icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

bobricek1979
16. jún 2016

@lucka_220809 Ďakujeme:-*

lucka_220809
16. jún 2016

@pupa_obtecta no, veru, ono je to proste tak... a iste ze to chce cas...ja som vobec neodisla odtial kvoli tomu,ze sa nam nepodarilo na prvy sup. Ale preto,ze ten priebeh bol taky zmatocny a ta komunikacia bola taka slaba a neurcita, ze to proste tak pre mna neslo. Ani v Brne mi to nevyslo hned, ale toto nezavazi ked vidis, ze ten lekar sa tebou dalej zaobera a riesite zakazdym, co dalej a vidis,ze sa robi co sa da. Ani nepotrebujem,aby na mna bol niekto premileny, potrebujem uplne normalny pristup ludsky a realisticky. Podla mna vacsina z nas.
Tak ti moc drzim palce... chce to vela sily.. inac o tej Petrovej som pocula tiez aj dobre... ak ty z nej mas dobry pocit a doverujes jej, tak je to super. ja som bola u ineho lekara, nebol zly chlapik, nechcem mu krivdit, ale taka stara skola, a to sa v tom proste odrazi...

bobricek1979
16. jún 2016

@aluska1404 tak to aj ja mam strach ze nieco vyjde zle,ale nesmiem si pripustat musi to byt ok ale pre pokoj musim do toho ist

katharinka24
16. jún 2016

@ssegra Jeej tak to sa velmi tesim a zaroven obdivujem. My sme praveze este len na zaciatku. Mame mat po odbere uz aj konzultaciu a aj vysledky zo spg nakolko som ich prosima aby sme nenuseli tolko volna brat. Mam trosku strach z toho vsetkeho lebo stale neviem co musim podstupit a drahy sa nevie vnutorne vyrovnat ze nemozeme mat prirodzene. 😕

ssegra
17. jún 2016

@katharinka24 neboj vsetko co bude treba zvladnes a nieje to take strasne obcas mozno trosku neprijemne, ale da sa to vydrzat..daj mu cas asi ho potrebuje viac aby sa s tym vyrovnal a ked sa podari babatko ved nikomu to nemusite hovorit ze nebolo pocate prirodzenou cestou

1veverica
17. jún 2016

@jorgie drzim palceky 🙂

jorgie
17. jún 2016

@1veverica Dakujem 🙂

janulka232
17. jún 2016

@jorgie držim palce aby to vyšlo 😉 a nech ti to čakanie rychlo zbehne

janulka232
19. jún 2016

@kaciatko1104 Ahoj kaciatko 😉 .Tak ako?Už si si bola po mrazačika?

diamirka
19. jún 2016

Mam klientky,ktore po um.opl.potratili.Metodou mojho odblokovania viecere uspesne donosili dietatko

diamirka
19. jún 2016

cinnost vajecnikov stimulujeme usnou akutunkturou

cherie77
19. jún 2016

@petkazh tak ja to mam negativne, hcg 0,1, MS sice meska 10den, ale krv je krv... Daj potom vediet ako, drzim palce

petkazh
20. jún 2016

stvrtok bol na teste slabucky duch dnes je negativny ...nemam uz silu na toto ....

kaciatko1104
20. jún 2016

@cherie77
@petkazh
Ahojte presne viem ako vám je ja som sa dozvedela negatívnu krv presne 2 týždne dozadu skoro som to nezvládla. Od januára samé neúspechy. Idem na tretí pokus ale už to beriem tak že ani nerátam S tým že by to vyšlo idem len kvôli priateľovi

kaciatko1104
20. jún 2016

@janulka232 ahoj ešte nie ani neviem či už chcem ísť už ma prešla tá eufória Z pocitu že sa niečo deje a že budem možno čoskoro tehu skôr som sa vnútorne vyrovnala a zmierila S faktami a nechce sa mi moc už do toho neviem dráhy ma prehovara čo to ide nech to ešte skúsim

petkazh
20. jún 2016

@kaciatko1104 uz nemame ziadnych mrazacikov ...rozmyslala som na tym brnom ale ked si predstavim zas tie injekcie operacia cestovania a o prachoch ani nehovorim je mi zle ☹

1veverica
20. jún 2016

@kaciatko1104 velmi ti drzim prsty, mas dobreho partnera, ked to chce este skusit, vsetky dobre vieme ze to nie je ziadna sranda 🙂 Verim ze tento pokus bude uspesny 🙂

bobricek1979
20. jún 2016

@kaciatko1104 máš podporu u drahého ,skúste ocja si zaslúžite mať bábo dajte si šancu verím ,že to teraz dáte

bobricek1979
20. jún 2016

@petkazh
Viem presne,ako sa cítite ☹mrzí ma to za Vás☹veľa síl želám@cherie77

kaciatko1104
20. jún 2016

@petkazh
@1veverica
@bobricek1979 ďakujem baby za podporu keď nevyjde muž chce ísť do Brna tiež si neviem predstaviť kde zoženiem tie peniaze a tie injekcie no koniec 😊 ale tak hádam to teraz vyjde

1veverica
20. jún 2016

@kaciatko1104 vyjde 🙂

maculicek1977
20. jún 2016

@kaciatko1104 ahoj Kačiatko ja idem tiež VYSKÚŠAŤ ZNOVU 🙂 zajtra idem pre injekcie koncom júla idem NATO, TENTO RAZ TO Už MUSÍ VYJSŤ!!!!!! POSIELAM TI VEĽA SÍL, NEBOJ SA NIE SI V TOM SAMA....

aluska1404
20. jún 2016

@maculicek1977 Drzim ti palce nech vyjde veru mas pravdu je nas zienok vela nech dobre dopadne😊 a ides do istej kliniky?

kaciatko1104
20. jún 2016

@maculicek1977 jej ahoj no ja začiatkom júla asi 5.7. Tak to vychádza. Idem na ket tak tentoraz bez injekcií a bez bolesti. No uvidím nedávam tomu veľké šance lebo neviem si proste Z hlavy dostať že ket nevyjde. Ja ketu neverím. Ale nevadí nezufam keď to vyjde budem fakt prekvapená a keď nie aspoň nebudem sklamaná 😊

jorgie
20. jún 2016

@janulka232 dakujem!
Veru, to cakanie je asi na tomto celom procese najhorise. Ja som dnes 5 dni po KET a ked si predstavim ze na krv idem az o tyzden tak sama neviem ako to vydrzim 😀
Normalne mi cas tak strasne rychlo leti, taky denno denny kolotoc, clovek ani neviem ako prejde tyzden za tyzdnom a teraz....normalne sa mi zda ze kazdy den trva aspon dvakrat tak dlho 😀

dadka0110
20. jún 2016

@kaciatko1104 mozno ti trosku zmenim zmyslanie na pozitivne....nam ET nevysiel a sli sme na ket v native a vysiel 😊...aspon zatial to tak vyzera...somm dnes 8 den po a // na teste 😊...tak ti drzim palce 😊

ssegra
20. jún 2016

@kaciatko1104 aj ja som isla na ket v native, beriem len 2 tab utrogestanu vecer a tiez nam to vyslo tak nevesaj hlavu 🙂 ket je lepsi ako ET, niesi taka nadopovana hormonami a pre telo je to prirodzenejsie 🙂

jorgie
20. jún 2016

@dadka0110 Ahoj. gratulujem k // 🙂
Mozem sa ta opytat, ktory den si zacala testovat? Ja som dnes 5 dni po KET neviem ci dokazem pockat az na vysledky z krvi

janula2003
20. jún 2016

@jorgie ja som dnes 6 den to ket a uz mam neuveritelnu potrebu sa testnut 🙂

janula2003
20. jún 2016

@dadka0110 drzim paste, aby vsetko bolo super..ake stare embryjko ti vkladali???