Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@miskab ahoj myslim, ze sa vobec nemusis byt, ze by boli dlho zmrazene, alebo nebodaj poskodene. Kdesi som citala, ze embryja mozu byt zmrazene 25 rokov potom ich rozmrazuju a nicia.Pravdepodobne ta lekar prezrie a ked bude vsetko v poriadku mozno ti predpise estrimax a utrogestan, ale ten davaju zvacsa az po kontrole sliznice. Mozno ani ten estrimax nedostanes. Mna teraz caka tiez ket a neberiem ni estrimax budem mat len utrogestan a pregnyl. Zalezi to asi podla centra a podla lekara ako sa rozhodne
@petkazh chodime do Helios v MT, mame dvoch mrazacikov - v stadiu blastocysty, mala som 19 ooctyov odobratych, 10 vajicok bolo dozretych, z tych 10 sa 6 podarilo oplodnit a z tych 6 zostali dve co mohli zamrazit, v MT mrazia 5-6 dnove embryjka, MS ocakavam tento vikend, ale este si picham fraxiparine a doteraz mi pichali aj solumedrol do svalu kvoli OHSS, v Martine co mi bolo povedane vkladaju len jedno vraj je vacsia sanca poctom vkladov, vy chodite kam?
@kaciatko1104 Ahoj.Tak ako?Ešte si skusila testovat či už nie?O chviločku už ideš na krv konečne nie 🙂
@janulka232 ahoj testovala som dnes a bol negatívny žiaľ stále dúfam ale už tomu moc neverím 😔
@cherie77 Ja tiez do heliosu a mala som tiez dve blastocysty.uz len jednu a idem na ket za chvilku prvy et bil nesmoro bohuzial .ako si spokojna?
@kaciatko1104 silno držim palce velmi Ti to prajem aby Ti to vyšlo.Lebo ist do toho treti krat je to dost na psychiku.Ja už sa chystam na tyžden ku liečitelke chcem ešte aj ju skusit
@janulka232 ja tým liečiteľom verim mojej mamine pomohli nevedela otehotniet so mnou dva roky a liečiteľ jej pomohol.. Ja už do toho asi nepôjdem nechám to tak už sa mi naozaj nechce ísť do toho mám ešte jedno mrazené ale asi ho ešte nechám spinkať
@bobricek1979 supis 🙂 a nad lepidielkom si nerozmyslala?
@casina ajojko nezúfaj.......ťažké to je, presne ako ja......ja som mala 10 bunkové uchytilo sa a na 18 deň odišlo......mrazáčiky tiež žiadne...... ach jaj už som to predýchala ako tak.....idem hneď ako bude schválená žiadosť na 2 IVF. Držkaj sa, ja stále verím že to 2 už bude úspešnééééééé musíííííííííííí!!!!!!!!!!!!!
@aluska1404 ahoj, preco neskoro bol et? ja som zatial spokojna, hlavne ten pristup,
lebo boli sme aj v Gyn-Fiv ale len na konzultacii a neda sa to porovnat. Mohli mi sice viac vysvetlit ohladom OHSS, aby som vedela, co mam ocakavat, ale uz je to nastastie lepsie, len neviem ci budem moct ist na ket za mesiac alebo az za dva, zalezi ako sa to da do poriadku. ty si bola prvy krat na ivf?
@nikitka2 ahojko, zažila som to isté.....mne to odišlo na 18 deň, krásne 10 bunkové embryjko sme mali.....možno ťa to trošku ukľudní, že aj iní prežívajú to isté...... ja viem strašne to bolí.......ideme na ďalšie kolo......veľa síl!
@kaciatko1104 my ideme k pani Kopačovej dost sa aj tu na konikovi piše o nej.Neverim,že by Ti to nevyšlo ved maš až dva embrijka v bruško.Asi si kupuješ zle tehotenske testy 😉 .Je to tak strašne drahe umele oplodnenie a na psychiku.Ja idem do centra 20 tak som zvedava či mi da ešte šancu,ked nemam moc vajička
@janulka232 nech skúsi iné lieky inú kombináciu musí sa niečo dať aj u mňa zabralo len to že zmenila lieky. Povedala že existuje kombinácia ktorá zaberie len ju nájsť
@monnito no áno ale na mrazáčikov sa to vraj nedá tak dávame hatching
@janulka232 ahoj k tej pani Kopáčovej sa chystám aj ja ak nevyjde Ket v lete cez dovču naklušem aj tam určite🙂
@kaciatko1104 nezúfaj haló ešte nič nieje stratené koľký deň si?A to je prvýkrát že?
@maculicek1977 Bude zaslúžiš si to my všetky!
@kaciatko1104 zlostíš ma ešte nič nevieš vyčkaj 🙂a nevzdávaj
@bobricek1979 nevzdavam sa bola som na vklade 2. Mája takže 12-13 deň. Hej je to prvý vklad
@kaciatko1104 tak to má byť myslím na teba🙂
@bobricek1979 aj ja na teba myslím stále bože nech to dobojujeme do šťastného konca
@cherie77 Ahoj ano prvy krat som trosku smutna ze uz iba jedno mame ale dufam ze bojovnika.Mam taky pocit ze oproti minulemu roku to tam flakaju a neriesia ze vklad bol uz davno po ovu aj napriek tomu ze som to povedala a vedela tak Niaka pani doktoeka ktoru som ani nepoznala ma presviecala ze je vsetko v poriadku a nebolo s matwrnicou.Moja pod ktoru patrim Culbova tam nebola a ani doktor ale niaka na J ani neviem a bola dost nepriemna a pri vklade mi rozpravala ako sa jej nechce byt v robote v dobotu a ze nas je vela.Zmenila som nazor ze nie je doktor ako doktor.Culbova je mila super citliva a hento cudo nemam slov.

@bobricek1979 ok dufam ze dobre 😊