Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@slavomira6 akym testom si testovala od 10 jednotiek?
@vevericka13 testovala spm s clearblue. ..neviem kolko...stoji tu nieco 25mlU/ml...ale uz som zacala mat ruzovy vytok....cize asi kramy. Dneska som volala do labaku A povedali mi ze z tych 2 boli blastocyty ale ze vyvoj hned na zaciatku bol spomaleny cize neboli dobre na mrazenie....kvalita nebola dobra...cize nevim co dalej
@slavomira6 skus 10 tkovy, niektore zeny slabo krvacaju na zaciatku tehotenstva
@vevericka13 vies co pockam A pôjdem na krv v piatok
@slavomira6 drzim moc palce
mala by som otazocku..mala niektora z vas protilatky voci spermiam partnera?
@janula2003 Ahoj, ja zial ano.
@gabika2015 aaa aj sa to nejako prejavuje? teda okrem toho, ze to vies z testu?
Dievcence je tu niekto kto si robil genetiku. ..je lepsie si spravit genetiku z krvy alebo je to to isté ked nam spravia genetiku embryi?
@janula2003 Nie, ja som nic necitila, preto je to take zakerne 😒 Dali Ti na to nejaky liek? Mne pichali imunoglobuliny a vysledky sa mi ovela zlepsili 🙂
@gabika2015 nie nie, len ma to zaujimalo z toho pohladu, ze sa nam neplodnili vajicka normalne...podla mna nam ani taky test nerobili a podla mna by mali taky test robit, prisli sme takto o 6 vajicok a ja neviem ani preco
@monnito jéééj super krásne, tebe jedinej to z nás vyšlo v tom čase, užívaj si to a dávaj si pozor,čakáme na ďalšie správičky a napredovanie 🙂, už žiadne krvácanie!
@janula2003 Je mi to luto ☹ dufam, ze sa toho dopatrate. My sme prisli o 7 vajok, ale nepovedali nam, preco.
@gabika2015 vsak sa opytam ked tam pojdem, ale az tak o mesiac,davame si pauzicku 🙂
@slavomira6 ak vam urobia genetiku z krvi a nahodou nieco najdu ajtak vam pravdepodobne doporucia Pgd. Ako nam lekar povedal po vysetreni embryjok ak su zdrave a transferuju sa maju este vacsiu sancu ze sa uchytia pretoze viete ze su zdrave. Vraj zo vsetkych embryji, ktore vykazuju tych 5 dni co ich sleduju spravny vyvoj byva az 44% s genetickou chybou. A dalej co nam povedal bolo,ze ked nejdes hned na cerstvy transfer ale az na ket a si pod mensimi davkami hormonov tiez to byva este uspesnejsie pretoze telo si mysli,ze to je prirodzene pocatie a nebrani sa tomu ako pri tom ked si nadopovana roznymi hormonmi. PGD stoji okolo 300 eur za jedno embryjko, ale v konecnom dosledku ak nahodou neni dobre ti to usetri peniaze za ket a dvojtyzdnove nervy ci to vyslo
@monnito ahoj, ja som len v Decembrovkach, automaticky som bola pridana do skupiny, ked som si dala planovany termin porodu, inak ani nie 🙂 drzim palce, nech je vsetko ok!
@ssegra dakujem za vysvetlenie 😊 super uz len dohodnut dalsie ivf....kedy ste podstupili dalsie ivf....?
tak zienky vcera mi oznamili negativnu krv ☹ teraz cakam na ms a skusime prveho mrazacika alebo oboch /mame dvoch / teraz cakam na ms a davam sa dokopy z prveho neuspechu ☹
neviete poradit za kolko dni po vysadeni liekov sa dostavi ms ...
a chystate sa niektora na vklad mrazacika nech sa podporime ...
@petkazh cauko...ja som dostala ms skoro hned...zacala som spinit taky tmavohnedy a postupne prisla ms..musela som este cakat na druhe vysledky krvi a vysadila som utrogestan...my si davame teraz mesiac pauzu a v juni tiez ideme na mrazakov...tak drzim palec a hlavne sa treba rychlo oklepat a ist dalej...v
@bobricek1979 dakujem a ides na dalsi ket? Moc moc drzim palce aby sa to uz potom podarilo, budem na vas vsetky mysliet
@maculicek1977 dakujem pekne. Este sa moc netesim mam pred tym taky respekt ale dakujem panu bohu za ten zazrak, takto daleko som sa este nedostala. Na jednej strane je to uzasny pocit kwd vidis tu malu bombulku na sone a na druhej strane su obavy aby sa to neskoncilo predcasne.
Tesim sa aj na teba ked znova napises ze ides dotoho a moc drzum palce aby to kazda z nas zvladla
@datelinka31 dakujem pekne taktiez aj ty sa drzkaj. A citis sa teraz dobre? Pocitujes uz aj nevolnost?
@1veverica
@datelinka31
babulky a ako ste si vyratali v akom ste tyzdni? Rata sa to od prveho dna poslednej menstr.?
@monnito tak osobne ti vobec neviem poradit bo ja som to uplne inac ratala, ako mi to nakoniec vyslo, ale dr. mi povedala ze sa to rata ku dnu odberu(leto to je den oplodnenia) sa prirataju dva tyzdne to by si mala mat ovulaciu, ale samozrejme sa ti to este upravi ked budes absolvovat testy, a merania babatka, ked pojdes na kombinovany test, tam ti napisu do papierov datum porodu, a uz od toho sa to vsetko bude vyvijat, moja dr. mi povedala ze to je najpresnejsie ale z centra sa sekli iba o jeden den, takze pohodka 🙂

skúsim aj tu...mam merional 75 iu...8 ampuliek..exp. 06/16 ..