Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janula2003 Ahoj. Tak u mna to nevyzera dobre. Vcera som robila test a bol negativny ☹ dnes uz len cakam na potvrdenie s krvy.
Vyzera to tak ze nas syn bude jedinacik 😒
a ty ako? dufam ze budes mat lepsie spravy ako ja!
@jorgie noooo...tiez negativny test..zajtra idem na krv
@janula2003 to mi je luto! a mate este nejakych mrazacikov?
@1veverica To mám obrovskú radosť, že vám to vyšlo hneď z prvého IVF. Je to veľmi pozitívna správa aj pre nás všetky, čo sa nevieme odhodlať. A Gratulujem 🙂
@jorgie nemame ani deti ani mrazakov...hned ako to pojde pojdem do druheho ivf..dnes som neg. test oplakala, tak dufam,ze zajtra to uz prijmem kludnejsie..ale ms nikde, pri et som dostala presne nacas, mozno je to kombinacia hormonov...a ty co? pojdete znovu, ci staci jedinacik?
@janula2003 ja som tiez moj negativny test vcera oplakala, aj ked som sice tusila, ze to nebude mat dobry koniec, mat to potvrdene je ale vzdy tazke!
Ja neviem, ze ci by sme to skusili znova. Aj ked ja by som velmi chcela este jedno dieta, aj moj muz samozrejme, len po financnej stranke je to pre nas moc tazke. Tu sa totiz IVF nepreplace cez poistovnu a je to velmi draha zalezitost. My uz sme podstupili dva ET, plus dva krat KET s toho posledne tri pokusy neuspesne. Ja uz som neni najmladsia a neviem, ze ci je to mojim vekom ze sa bublinkam u mna nepaci ☹
neviem, je to teraz moc cerstve, este stale sa to snazim spracovat.
@veronikamak Dakujem, si velmi zlata, tak som asi jedna z mala, ktorej to vyjde na 1.krat, ale uplne chapem, cim vsetkym treba prejst. Ja osobne velmi velmi vsetkym babam prajem aby sa im to podarilo, ci na prvy, druhy, treti,.......krat, lebo si vsetky zasluzime byt mamicky. Je to teraz fakt smutne, ktora by chcela nemoze, a ta co moze, urobi s babom "lahky" proces, co teraz vsetko mozne v telke vidis, az sa ti rozum zastavuje. v dobe, ked existuju centra zachrany. Ale tak vidis, spravodlivost nikdy nebola a zial ani nebude. ☹
@1veverica kamaratka tiez bola na ivf a tudim spominala ze jej to robili Inak 35 rokov este nemam. My sme mali robenu PGD takze geneticke poruchy ako je downov syndrom by nam nemali hrozit. Viem ze ta kamoska bola dvakrat v BA v iscare u genetika a tam to malicke podrobne kontroloval.
ahojte, mam otazku tie co mate za sebou neuspesny ket, kedy ste dostali ms? na cas, alebo az po vysadeni progesteronu?
@jorgie ja uz som sa z toho nejako vyspala...som rozhodnuta, ked tak to podstupit vsetko znova...nic ine nezostava, ak chceme babo, dvoch psov mame a nejako ma to az tak nenaplna 🙂
citala som,ze to mate drahe a nepreplatene, inak je tocudne, ze ak mas diagnozu aj tak nic nepreplatia...nas toto kolo stalo dve tisicky a tiez to nebolo med lizat...nic, hlavu hore a optimisticky pohlad do buducna a je jedno ako sa rozhodnete 🙂 drzim palec 🙂
@janula2003 prvykrat mi to pomalicky zacalo aj ked som este brala utrogestan a druhykrat prisla o 4 dni po vysadeni liekov, ale to som brala aj estrimax a to kvoli nemu som nedostala
@janula2003 samotny progesteron ti nezabrani aby si nedostala ms

@1veverica on bol pri tom a aj mu slzy tiekli 🙂 teraz uz tomu viac verim, ked som videla na vlastne oci 🙂