Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@maculicek1977 moja a to sa môže ísť hneď na ivf či len,ako čakáš na schválenie?Je mi ľúto ,ako to dopadlo,ale hlavu hore zahryzlo sa nádej je ďaľšie sa zahryzne na 9mesiacov pevne verím!🙂
Babulky tak bud.týždeň štvrtok Ket
Takze dievcata neni som tehotna...moje krasne 9,takmer 10bunkove embryo sa neprichitilo...nechapem to a som z toho na prasky,resp.v kolabse.Mrazacikov sme nemali,len toto jedno...boze to je ako zly sen.Nerozumiem tomu
@slavomira6 partnerovi akurat zistili translokaciu chromozomov 13-14, ktory ma za nasledok jeho zly spermiogram. nic sa s tym neda robit, len treba urobit PGD. na dalsie vysetrenie nas uz neposlali
@ssegra aha tak to je dobre....urcite sa najde dobra spermia 😂 ja dufam ze bude vse ok ale bojim sa...neviem preco sa nase embryjka delia pomalicky A ani kvalita nebola dobra 😢😑 nepocula si o takom pripade?
@slavomira6 naslo sa ich 8, ale len 6 bolo vhodnych na pgd. napocula som o tom nic, moyno len nemali stastnu ruku pri vybere spermie, ktovie
naše potvrdené tehotenstvo na teste konečne videné //, v krvi hcg 243 a videný vačok v 3 týždni sa jedným mihom rozplynul, potratila som ☹
Takí sme nešťastní, ubolení a ukrivdení, pýtame sa "prečo" prečo taká nespravodlivosť?
@ssegra muz ma terozoospermia 😕 tovie . A moze byt ze moje vajicka niesu dobre. Geneticke vysetrenie to zisti? Prepac ze sa ta tak vypytujem ale si jedna tu co otom nieco vie A podstupila gen.☺
@nikitka2 je to fakt veľmi ťažké u nás všetkých,je mi to strašne ľúto ja mám tiež obrovský strach čo ma čaká..nebuď smutná ja viem ,že ťa teraz nič nepoteší ,neviem čo povedať myslím na teba posielam silu%
@casina. ☹bolo to tvoje prvé?je mi to ľúto hlavu hore musíme ďalej nevzdávaj to
Všetky ženy ľutujem, keď potratia je to veľká rana na srdci aj na tele ☹ Taží ma aj ľahostajnosť doktorov, vôbec mi nerobili vyšetrenia či vlastne som v poriadku, náš problém je v mm. Aj na čistenie po potrate čakám 2 dni, lebo nemajú voľné miesto, tak sa trápim s krvácaním...do zajtra rána.
@bobricek1979 to vazne 🙂 supeer aj ta teraz nastavuju liekmi?
@slavomira6 ak by si mala ty nejaky geneticky problem tak ti to z krvi zistia,ale ci ti dokazu z toho povedat zw nas zle vajka to neviem. Napr. Nam pri pdg zistili ze v jednom embryjku bol z dvoch parov chromozomov len jeden a v druhom embryjku bol zase jeden par chromozomu navyse ale z koho strany to bolo neviem zatial nam nic nepovedali. To je v pohode ked som potrebovala ja info tiez tu nikto dokopy nebol
@nikitka2 nemám slov☹
@monnito áno beriem estrimax a od soboty utrogestan a dophaston dávame aj hatchng
@bobricek1979 ano prve 😢
Ahojte babky dlho som sa neozvala citam prispevky a mrzi ma co sa deje je mi velmi luto vsetky si zasluzime byr stastne a mat to najkrajsie v zivote byt maminou.Myslim na vas vsetky😊.Ja uz tiez pomalicky startujem na ket poviem ze ten prvy vklad bol sok.myslim ze uz som v lepsej pohode cakam na mrsku a o tri tyzdne ideme.Chcela som sa opytat poradite mi?ked mam 28 dni ciklus kedy mam ist na sono asi radsej skor vsak? Stal sa mi asi zazrak od posledneho kontaktu s vami isla som pre istotu svojej gynekologicke lebo ma brutalne bolelo na lavej sstrane a vedela som ze tam mam custy dve 2 cm doktorka pozera na sone a cisty fuc a dokonca prebiehala ovulacia normalne nechapem.uz som sa bala ze budem musiet zasa brat lieky na vysusenie a oni su tam neni som stasna ze nemusim cakat zazraky sa deju😁
@aluska1404 poobede ti napíšem poštučo nové som sa dozvedela
Ahojte babulky som v tejto skupinke nova, Boli sme na IVF v roku 2011 a podarilo sa na prvy krat, teraz ideme na KET mame mrazacikov len si mylsim ze su uz dost dlho zmrazane ze sa vobec nerozmrazia alebo ci nemozu bit aj poskodene... 26.5 ideme na konzultaciu, prosim Vas ako prebieha KET daju mi hned lieky na prvej konzultacii? a kolko to vsetko asi stoji lieky a vklad? dakujem

@petkazh tusim to bol nejaky 19ty den..nepamatam si presne. a nechcem ta ovplyvnovat, ale pri viacnasobnom vklade jedneho embryjka je vyssia sanca na otehotnenie ako pri jednom vklade dvoch embryjok..tak vela stastia 😉