Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janula2003 dufam 🙂 a teba kedy caka ket?
@ssegra tak to presne netusim, asi tak za dva tyzdne asi, teraz som 6DC, takze som cakatelka :D
@janula2003 to rychlo zbehne a dockas sa aj ty 🙂
@bobricek1979 testiky aj ja mam doma.A prvy krat sme si užili vela sexu 🙂 kedže už mesiac byvame spolu.Tak by to bolo skvele keby nam to vyšlo.Ale ked nič zase nebude z toho toho mesiaca tak ani sa nemusim snažit,kedže teraz budem mat tymi lieky zablokovane vajička
@janulka232 ale už máš aj teraz blokované?
@bobricek1979 ešte teraz nie až ked dostanem mrchu začnem uživat lieky a až tymi liekmi mi zablokuje
@janulka232 jáj tak šup šup aj naďalej😉
@bobricek1979 no ved aj ty šup na to 🙂 .Už mam na to dva iba tyždne.Ale ked sa tak dlho nedari,človek už ani neveri,že sa prirodzene podari
my ideme na IVF tento mesiac. dnes som si pichla prvú stimulačnú injekciu... 😝
@janulka232 môže sa verme
@deianeira ICSI je omnoho lepsie, drzim palec
Ahojte chcem sa opytat kolko eva taka liecba co daku v centre
Tam je chyba malo tam byt napisane trva
@janulka232 ahoj , ja som v septembri 2015 stimulovala na IVF ale kvôli OHSS mi museli 3 embryjka mrazit. a par tyzdnov nato som otehotnela (po 4r snazenia) prirodzene, aj ked som v decembri msela ist na kyret, takze aj zazraky sa deju a treba v nich verit 😉 vela stastia
ahojte, baby prosím vás čo nasleduje po umelom oplodnení? myslím v tom zmysle, či by sme mali byť v kľude a doma oddychovať, alebo môžme chodiť normálne do práce, a či po zákroku môžme ísť napr. na dovolenku.... ? My sa chystáme budúci mesiac na ivf v martine
Ďakujem 🙂
@janulka232 tak ako pise emphatia, my sme sa snazili 12 rokov a ked uz sme sa rozhodli pre umele oplodnenie kvoli PCO a zlemu spermiogrmu, tak som otehotnela prirodzene, cize tie zazraky sa naozaj deju, len treba verit 😉
@14nunu10 ahoj aj mne dali soft, tiez cakam na mrchu a ideme do toho
Chcela by dom sa spytat ked vam vysla folikulometria na vikend kde ste si ju davali robit, kedze pravdepodobne vas gynekolog mal volno???
@bianitka996 v car-e robia aj víkendy
@bianitka996 pod do skupiny "junova stimulácia "😉
@14nunu10 uz som tam
@14nunu10 moj car je v brne ale snad mi to spravia aj u nas vo fakultnej na gyn ambulancii
@bianitka996 jaj no to neviem..hádam áno
@janulka232 ja som nemala mať žiadne a bolo ich 8a čo z toho keď sa nechcú ujať už mám len 2☹
@bobricek1979 tak ja prv ani jedno a potom až jedno.Tiež už som z toho neštastna.Tak snad tento krat sa ti to už podari
@janulka232 nepodarilo už špiním ide mrcha takže dve embrijka sa neujali

@ssegra tak to velmi silno drzim paste :D urcite to bude v pohodicke ....