kolko po transfere? ja som na 9 den uz mala pozitivny test, aj ked to skoncilo v 5 tt
@janulka232 určite a všetky držme si prsty
@vevericka13 ja som na 9deň mala hcg nabode mrazu☹
@janulka232 mňa moje prvé ivf vyšlo dosť okolo 1800éčok
@bobricek1979 to je este stale v pohode nas toto druhe vyslo 4500e
@vevericka13 ja som mala vklad v piatok 😅 este mam daleko do testu.
@ssegra
@bobricek1979 pane boze to co su za palky, 4500? To snad ani nie je mozne.. Za co vsetko ste platili? Poistovna vam nieco uhradzala?
@slavomira6 vies co uz si ani presne nepamatam, lebo cele toto obdobie bolo take divne a uz som to cakanie chcela mat za sebou. Do prace som nechodila, ale inak vsetko normalne okrem cvicenia a pod. som fungovala, skus si najst nejake aktivity, chodis do prace ci si doma?
@datelinka31 tiež sme dali toľké prachy a nič 😭
@datelinka31 no mne áno "umelé oplodnenie"a toť vsio
@ssegra fú a to ste asi nešli cez poisťovňu ?
@datelinka31
@bobricek1979 nie to nebolo cez poistovnu a museli sme dat aj pgd preto to bola taka palka. Som zvedava kolko z toho preplati poistovna a verim tomu ze to bebolo marne a tentokrat nam to uz vyjde
@slavomira6 urcite ano, si pozitivne naladena, tak to tak az dopadne 🙂
@ssegra drzim silno palce, za take peniaze to musi vyjst aj keby neviem co! 🙂 a co je to pgd?
@datelinka31 ani ha nechodim som na pn az do testu potom uz zacinam. Ale robim len na 60% tak to neni vela 😃 alw prezivam strasne dni citim sa niekdy nervozna....
@1veverica som pozitivne naladena ale bojim sa. Pozitivne naladna som bola aj 1 krat A tam to dopadlo ukrutne. Zacinam rozmyslat nad blbostami uz....😯😑
@slavomira6 joj to nerob. Treba fakt pozitivne vsetko brat. Vies aj keby si velmi chcela vysledok neovplyvnis, vsetko na na embryjku, len mu treba vytvorit dobre prostredie, pohladkat, oddychovat, neznervoznovat sa, ..... Chapem ze je to dlhe cakanie, ale tak nic ine ti neostava 🙂
@slavomira6 viem presne ako sa citis, ta neistota a kadeco ti chodi po rozume, ja by som najradsej zaspala a zobudila sa na kontrolu :D vybehni von s kamaratmi, ja som sice nemala velmi chut, ale aspon som prisla na ine myslienky.. Aj upratovanie mi dobre padlo, citanie..
@slavomira6 drž sa neboj tentokrát to vyjde ver🙂
@datelinka31
@bobricek1979
@1veverica dakujem vam....snazim sa ako viem mysliet pozitivne alebo nemyslieť vôbec na to 😅 dneska mam strasne pocit ze kramy dostanem 😯😐 o 13 sa dozviem ci mame mrazacikov. Drzte palce ❤
@slavomira6 ja som tiez mala take pocity, takze toto vobec neries, bude to ok, drzim prsteky 🙂
@slavomira6 nedostanes neboj nemysli na to držím prsty na mrazáčikov
Ahojte zienky. Dnes 7 den po ket a mam // !!! Ale som znepokojena kedze som zacala aj mierne hnedasto spinit....
@mariajuraj jej Gratulujem. Hlavne oddychuj 😊 si skoro testovala....neboj bude dobre skus lezat. Kolko bunkove ti vkladali vies?
@slavomira6 dakujem 🙂 mne vkladali 6 dnovu expandovanu blastocystu

@datelinka31 co si robila cely ten cas?