Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@karmen007 Ahoj, na to je dosť ľahká pomoc, kúp si chróm a L-Carnitin https://www.bodyworld.sk/tekuty-l-karnitin-s-ex... . Užívaj denne a zapoj aspoň pol hodinu cvičenia. Stačia ti na začiatok úplne bežné - brušáky, drepy, zákopy na zadok. Nezabudni predtým dobrý strečing. A tiež aspoň ten liter a pol vody denne. V lekárni si môžeš kúpiť aj dobrý čaj na podporu spaľovania tukov. Chróm http://www.fitpartner.sk/zeleny-caj-a-chrom/ ti pomôže "uhasiť" chuť na sladké, L-Carnitin výrazne napomáha spaľovaniu tukov, najmä v kombinácii s cvičením a dostatkom tekutín (neperlivá minerálka, nesladený čaj, občas vitamínový nápoj a smoothie). ale ak by si to občas nevydržala, kúp si najmenej 70 % kvalitnú horkú čokoládu. Ja si kupujem s príchuťou zázvor, ale teraz kúpiš od výmyslu sveta, tie trochu drahšie sú aj plnené. Flavnoidy v horkej čokoláde sú len prospešné a táto čokoláda tiež obsahuje veľa iných dobrých látok, ktoré sú telu prospešné , http://www.cvrv.sk/zdrava-vyziva/co-vidia-vedci... , takže môžeš mať pokojné svedomie 🙂. Držím palce ***
@1veverica ahoj, máš pravdu, že tá váha nie je najdôležitejšia. Ale ja mám 95 kg - takže to je dosť. Neviem, na čom to je. To IVF je taký vabank - si myslím. Mnohým ženám vyjde i prvý pokus, čo poznám. A niektoré na to chodia ako do obchodu a nevyjde im to. Díky moc. Aj tebe všetko dobré.
Ahojte baby pridávam sa k vám 🙂 aj ja som podstúpila tento mesiac ivf a minulý utorok mi vkladali embrijko a teraz čakám a už sa neviem dočkať kedy urobím testík - asi až zajtra... 🙂 aj keď to bohužiaľ ružovo moc nevidím. Keby ste niektorá potrebovali mám navyše merional aj diphereline, mi ostali.
@karmen007 tazko povedat ci to je vela alebo malo, ale myslim zeby si sa tym nemala az tak trapit, ja poznam fakt plno zien co su silnejsie a maju deti, dokonca prirodzene. Ale ked to ty citis ze potrebujes schudnut tak hura do toho. S tym IVF mas pravdu je to take zlozite, mne osobne tiez vyslo prve IVF, takze som spokojna, drz sa, uvidis ze vsetko bude dobre 🙂
Ahojte dievcata, v oktobri ideme na nativne IVF do Brna. Viete mi prosim poradit, co uzivat, aby sme to trosku podporili? Predsa, iba jedno vajko, tak nech mu trosku pomozeme... Dakujem. A vyslo niekomu z Vas nativne na prvy krat?
Ahojte baby, ja by som mala mať ET teraz v sobotu, len mam tekutinu v bruchu po odbere vajíčok a nechce sa mi vaječník jeden zmenšiť.Mavam strašne bolesti pri močení v podbrušku a od spodu.Zazila to niektorá z vás?
@lenca9219 treba ist do care..ci nemas ohss..alebo tam aspon zavolaj
@janula2003 volala som včera večer s Dr.a dnes som musela prísť na usg.Mam veľa piť....čo aj robím 4-5 l denne no daako nezaberá...
@lenca9219 Drzim palce a myslim na teba. Uz sa citis lepsie ? 🙂
@lenca9219 a ako sa citis?mne bolo pri prvom ohhs tak zle ze sa ani nevudujem ze mi vtedy vklad nevysiel.teraz pri druhom ivf sa to dalo dokonca mi na 5 den odpuchlo trocha brucho ale stale bolo zvacsene aj vajecniky ale bolo mi celkom dobre a zatial to vyzera ze to vyslo ;) drzim palce aby to skoncilo tehotenstvom ;)

@michallll ja som tiez v unione a trva to asi 3 tyzdne