Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@dadka0110 dakujem za odpoved 🙂 Trosku si ma povzbudila! Mne tiez vkladali 5 dnovu blastocystu takze v tom sme na tom rovnako. Ja asi ties vyskusam testnut, ale asi pockam do piatku - to bude 9 dni po KET a snad uz tam nieco bude. Este raz ti gratulujem a prajem ti krasne a bezproblemove tehotenstvo!
@petkazh ahojky, ja chodim do reprofitu a som tam velmi spokojna, profesionalny pristup
ahojte babule moje 🙂 tak ja som si dnes bola vziať v Care injekcie bola som dosť prekvapená pretože koordinátorka po 1 IVF povedala, že to isté ešte raz a nakoniec mám krátky protokol s agonistom, má s tým niekto skúsenosť? Fostimon 150 a Diphereline 0,1 mg injekcie. Ďakujem
@kaciatko1104 tiež a ešte teraz ja tie vyšetrenia všade sa čaká tak dlho a platí
@aluska1404 tiež chcem zmeniť ak nevyjdú mrazaky Brno len tie peniaze ale asi nie reprofit ale to druhe
@bobricek1979 Ved to je najhorsie cakanie a peniazky no ale ja som povedala ze budem chodit az do kedy sa nezadari a uz kaslem na to uz budeme dlho setrit ale co uz.Nadej umiera posledna budeme bojovat spolocne😁😉vsetky tu.A uz vie ci tie vysetrenia kedy pojdete a kolko budes cakat?Mne manzel povedal ze ak by nevyslo ze si splnime sen a pojdeme do Thajska.Tak uvidime radsej by som nikde nesla a bola tehu a tesila sa.Uz ani to ma nebavi dovolenkovat😏No uz len tyzden a som blizsie k stastiu a tento krat to berem ze fakt upne kludno az nechapem.Dostala som prasok z Izraela posvateny a ten pijem ci ten to spravil.😊😊😊
@aluska1404 Ja dufam že do toho Thajska nepôjdete iba ak s bábatkom.Držím ti strašne prsty a jasné treba skúšať bojujme ja už ale veľa času nemám ale tak urobím max už sme obj.na imuno ale až 29.7 ešte hemato a hysteroskopia
@bobricek1979 Super rychlo. Uz nech to mas za sebou uspesne vysetrenia .Ja si myslim ze ani ja uz nemam vela casu kedze mam problem so stitnou a vysledkt hormonalne tiez nic moc kedze pri stimulke najvysia davka hormonu.Dufam ze este chvilku bude moje telo aspon takto na tom.
@janula2003 Ahoj, ako sa ti dari? Este si netestovala? 😀 ja uz som si vcera kupila 2 testy ale este som zatial odolala 🙂
@jorgie jasne, ze uz ano...negativne, ale stale som pozitivna 🙂 ja som taka, ze musim vediet, ci uz + alebo nic 🙂 bude to dobre...stale mam vascna dve ciary
@jorgie a ty co :D vydzis az do krvi, alebo to risknes uz teraz? :D ty si o den skorej tusim, ci
@bobricek1979 Dufam a tesim sa velmi uz nech tehulkujeme vsetky😊ale myslim ze vela z nas uz caka babenko kwd ti tak sledujem aj na nas pride uz rad😊😉
@janula2003 Ahoj. Ja asi spravim test v sobotu. Na krv mam ist v pondelok takze ak tam ma nieco byt tak uz v sobotu by to ukazalo. Dnes som 8 den po KET a zacinam mat pocit ze to nedopadne dobre, mam pocit akoby mrcha mala co chvilu prist 😒
@jorgie ja mam tiez furt nejake pocity, ale cakam ze to proste dopadne dobre..kedy si mala vlastne ket? mne ma prist ms zajtra, takze dufam,ze nepride 🙂
@janula2003 drzim ti moc palce! a zavidim ti tvoj optimizmus 🙂
ja som mala KET minulu stredu - 15 Juna a ja ani netusim kedy by som mala dostat ms, lebo mne robili KET az na den 25 a normalne mi ms chodi kazdych 28-29 dni...takze dnes som uz den 33 c 😀
je len mam taky pocit ze uz ms pride kazdu chvilu a chodim ja taky dilinko kazdu chvilku na zochod kontrolovat 😀
@jorgie fuuu, tak to bolo dost neskoro, mne vkladali 18dc, cudne u teba...pocit na ms mozes mat, to je dobry pocit..mna celu dobu picha na lavej strene, dufam,ze je to tiez dobre 🙂 optimista veru ze ano 🙂 musi byt, plac uz bol 1x
@jorgie sak to ze vsade inac. Ja som bola v marci 1 krat na ket, u mna et nebol kvoli ohs a nevydalo a teraz by som sa mala chystat na Ket ale uz 11 dni mi meska ms a mam zacat brat lieky. Tak cakam do nedele a potom sa objednam nech ma pozru. Uz som unavena z toho pozorovania niekedy aj 2-3 krat za tyzden. Asu si potrebujem oddychnut..tak uvidim 🙂

@petkazh presne S týmto bojujem. Tiež mám už problém S peniazmi a hlavne tie injekcie. Ten čas a to sklamanie