Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Baby,všetkym,ktorym nam to nevyslo silno drzim palce,ze raz budeme drzat ten svoj uzlicek v naruci... 😃😃😃
@kaciatko1104 ty si mladučka ty maš ešte kopec času.Ja viem ake je to velke sklamanie,ked to nevyjde.A ešte tie velke prachy ked tam musime nechat.My zajtra ideme k tej liečitelke a potom v stredu do centra
@janulka232 janulik drz sa potom mi daj info aj ja tam pojdem
@bobricek1979 ok jasne dam vediet,ale že vraj sa mam tešit na velku šoru kym prideme na rad
@janulka232 a @bobricek1979 kocky to idete tej liecitelke do Vrboveho??
@kaciatko1104 Nevzdávaj to musíme všetky bojovať ja som to veľmi zle prežívala a najviac mi pomohlo toto písanie a vyrozpravanie sa tu zienkam ktoré prežili a zažili veľa a za toto svetko by sme každá mala dostať medajlu.Držím ti palceky a veľa síl bojuj mne veľmi pomohla aj jedna pani ja ju volám anielickova.poznám ju 6 rokov a presne mi povedala čo sa bude diať pomohla aj veľa mojím zákazníčkam a verím jej povedala že budem mať dve embryjok a aj boli že jedno dievča jeden chlapec.A že som strašne nedockava že sa musím ukľudniť a byť trpezlivá. Povedala mi že mám ísť na vklad v júni tak aj idem ona sa venuje energiam a je neskutočne dobrá vždy plačem keď som u nej .28 idem na očistu k nej a naozaj pomáha aj takéto niečo neviem či už si skúšala???
@zuzicka1412 ano ja idem zajtra k nej
@zuzicka1412 ja až v lete bohužiaľ teraz nieje čas teda manželík nemôže
@janulka232 áno treba tam vraj trpezlivo čakať kedy vyrážate?
@janulka232 dufam,ze nam sem posunies nejake info,ze ako to prebiehalo a ako dlho si stala v rade...
@bobricek1979
@zuzicka1412 jasne dam info ja mam už nejake info od kamošky ona tam bola minuleho tyždna,len ma to zaskočilo,že k tej pani musim ist dnu sama bez partnera,že ona si to takto praje.Zajtra už ideme okolo 11,kedže nam trva pomaly tri hodiny cesty a hned na druhy den ideme do centra tak sme si blizko Martina objednali penzion tak budeme mat trošku aj vyletik
@janulka232 tak pozdravujem pani a drzte sa nechto suprovo dopadne🙂
@aluska1404 neskúšala som nič podobné raz som bola u veštici ale tá nebola moc dobrá
@janulka232 daj vedieť čo u tej liecitelky. Držím palce
@kaciatko1104 Toto nie je vestica je fakt dobra je v Trencine a nevesti z kariet anu nic podobne venuje sa energiam a cakram a tak je to super vola sa Samakova a je z Trencina
Ja tu pani vo Vrbovom poznam je aj ona dobra ale tato je lacnejsia a hlavne tiez ma liecitelske schopnosti a fakt smiesna suma to sa neda ani vysvetlit co som u nej zazila a to zakazdym ked k nej idem je to neskutocne dobra zena a ked ju vidim mam pocit ze asi lepsi clovek memoze byt aniel😊😊😊ak ti mate niekto blizsie urcite odporucam vyskusat 😊
@kaciatko1104 toto iste som prezila pred tyzdnom je to neskutocne tazke ja sa s tym este stale neviem zmierit stale lenplacem ....ale ideme dat vlozit mrazacikov ved aj tie su nase... tak im daj sancu aj ty a budeme si dzzat silno palce aby sa uchytili ....
@ajajaj00 krásne sa na to pozerať , držím palčeky nech to dobojujete do šťastného konca!!!!!!!!!
@maculicek1977 dakujeeem a verim ze vsetko bude ok a budeme najstastnejsiii ❤️Tebe drzim palce tiez💙
@kaciatko1104 dakujem. Jasne baby budem Vas informovat 🙂
@janulka232 Jani aj ja som už zvedavá, čo ti naordinuje 🙂 budeme opakovať! 🙂papa
@kaciatko1104 kačiatko moje hlavu hore, to sklamanie je strašné......no s tým nič neurobíme.....žiaľ......nebojkaj....po pár dňoch ten veľký smútok pominie trošku a začneš s nami zasa bojovať......si mladučká určite sa to raz podarí, musíš sa dať do kľudu a nestrácať nádej, pozri sme tu oveľa horšie prípady ako ty.....ja sa len tým ukľudňujem ja stále verím, že to už nabudúce vyjde MUSÍÍÍÍ Í!!!!!!!! Ja keby sa dalo idem odznova do toho už zajtra, čakám na ďalšie schválenie! VER VER VER, papaj kvalitnú stravu s dobrými tukmi určite to príde........papa
@maculicek1977 ďakujem drzim palce silnooooo
@petkazh ja som sa S tým zmierila asi po 20 minútach vôbec som neplakala načo nič mi to nepomôže hneď som sa spamatala a idem ďalej
@kaciatko1104 tak ty si aka pozitvna, velmi ti drzim palce do dalsieho pokusu. Fakt dodavas silu babam ktorym to nevyslo 🙂

@bobricek1979 ďakujem pekne som úplne V poriadku už ma to prešlo