Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 no neviem kedy ma ovu...ale podla mna uz budem mat po toho 11.5 cize 17DC....mavam 28dnovy cyklus...ano davame aj PK....
@dadka0110 cauko...vajicka sa vyberaju (punkcia), ked su zrele a maju dostatocnu velkost, vsetko je korigovane hormonami, preto stale beru krv a kukaju cez ultrazvuk...teraz vobec netreba pozerat na ovu..ja som mala OPU 15 DC, 20DC bol ET po PK...zial neuspesne...ale mame jedneho mrazaka
@janula2003 aha..ja som len spanikarila ci to uz nebude neskoro :D ....no uvidime teda....
@bobricek1979 20-30%? Och bože moje šance sú teda mizivé 😔 joj no netreba hádzať flintu do žita bude dobre a tu nájdeš podporu neboj nič.. Čím viac sa mi blíži krv tým viac mám strach doteraz som bola max V pohode a teraz som dosť mimo Z toho
@kaciatko1104 kľud neboj todáš ver ,že sa tam embrijká pekne zahryzli😉držím prsty
@dadka0110 bude to ok neboj🙂
@casina Ahoj, ak je to len špinenie, nie číra krv, tak je to v pohode. Zo mňa dokonca deň po tom , čo mi bolo z krvi potvrdené tehotenstvo jedno rázovo vypadla zrazenina ako pri ms ale bolo to v pohode a fakt len jedno rázové. Ak by sa ti to opakovalo, volaj do centra, zvýšia ti dávky liekov. Držím palce aby bolo všetko v pohode. A ešte si netestovala?
@macicka52 som uz v nemocnici.Museli ma zobrat lebo ma brucho strasne zacalo bolet a vytok sa po kazdom cikani stupnoval.Uplne tmavohnedy.Zajtra mi zoberu krv na hcg a povedia.Davno som neplakala tak ako dnes tu...som dnes 11den od transferu a MS mam mat az v sobotu.Zvlastne ze bolesti a ten vytok teraz prisli...
@monnito ďakujem, ďakujem za povzbudivé slová, hrozné čo sa deje..... aj teraz čo babule píšu.... idem určite ďalej.... je to také hrozné srdce ti krváca, ale tvár sa ti musí smiať...to je najhoršie...
@bobricek1979 ďakujem bobríček 🙂, je to hrozné......ale bojujeme ďalej!!!!! Nemám už žiadne príznaky bolenie pŕs, únava všetko zmizlo.....
@casina och to mi je ľúto nechápem to držkaj sa myslíme na teba
@maculicek1977 to predsa ešte nič neznamená držím zajra prsty
@kaciatko1104 tak budeš musiet ešte tyžden vydržat 🙂 a teraz chodiš do prace či si marod?
@janulka232 ja som marod
@janulka232
@bobricek1979
@melmel dnes som skúšala test a bol negatívny som 8 deň po vklade 6 dňových embryi tak som zvedavá skúsim zasa vo štvrtok
@kaciatko1104 nezufaj, este si daj fakt cas, tie testy nie su presne 🙂
@1veverica nezufam som V pohode. 😊 a máme ešte mrazacika a včera sme kecali S mužom a dohodli sa že ak ti vyjde dáme ho na darcovstvo
@kaciatko1104 si pozitivne naladena, to je skvele, hadam to dobre dopadne 🙂
@1veverica áno som ale určite mám trošku strach klamala by som ak by som povedala že nie
@1veverica tebe ako sa darí? Všetko V poriadku?
@kaciatko1104 ja ti verim, tiez som mala velmi blbe pociti, len ja som radsej netestovala, po sklamaniach, a neuspechoch, som si radsej pockala az na krv, ale aj viem ze to je velmi tazke to cakanie, a tak podvedome na to myslis, aj ked uz vysledky neviem zmenit 🙂
@kaciatko1104 zatial musim poklopat klop klop, ze ano, mam za sebou komb.test, s dobrym vysledkom buduci tyzden ma cakaju tie triple testy, tak som zvedava ako dopadnem, ale inac ma nic take vynimocne netrapi, az na to ze som dost unavena, a teraz co som si vsimla tak kazde rano vstavam s plnym nosom, nejaka alergia ma chytila tak musim poprosit asi lekarku nech mi da listok na nejake vysetrenie bo to je strasne
@1veverica aj moje kamosky mávali plne nosy 😊 no drzim palce 😉
@kaciatko1104 aha, takze myslis ze to je normalne? doteraz som sa s tym nestretla, tak preto ma to trosku zarmutilo, dost zle sa mi spi, sa budim okolo tretej, a potom mam problem zaspat, musim sa vykychat, vysmrkat, a hlavne, ja chodim do prace, tak potom som jak vyzuta 🙂
@1veverica no neviem či je to normálne len viem že aj oni mi to spomínali všetky upchate nosy ale treba sa opýtať len im povedali že vydržať treba lebo ako náhle si tehotná nikto sa ťa ani nedotkne ani vyšetrenia ani lieky 😔

@dadka0110 no a kedy mas ovu a po odbere davas Pk?