Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@monnito a aký zábal ti radila ak sa smiem opýtať a vitamínky ja tiež spravím všetko po prípade ak môžeš dáš nám kontakt na tých ľudí?
@aluska1404 pisem na onemocnenie poruchy horm.systému,včetne štítnej žľazy,poruchy cyklu,premenštruačná tenzia,gynekologické zápaly,mužská i ženská neplodnosť,klimakterium,vaječníkové cysty,bolesti prsníkov,psychické obtiaže to som vyčítala
@aluska1404 dobrá vec
@bobricek1979 tuto je link https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/bylinkarka-anna-kopacova-z-vrboveho/
robi v utorok a stvrtok a je tam aj cislo. Dala mi uzivat vit.e, zensky caj gynastan a zabal. Lenze ja mam aj ine problemy a kazdej zene dava inu liecbu podla tazkosti. Aj na tej stranke pidala ze zeny nepridu precitaju si co radia ine a sami si to naordinuju a mozu si uskodit. Treba tam za nou naozaj ist popr. predtym zavolat
@monnito ďakujem moja veľmi pekne jasné mrknem zavolám
@bobricek1979 gynex mam, ale uplne mi to vsetko rozhadzalo..ja som snad skusala vsetko mozne, od cajikov rozneho druhy, cez tabletky a gynex..mam ho este v chladnicke..ale uz ho urcite nebudem brat, ked som uz v rukach lekarov
@janula2003 myslis teda že nemam ho brat?
@janula2003 co citam velmi pomaha po vklade zenam tengynex
@bobricek1979 je to na tebe.. :D
@janula2003 tak skusim tie dva tyzdne a uvidi sa
@bobricek1979 treba vyskusat, tam su tusim trojtyzdnove intervaly...drzim palec aby ti to pomohlo 😉
@janula2003 ďakujem
@janula2003 presne lebo ked si to tak clovek zoberie ono sa to celkom dost nazbiera stale pouzivat tie jednorazove
Ahojte,baby tie ktore ste uz boli na vklad,chcem sa spytat,ze ktory den cyklu vam vkladali embryjka a ci sa podarilo alebo nie....dakujem za vsetky dotazy....
Ja som bola 19 den cyklu,vkladali mi dve krasne blastocysty a nic...vobec sa nechytili...tak si chcem spravit taky maly prieskum,ze ktory den ste boli a ako to vyslo....dakujem
@zuzicka1412 ja 1ET 20dc - nevyšlo, 1KET 19dc - nevyšlo, 2KET 16dc a vyšlo. Ale je to individuálne, záleží na tom kedy máš ovu.
@zuzicka1412 ja som bola pri ET 18DC a pri KET 17 DC a ani jedno nevyslo
@macicka52 dakujem Ti za odpoved,ovu mam tak 14-15dc..tak si myslim,ze ten 19dc bolo uz neskoro..to je moj laicky nazor..
@ssegra dakujem aj tebe.
@zuzicka1412 myslim, ze 13. den odber a 16. vklad
@zuzicka1412 ahojte všetky babuľky tak tu je môj príbeh ja mám 26 dňový cyklus, odber bol na 13 deň a 16 deň bol vklad.....🙂 VYŠLO je to veľmi čerstvé 🙂 zajtra idem na krv je to 21 deň......Babuľky je to strašne ťažké ja sama som dúfala, ale aj bola zmierená ťažko s osudom ak by to nevyšlo.......Mala som 3 vajíčka, z toho bolo 1 krásne veľké zrelé to po 72 hodinách kultivácie vložili a tie dva žiaľ, že neboli vhodné na mrazenie....Držím vám všetkým palčeky nech si konečne nájdete // vytúžené čiaročky, ja na tie moje z času načas pozriem s úsmevom......či sú stále tam....🙂
@macicka52
@datelinka31
@maculicek1977 tesim sa uprimne s Vami,a dufam,ze na dalsi pokus sa aj ja pridam k vam tehulkam...
Dievcataa pomoooc...v zivote som nemala migrenu a teraz tu uz tri hodiny trpiim.Tak mi je zle...som osmy den po transfere a picham stale Prolutex...co vam pomohli kedze tabletku nemozem 😂😂😂
@maculicek1977 my sme mali tiez tri a vydrzalo po 4 dnoch iba jedno-9 bunkove 😊a teraz ho uz nosim 8my den...tak uvidime...len brucho ma dva dni dost bolelo,ako na MS.Prajem ti hlavne zdravicko ☺
@monnito už nad tou liečitelkou uvažujem no nepotešila si ma,že cez vikend nerobi
@janulka232 caukooo prosim ta o aku liecitelku sa jedna???? na tieto veci verim tak preto sa pytam

@bobricek1979 Bobricek a co to je ten gynex?uz som obkukala ten ovu mikroskop aj ja som objednala😁😁😁 super rady