Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
dakujem fakt baby..velmi vam drzim palce 🙂 😲
@denidi do olomouca,nevedela som si vybrat centrum do brna som nechcela ist lebo tam to uz praska vo svikoch :D na slovensko som ale moc nechcela nakoniec mi tu na koniku jedna baba povedala ze jeden dr z brna siel do Olomouca tak som sa rozhodla prenho.je velmi mily a vzdy zartuje.cloveku je potom hned lepsie.tak dufam ze sa splni jeho predpoved :D a ze budem tehula a dufam ze tebe to vyde na prvy sup ;) ako dlho by si teoreticky mala stimulovat?
@alison758 neni nad to,ked máš tak správneho dr.to človeku dodá strasne veľa viery v to,ze sa to naozaj podari 🙂
Vies čo,vobec netuším,ako dlho budem stimulovať,ale v piatok snad budeme múdrejší,ked uvidíme,ako reagujem na stimulku,nepytala som sa dr,co predpokladá,a le teraz budem múdrejšia a na všetko sa popytam...ty asi ako dlho budes stimulovať?
@denidi ja som mala gonal 300 jednotiek, takze je vsetko v poriadku :D drzim paste..
@denidi ja asi ani nie uvidime.minule som az moc reagovala tak som chcela teraz stimulku co najembejsiu ale soft nam kvoli tomu ze mame spermosiek zalostne mali a v moci neodporucali..juj ja som tak rada ze nemusim ziadne predoperacne riesit..uz mam dost lekarov v maji som bola u internistu co nas zanestnavatal poslal 2 mesiace som chodila na infuzky medzitym som ochorela a choroba sa ma drzala mesiac potom este alergologia kontrola po infuzkach a odber u obvodneho ci zapal presiel... :D ale uz som zdrava tinitus teraz v norme tak nechcem okrem centra vidiet ziadnych lekarov :D
@janula2003 dakujem krásne😃 som zvedavá na zajtrajšok,c i nejaké vajka rastu,ale verím,ze ano
@denidi nie infuzky som mala na moje pokazene uchu :D na zapal antibiotika kt mi nepomohli fakt mesiac som sa liecila :D a vkuse zvysena teplota a teraz ked sa pocasie pokazilo tak som zdrava :D :D :D no verim ze si najdem // na teste a ze tam aj ostatnu :D lebo po poslednom vklade som mala biochemicke..a vy mate aku diagnozu?
@alison758 nedarí sa nám skoro 4 roky,pred rokom sa podarilo,ale bolo mmt,tak mám len jeden vajcovod ,môj mal trosku pomalsie spermie,po vitamínov mal normospermiogram,ttakze nič také markantné,co by nám bránilo a predsa sa nedari,tak verím,ze nám všetkým vyjde práve toto,uz keď sme sa na to dali😉
Jooj s ušami to nieje sranda,to vie aj riadne boliet
@denidi preto mas aj vacsiu davku ked mas iba jeden vajcovod asi..no mozno ti len nedozrieva vajicko resp. Mali kedy...a aj ste robili nehake testy imunitu,hemato hormonalny profil? Mna neboli len piska je to neprijemne a vdaka tomu zke pocujem ale mala som este viac zhorseny sluch a zavrate tak som musela ist na infuzku plus mi davali kyslik a injekcie milgamy to su vitaminy skupiny B..len ked sa mi sluch opat zhorsi co urcite nastane musim ist opat na tu kuru...
@alison758 horm profil mám v poriadku,hemato síce dávnejšie robené,ale tiež bolo ok,imuno nemám robené,ale myslím si,ze koli vajcovodu nieje vyššia dávka,lebo vajecniky mam oba a ovulujem z oboch,asi to je individuálne,ako ktorý dr nasadí stimulku....aj máš nejaké detičky,ci sa snažíte o prvé?
@denidi neviem preco jedze vsetko je ok (iba stitna zlaza je na hornej hranici ale teraz uz beriem lieky)len my mame hrozny spermiogram...prirodzene tehu je uplne vylucene lebo spermosky nejdu aj tam kam by mali :D ale aj napriek tomu sa oplodnilo vsetko co sme oplodnit dali a aj sa pekne prezili 5pk aj sa vzdy krasne tozmrazili..je to zahada ktora nema riesenie :D a uz to necham plavat sustredujem sa na toto ivf.nerozmyslam nad tym preco sa to stalo uz som sa dost narozmyslala :D
Neviete, spôsobuje OHSS vysoký tlak? Lebo ja mávam práveže väčšinou nízky a posledné 2 dni okolo 160/110, tep 95. Vďaka za každú radu.
@veronikamak ahoj uz mas po odbere?alebo este stimulujes?ja som vtedy tlak nemerala..
@alison758 Ahoj, som 2 dni po odbere. Neviem, či to nespôsobuje Solu-Medrol, ktorý si mám pichať na zmenšenie vaječníkov. Dnes už mám tlak skôr nižší, ale tep stále okolo 95. Tak neviem, či mám zavolať lekárovi, alebo ešte počkať.
@veronikamak a mas nejake bolesti?nafuknute brucho?pijes dost vody?
@alison758 Brucho ma nebolí, keď nepočítam deň odberu. Snažím sa piť veľa ale je to skôr tak 3,5-4,0l. Písala som už aj dotaz do Mt Heliosu, uvidím, čo odpisu. Ale každá rada vítaná.

@denidi ahoj a aky nas protokol?