icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

1veverica
30. máj 2016

@gabika2015 no to je dobry znak, mna cely cas tak divne pobolievalo, a v case ms som sa citila taka mokra, ale ms neprisla, takze verim ze to bude ok, ale ziadne testy, pekne vydrz do odberu 🙂

gabika2015
30. máj 2016

@1veverica fuhh, to bude tazke, vydrzat bez testovania 🙂 mna brucho pobolievalo aj pri predoslych 4 vkladoch a tie boli neuspesne, ale kiezby si mala pravdu 🙂 pri predoslych som sa brutalne napchavala a priberala, ale teraz vobec necitim hlad a chudnem, nechceli mi vlozit dve embryjka, podla Dr. som prilis stihla 😕

petkazh
30. máj 2016

@1veverica dakujem velmi pekne budem stale info ako sme na tom...

petkazh
30. máj 2016

@janula2003 dakujem musime sa takto podporovat aby to kazdej uz vyslo !!!

petkazh
30. máj 2016

@gabika2015 no mne zvysil hned davku o dve tabletky a pijem cajik na podporu plodnosti z cajovne je tam alchemilka ....tu som nastudovala tiez tu alchemilku, cervene vino a chili papricky ale to ja nejem a nepijem takze skor sa spolieham len na tie hormony...

aluska1404
30. máj 2016

@1veverica Dakkkkkuuuujjjeeemmm mooocccc a krasny dnicek drzkaj sa😊

1veverica
30. máj 2016

@gabika2015 tak ja som nemala a ani teraz nemam ziadne vynimocne chute, vies co vsetky akoze zarucene priznaky pri mne boli zbytocne, jedine co som zacala potom pocitovat bola unava, a to bolo vsetko, nic ine, ani zle, ani chute, ani stmavnutie bradaviek, nic take, tiez som sa bala ze nic z toho. Tak u nas to bolo naopak, ja som chcela jedno ale embryologicka ma presvedcila ze radsej dve ze to vacsia uspesnot, a veruze som teraz rada, bo jedno sa uchytilo 🙂

gabika2015
30. máj 2016

@petkazh dakujem pekne za odpoved 🙂 mozno z toho nieco vyskusam. Alchemilku som zvykla pit pred MS, ale bude super, ak pomoze aj na sliznicu pred vkladom.

bobricek1979
30. máj 2016

@aluska1404 držím prsty moja veľmi na Teba myslím a budem sílno držať prsty🙂:-*

petkazh
30. máj 2016

@1veverica ano aj ja si davam uz dve vlozit a budem silno verit ze sa uchyti aspon jedno tiez si myslim ze je tam potom vacsia sanca ze sa podari ....no my uz vkladame mrazaciky...

krkoskova33
30. máj 2016

@bobricek1979 Dievčence asi som dostala mensky, neviete mi prosím poradiť že keby som si teraz urobila test som 8 deň po, či niečo uvidim alebo to uplavalo?

1veverica
30. máj 2016

@petkazh tak ja som nad tym nejako tak nepremyslala, ale ked to lekarka povedala, tak sme doma zvazili pre a proti, a nakoniec sme si povedali, a nech, keby ze sa aj obe uchytia, tak budu dvojicky a super, ved ked sa jedno vychova tak aj druhe, no nie? najprv moj tiez velmi nebol nadseny, ale som mu to vysvetlila, a potom sa uz aj tesil, bol dost smutny ked som povedala ze iba jedno cakame 🙂 velmi drzim prsty, myslim ze to vobec nevadi ze su to mrazaciky, takze pekne v klude, a pozitivna nalada nech srsi 🙂

petkazh
30. máj 2016

@1veverica dakujem este raz velmi pekne velmi mi pomahaju taketo povzbudenia ano snazim sa byt kludna a silno verit ze to uz vynde ...tiez som manzela nepresvedcila na dve pri prvom vklade ale teraz uz suhlasi so vsetkym a keby aj boli dvojicky boli by sme najstastnejsi na svete ....

1veverica
30. máj 2016

@petkazh tak ja som presvedcena ze teraz sa vam podari, tak super naladena si na to, a veruze si zasluzis byt stastna 🙂

hateria
30. máj 2016

@1veverica dakujem, musi to teraz vyjst 🙂 zajtra ideme na ultrazvuk,tak uvidime ako vajka reaguju na stimulaciu. Inak aj ty si bola tak skoro na ultrazvuku? Zajtra to bude este len 7.DC co stimulujeme. Ale dnes uz citim poriadne vajecniky, ako keby mali explodovat 😀

1veverica
31. máj 2016

@hateria ano, ja som bola 7den a potom 9den, a to mi uz dala ten pregnyl, kedy si ho mam pichnut, a kedy dojst na zakrok, mali by uz vidiet, ci sa nieco tvori, ze ci ti nahodou netreba zvysit davku. Ja som mala 7 den, len 4vajicka, ale do odberu sa mi vytvorilo este dalsie 4ks., takze neboj. Som zvedava ako si dnes dopadla 🙂

petkazh
31. máj 2016

@hateria ja som bola na prvej sono kontrole 6 dc / 5 den stimulacie / a na druhej 8 dc / 7 den stimulacie/ a hned na 12 dc odber vajicok ...na 15 vklad ale nepodarilo sa...

denidi
31. máj 2016

@hateria dnes ti silno drzim palceky😃😉

janula2003
31. máj 2016

@petkazh cauko mam este otazku, ked si brala ten estrimax ci ten druhy mala si normalne dlhu ms? ja len tri dni a nic, to sa mi este nikdy nestalo

zuzanna_sc
31. máj 2016

Ahojte,nás čaká dnes posledná dávka inekcií ( gonal,luveris,cetrotid) a večer pregnyl,vo štvrtok ma čaká punkcia 🙂 kedy vá robili transfér?
Máme za sebou 3 neúspešné IUI tak pevne verím že toto sa podarí!

janula2003
31. máj 2016

@zuzanna_sc drzim palec...transfer sa robi bud na treti den alebo ak mas predlzenu kultivaciu tak na piaty, nie kazde centrum robi predlzenu kultivaciu...takze by si mala mat transfer bud nedelu alebo v utorok..

1veverica
31. máj 2016

@zuzanna_sc ahoji, tak to si na tom podobne ako ja, ja som tiez mala neuspesne IUI, mne robili transfer 6den po odbere. Drzim ti palceky, podari sa to 🙂

janulka232
31. máj 2016

@bobricek1979moc ma to mrzi verila som,že Ti to vyjde.Ale možno ešte nič nieje stratene

bobricek1979
31. máj 2016

@janulka232 tak bohužiaľ už idú na mňa mms.No mame este mrazacikov ale najprv sa skusi imuno a hysteroskopia maternice

janulka232
31. máj 2016

@bobricek1979 tak super,že mate ešte mrazačikov,že nemusiš ist zase pod narkozu.Ale je to velke sklamanie,ked to nevyjde ako ja,ked už idem do toho po treti krat

bobricek1979
31. máj 2016

@janulka232 taktiez pôjdem tretíkrát no najprv musím vylúčiť tie vyšetká a tak pôjdem mám dva mesiace prázdnin tak skúsim aj bylinkárku pani Kopáčovú ideme ďalej bojovať.A možno zmením centrum to moje v Ke nemá veľkú úspešnosť ak by sa dalo chcela by som transfer v native skúsiť vraj je to prirodzenejšie pre embrijká a môj Dr. To nerobí.

krkoskova33
31. máj 2016

@bobricek1979 prepačte že skáčem do hovoru, ale môžeš mi povedať aký je ten transfer v native? Už sa ti potvrdilo že sa to nepodarilo? nefunguje ta pani bylinkárka aj cez net?

ssegra
31. máj 2016

@krkoskova33 teraz mam ket v native a to znamena, ze neberiem ziadny estrimax na sliznici a utrogestan beriem len 2 tabletky vecer a nic viac

petkazh
31. máj 2016

@janula2003 tak ja aj bez hormonov som mala len tri dni len s hormonami sa mi cely cyklus posunul a z 27 sa stal 37 dnovy...ale to mi uz je jedno len nech sa uz podari mat dietatko!!!!!

janula2003
31. máj 2016

@petkazh jasne, je to uplne jedno, len ma to prekvapilo, ale tak asi pohoda :D a kedy ides?