icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

bobricek1979
19. máj 2016

@gabika2015 fú nemám s tým skúsenosť skús kľudový režim

janulka232
19. máj 2016

@bobricek1979 dakujem aj ja dufam,že do tretice to vyjde,lebo zachvilu 40 na krku

bobricek1979
19. máj 2016

@aveeva72 och je to veľmi smutné ,nevešaj hlavu od toho sme tu ,mne to tu veľmi pomáha a nabudí..tak dúfam aj teba posielam veľa síl my to máme tiež moc ťažké a tiež je moja túžba už dlhé roky iba túžbou musím však veriť aj keď v kútike duše uverím až keď ten uzlíček budem držať v náručí..niekedy sa mi to zdá ale veľmi vzdialené..no zmazať zlé myšlienky a veriť že sa dočkáme moc ti prajem a myslím na teba!@-}--

petkazh
20. máj 2016

dievcence tak ktore sa chystate koncom buduceho tyzdna na ket ...nech v tom nie som sama ...

gabika2015
20. máj 2016

@petkazh ahoj, ja sa chystam buduci stvrtok a uz mam plne gate 😕

petkazh
20. máj 2016

@gabika2015 super ja som vo stvrtok 13 dc tak asi trosku neskor ...a je to tvoj prvy ket ...a kolko embryjok si das vlozit..

gabika2015
20. máj 2016

@petkazh mne to tiez budu vkladat na 20. dc. Toto bude moj 2. KET a 5. vklad, preto som vystrasena, bojim sa, ze sa to zasa neujme 😒 Neviem sa rozhodnut ci jedno alebo dve. Ja by som chcela radsej dve, ale partner iba jedno. Ty si kolko mala vkladov? Davate si 2 alebo len 1?

petkazh
20. máj 2016

@gabika2015 tak nam sa zatial nepodaril et ale velmi zle som to znasala psychicky som uplne mimo z toho neuspechu vkladali sme jedno tiez som nepresvedcila manzela ale teraz dame dve kedze nam aj dvaja mrazacikovia ostali tak snad sa aj sanca na uchytenie tym zvysi verim tomu a silno dufam nech sa to uz podari aj tebe samozrejme ked uz mate tolko za sebou...

gabika2015
20. máj 2016

@petkazh Poznam ten pocit, to iste prezivam pri kazdom neuspesnom vklade, aj preto sa bojim toho, zo bude po 26. maji. Uz neznasam tehotenske testy, nikdy mi neukazali druhu ciarku ☹ Normalne mam uz fobiu z testovania a z toho cakania 😒 My mame este 3 mrazacikov, mali sme ich 5, vsetky boli HB. A sonografia ako dopadla? Ja mavam nizku sliznicu, ale vcera bola celkom pekna, cca, 8,5 mm co je u mna rekord. Kam chodis do centra a ku ktoremu Dr.? Aj ja Ti drzim paste aj ostatnym dievcatam, vsetky to mame tazke, ale aspon sa navzajom podrzime 🙂 🙂

bobricek1979
20. máj 2016

@gabika2015 najhnusnejsie co sa da uplne s tebou suhlasim len jedna ciarka na teste od svojich 24rokov mám 37 po tom túžim ach☹je to na nevydržanie niekedy sa sama neznasam aka som neschopná

gabika2015
20. máj 2016

@bobricek1979 presne ten pocit mavam aj na, ze som uplne neschopna, ze nie som dobra na nic ☹ Tie ktore otehotneju prirodzene, to nepoznaju. Dufam, ze o par dni sa uz budeme citit inak 😉

vanda83
20. máj 2016

@gabika2015 baby prezivam to iste 😩presne viem o com hovorite ale musime vydrzat a raz to vyjde, verim tomu!

janulka232
20. máj 2016

Raz to musi nam všetkym vyjst ved tak velmi tužime držat v naruči babätko.Po tolkych sklamaniach a neuspechoch snad aj my budeme štastne,že už aj my sme matkami

petkazh
21. máj 2016

@gabika2015 s tymi testami to mam fobiu aj ja tiez som nikdy nenasla druhu ciarku...my chodime do MT dr.Galla ...vravel ze sliznica je pekna ale aby bola este krajsia pridal mi estrimax ...no a neuchytilo sa...tak teraz som estrimax brala uz od 2. dc...a potom sa prida lutinus...tak buduci tyzden uz budeme mat embryjka v brusku a budeme sa podporovat aby sa uchytili uz konecne !!!!!!!!

saska6867
21. máj 2016

Presne rovnake pocity mam, nemame to lahke a okolie ked to nezazilo tak nevie az tak pochopit. Ja idem buduci tyzden na druhy ET, verim ale ze tento raz to vyjde. Planujete niektora buduci tyzden zakrok v Gynfive? Ja tiez vaham ci dat jedno alebo dve, zatial som priklonena k dvom.

jahoda07
21. máj 2016

Ja som chodila najskôr do Bratislavy potom do Zlina. Na umelom oplodnení som bola 17krat a nevyšlo to. Dva krát áno ale potratila som. Držím Vám palce aby Vám to vyšlo lebo to ked to nevyjde tak je to veľké sklamanie. A popritom som vždy mala 15-20 vajíčok a prvý krát som mala 52 a ujalo sa 12. Vtedy som mala al hyperstimulacny syndróm aj mi dávali infúzie. Ale mám kamarátku ktorej to vyšlo na 2krat . A jedna čo so mnou chodila tak jej to vyšlo na 19krat. A hneď dvojičky. Vždy sa hovorí nádej umiera posledná tak sa držte...

mkatkam
21. máj 2016

@jahoda07 17krat, ta obdivujem,ze kde beries silu,musi to byt hrozne narocne.drzim palce,aby to uz vyslo. Ja by som mala ist prvy krat a som cela vystresovana len z toho. Mozem sa spytat kolko rokov to je asi tych 17 krat?

bobricek1979
21. máj 2016

@jahoda07 wau a skúšala si už všetky možné vyšetrenia?asi blbá otázka čo?Koľko máš rokov?Je mi to ľúto,že je to až takto och obdivujem ťa ani neviem čo povedať si veľká bojovníčka!

gabika2015
21. máj 2016

@petkazh presne tak 🙂 mne inac este stale akosi nedoslo, ze uz vo stvrtok idem na vklad 🙂 Tebe to o kolkej budu robit? Ja idem az na 13.00, poriadne potrapim svoj mocovy mechur 🙂

gabika2015
21. máj 2016

Dievcata, nepichali ste si pri KET Clexane alebo Fraxiparine? Ja budem Clexane, len neviem, ako sa to picha, len tolko, ze mam zacat v den vkladu. Ani to mi nepovedali, ci pred vkladom alebo az po. Picha sa to do brucha vsak?

vevericka13
21. máj 2016

@gabika2015 ja som zacala dva dni pred vkladom vzdy vecer

gabika2015
21. máj 2016

@vevericka13 Mne to dali len tak preventivne, nemam na to diagnozu. A konkretne do ktorej casti brucha sa to picha? pod pupok alebo vedla?

vevericka13
21. máj 2016

@gabika2015 okolo pupku do 8cm, ale dost to boli, je to hruba ihla, ja tiez preventivne picham, u mna je to potrebne az ked budem tehotna

gabika2015
21. máj 2016

@vevericka13 Ďakujem pekne za info, teraz som už múdrejšia 🙂 Totiž mi to v CAR nikto neukázal, ani nevysvetlil. Ja už nejako vydržím aj tú bolesť, len aby to pomohlo. Už sa tak nebojím ihiel, IVF nás posilní 😉

vevericka13
21. máj 2016

@gabika2015 vsetko sa da vydrzat

petkazh
22. máj 2016

@saska6867 my chodime do MT iscare a ja som rozhodnuta za dve lebo nam ostali dvaja mrazacikovia ...tak verim ze sa uchytia....

petkazh
22. máj 2016

@gabika2015 ja este neviem presny den vkladu len na 14 dc mam volat budu robot kontrolne sono ale pocitam asi tak piatok som 14 dc...najradsej by som uz isla hned ...

petkazh
22. máj 2016

@gabika2015 presne tak aj ja som mala paniku z ihiel kanil odberov narkoz a teraz sa uz nebojim mozu ma aj krajat len nech sa podari mat babatko !!!!!

gabika2015
22. máj 2016

@petkazh mna uz chyta panika, mam brutalny strach z toho, ze sa to znova nepodari, uz to nechcem zazit 😢

saska6867
22. máj 2016

@gabika2015 Ja si picham Fraxiparine, je to celkom oki, injekcia je vopred nachystana, staci len pichnut. Troska to boli ale nic strasne, ja si to davam pod pupok, kazdy vecer jednu injekciu. Keby sa ti vytvorila modrinka okolo to nic nie je, je to ozaj troska hrubsia ihla. Ja momentalne picham 4 injekcie kazdy vecer pred ET, vsetky do okolia pod pupkom. Myslim ze vacsi stres ma z toho moj manzel ktory mi asistuje, hold sme silnejsie pohlavie 🙂 🙂 🙂