Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@kaciatko1104 baby maju pravdu mala by si to skusit ešte raz ved maš mrazačika aj,ked je to finančne naročne aj na psychiku.Ale musime verit,že tento krat už to bude uspešne.A raz aj my budeme mamičkami
@jorgie ja si urcite tento tyzden spravim test, na krv mam ist za buduci utorok..mozno v piatok 🙂 ake stare embryjko si mala?jedno ci dve?
@janula2003 my sme mali len jedneho mrazacika - takze vkladali len jendo, 5 dnovu blastocytu
Ja idem na krv v pondelok a budem sa snazit pockat s testom az do vikendu...uvidime ci to vydrzim.
a ty sa mala koklodnove embryjko?
@jorgie neboj rychlo Ti to zbehne a ty sa dozvieš potešujucu spravu.Ty si dobre na tom,ale mna čaka trojmesačna liečba potom kontrola a potom ešte jeden mesiac clostil,alebo injekcie ešte neviem
@janulka232 ja sa tiež načakám moja budeme dve a vlastne táto liečba je na čo konkrétne a čo po nej a ten clostyl je na čo?
@janulka232 dakujem, dufam ze mas pravdu a bude potesujuca sprava.
Je mi luto ze mas predsebou liecbu, ale aspon vies ze robis vsetko preto aby dalsi pokus bol uspesny!
My sme uz na konci cesty, toto bol nas posledny pokus a teda posleda sanca a nic ine mi neostava len verit ze to vsetko dobre dopadne. Mozno preto som taka nedockava 🙂
@jorgie preco posledny
@jorgie silno držim palce.Tak moj pokus je už po treti krat..Určite to vyjde,ale aspon už maš krasneho syna
@bobricek1979 lebo tu v Kanade IVF nie je preplacane poistovnou. Kazdy pokus nas stoji okolo $12,000 dollarov a sme sa s muzom dohodli, ze ak to teraz nevide, tak uz to nechame tak.
My sme mali stastie a po nasom prvom IVF sa nam narodil krasny, zdravy syncek. Potom sme mali par neupsesnych pokusov a teraz mi vlozili nasho jedineho mrazacika. Takze, preto posledny.
@janulka232 este raz Dakujem! a aj tebe zelam aby vsetko dobre dopadlo!
@bobricek1979 tak dalšie babenky už budu davno tehotne kym my si tym zase prejdeme.Tak ja mam už malo vajičok tak asi aj preto ta liečba,takže budem brat tri mesiace norethisteron a dhae a tymi liekmi si zablokujem vajička aby za tu dobu sa mi nazbierali potom pred menštruaciou mam prist na kontrolu či sa mi nenarobili cysty a potom mi da clostil aby mi vajička dozreli,alebo injekcie
@jorgie aj ja dakujem 😉
@dadka0110 gratulujem 😊 tak to si teda zmenila a veľmi 😊
@janulka232 idem do toho samozrejme 😊
@ssegra ďakujem za nádej
@jorgie napodobne ... prvy a aj posledny mrazak v tomto cykle..verim, ze to bude okey, jazdy den sa s nou zhovaram a dobovaram, cize uz len drzat paste 🙂
@kaciatko1104 to rada čitam,že to nevzdavaš 😉
@janulka232 ahoj Janulka, bože ty máš liečbu.....ale neboj tvoja snaha a bolesť bude odmenená, len to nevzdávaj tento rok sa už dočkáme!!!!!! Veľa síl a trpezlivosti, prežijeme to a dočkáme sa!!!!!
@maculicek1977 no už ma to štve,lebo už po druhy krat mam taku dlhu liečbu a moj vek uteka.A je to o nervy tri mesiace mysliet,že musim brat pät tabletiek denne.Dakujem aj Tebe prajem aby Ti to vyšlo.Ano aj my sa dočkame a budeme raz mamičkami aj,ked sme si museli všetkym tym prejst
@aluska1404 ahoj Aluška, áno idem do kde som chodila Iscare MT, mne sa ich prístup tam páčil....mňa ponáhla už vek 39 v septembri ísť do druhého Caru by som už nestihla.....uvidíme ako bude ďalej a ty ako rozmýšľaš?
@maculicek1977 No ja mam posledneho mrazacika a po 3 mezacnej pauze idem buduci tyzden na sono a 3.7 na vklad a modlim sa aby vyslo lebo som mala len dve blastocysty.Tak uvidime ako vravwla kaciatko my tiez chceme ist keby nahodou ne... do brna len kde zobrat tolko penazi.Radsej nad tym nerozmyslam lebo by ma asi porazilo kedze len lieky ma vychadzaju cez 800 eur a v Brne mi odpisali ze 5000.No dufam ze zabojujeme aj ja aj mrazacik😁aj sa bojim aj tesim.
@jorgie ahoj...dakujem 😊...ja som prvy skusila urobit na 5 den ale nic nebolo a uz som chcela hmed aj na 6 den ale sa mi nedalo tak som az na 7 a uz tam bol slabucky dusik a na 8 uz bola pekne vidno 😊...ja by som to tiez nevydrzala az do krvy....ale ci ti vynde test tak ci onak netreba sa na to velmi upynat lebo negativny sa moze zmenit po case na pozitivny a moze.to byt aj naopak....takze tak 😊
@janula2003 vkladali blanocystu 5 dnovu 😊
@kaciatko1104 aj ja rozmyslam nad tym brnom len neviem do ktorej kliniky ...a hlavne kde zozenieme zas prachy plus neviem ci mam silu zas na injekcie operaciu ...ach neviem ako dalej ☹
@kaciatko1104 Kačiatko neboj sa, nie si v tom sama, ja idem na KET zajtra, 3. vklad/resp. 4.pokus, tiež mi už dochádzali sily, ale nejako som sa ešte zmobilizovala a už sa netrápim a trošku sa začínam znova tešiť. Daj tomu šancu a nevzdávaj to, ešte je skoro!

@janula2003 viem ako sa citis 😀 ja som pocas nasho prveho IFV netestovala az do dna ked som mala ist na krv....az to rano som si spravila test, sama neviem ako som to vydrzala 🙂
lenze teraz sa ctim presne ako ty...chcela by som spravit test uz dnes aj ked viem ze je este skoro a musim pockat ...
prajem ti vela trpezlivosti do dalsich dni!