Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janulka232 hm.. asi chodi do prace neviem nevolala si jej?
@maculicek1977 ako si dopadla myslela som na teba
Ja som u nej bola to sa @janulka232 pytala
@ssegra aha tak si pojdes pre bambulky 🙂 drzim palce aby sa to podarilo
ahojte babule, tak ja dnes som bola na kontrole 21deň a nič moc.....HCG, že nižšie hodnoty a nevidel ani gestačný vačok...☹ kontrola zasa v pondelok, ale už som sa vyplakala a pôjdem do toho ešte raz a čo najskôr ako sa bude dať, bojujeme ďalej!!!!!!!!! Všetkým nám tu veľa síl!!!!
@janula2003 Ahoj.Tak dost sa o nej piše aj tu na konikovi.Je to Pani Kopačova z Vrbove.Ale neda sa u nej objednat iba tak prideš a robi iba v utorok a štvrtok od 15:00 do 17:00
@monnito nevolala som jej,ale kamoška vravela,že sa u nej neobjednava takže len tak si tam mam prist.O dva tyždne mame nutenu dovolenku tak asi zajdeme za nou
@bobricek1979 potom daj vediet ako si spokojna ovulačnym mikroskopom 😉
@kaciatko1104 Ahoj.Ako sa citiš,ked už maš dva embrijka v brušku 😉 .Budeš dopredu testovat,alebo si počkaš na krv?A kolko si platila za Ivf?
Dievcata polozim asi dalsiu hlupu otazku ale velmi tomu nerozumiem ako to tak studujem...ked je prevadzana metoda ICSI,kde vlastne to embryo vlozia?
@maculicek1977 ale ved este nic nieje strateneee...neboj sa nic.drzim silno palce
@ivec16 za moju otazku sa ospravedlnujem ak bola hlupa..aj ked viem aka je to metoda(samozrejme ked som ju zabsolvovala)ale bohuzial som nevedela resp.som bola slabo informovana ci sa embryo vklada priamo do maternice...vies mi aj napisat kolko od vkladu zhruba trva uhniezdenie?Ci to je zrejme tiez indiv...
@casina vsetko zalezi od stadia embrya..cca 5-6 den po oplodneni..takze si to rataj od odberu, lebo v ten den sa vlastne oplodnuju
@janula2003 mne je to naozaj blbe co sa tu pytam ale tak kvoli mojej diagboze bolo oplodnenie velmi narychlo a nutne a mala som malo informacii.Preto sa pytam a radim.Odber bol v pondelok,stvrtok transfer,metoda ICSI a davali mi 9,skoro 10bunkove...takze ak,tak to vychadza cca na druhy den po transfere...dakujem
Ahoj baby dnes som 4den po ket a ja necitim ziadnu bolest podbruska ani prs ani krizou ako keby som ani nebola na vklade ...druhy den vecer ma len trosku bolelo a este treti den doobeda ale ozaj malinko ....predosli ket a aj et som mala bolesti hned od zaciatku zial to bolo neuspesne ...a teraz mi nejde do hlavy ze ma nic neboli
@nikitka2 ahoj na koľký DC ti dávali vklad?a neboj ešte nieje mič stratené
@janulka232 okej zatiaľ čakám kedy dojde takže som pristúpila na ovu testy☹atď
@maculicek1977 moja ešte to nevzdávaj nič eieje predsa stratené čo ak je to ešte skoro
@ssegra ahoj a čo je to PGD ďakujem
@casina poslala som ti pozvanku do skupiny kde sme zienky s endometriozou, ak mas otazky ohladom endometriozy jej liecby kludne sa pytaj. a Manzel alebo partner mal zhorseny spermiogram? s endometriozou sa da otehotniet aj prirodzene, ale zalezi pripad od pripadu, niekomu sa podari niekomu nie... to ako postupovat zalezi aj od veku a dalsich faktorov ;)... drzim palce hlavne nech ivf vyjde ;)

hcg 245 a dutinku nebolo moc vidieť, to sú zas nervy ako pred 4 rokmi, kde výsledok nebol to čo sme očakávali, zas musíme čakať do budúceho týždňa na ďalšie sono