Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@smoulinka13 ja som neprirbala nič ale aj preto že som s ami počas simulky ozval žlčnik a a po odbere vajičok som šla na oepráciu hned išiel von.... inak som nepribrala z hormonov čo som sa čudovala ja prieberme aj z vody :p
Ahojte žienky, nepotrebujete niektorá z vás Progesteron? Mám celé nedotknuté balenie a mne je nanič, ikeď žiaľ ešte nie sme tehu ☹ S cenou by sme sa vedeli dohodnúť. Držím všetkým palce, nech ste čoskoro všetky tehu...my sa chystáme v septembri na prefuk a potom asi ďalšie IUI.....
Vieš, keď ja som zásadne proti užívania hormónov...ani som netušila, že mi predpísal práve toto po 2. pokuse po IUI..proste som zobrala recept a šla do lekárne, až tam som zistila, čo mi dali...takže ja to určite nevyužijem, tak posúvam ďalej, komu to môže naozaj pomôcť....
ahojte baby mam merional, pregnyl, estrofem ak niektorej pomože píšte IP
buduci tyzden mam ist na OPU..moj muz dostal dnes antibiotika, co teraz??? uz to niektora z Vas riesila?
@janula2003 aj môj bol chorý,Aj atb mal doma ale s užívaním počkal ..az po opu si dal
@14nunu10 neviem ci tyzden vydrzi s anginou :(
@janula2003 no atb by sa pred opu nemali brat..
@janula2003 tak zavolaj do car a opýtaj sa ,však číslo počas stimulácie asi máš
Baby v telke davali ze stahuju z trhu prednison ci ako sa to pise a tusim tu niektore spominali ze ho uzivaju tak si skontrolujte sarzu a vraj sa maju vratit do lekarne
Ahojte babulky emoticon takze dnes návšteva GF dopadla super.Na budúci mesiac začíname emoticon na KET!!!!!! Budú sa vkladať 2 embryka-5 dňovej blasty.ak prežijú rozmrazenia.a ak to nevyjde,tak v novembri hned na druhe IVF.ale dufam ze nebude treba 😉drzim Vám všetkým tiez palceky!!!!👍🍀🍀🍀🍀✊✊✊
@maculicek1977
@bobricek1979 Ahojte baby ako pokračujete?
@janulka232 ahojko jani tak ja na prd ☹ bola som minulý mesiac 11.8 vklad 2 IVF, zasa sa mi chytilo a odišlo......bola som psychicky na dne.....už je to lepšie už som to trochu predýchala, idem na ďalšiu konzultáciu uvidím čo mi ponúknu, ale už samozrejme ako samoplatca..... teraz obvolávam všetky možné liečiteľky a idem vyskúšať ešte akupunktúru.....už neviem čo by som vyskúšala som zúfaláááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!! Všetky kamarátky sú tehotné alebo už majú čerstvé baby len JA NIE!!!!!!!!!!Dúfam, že tebe sa darí lepšie.........držím palčeky..............všetkým nám tu...........
@maculicek1977 och to mi je ľúto,ja som tiez bola ako samoplatca je to pálka a ešte keď to nevyjde 😞ale tak nám vyšlo na prvýkrát,do ktorého car chodíš? A neostali ti mrazacikovia žiadny??
@maculicek1977 Tak to mi je luto,že ani tento krat to nevyšlo.Ale po tretice nam to už musi vyst ved už čim všetkym sme si museli prejst.Ja konečne po troch mesiacoch uživania liek zachvilu idem na to.Okolo 13 mam dostat mrchu potom ešte budem uživat clostilbegyt po 6dnoch kontrola potom asi ešte nejake injekcie a ked budu folikuly možem ist na to.Tak ja som tiež už vyskušala liečitelku aj akupunkuru no nič nezabera,ale ani sa nečudujem ked mam malu rezervu vajičok
@14nunu10 ahojko , no uvidím čo to za pálku bude....mrazáčikovia nezostali ani z prvého cyklu, mala som len 5 folikov, z toho 4 sa oplodnili, jedno mi vložili, že vraj krásne 10 bunkové a tie ostatné napriek tomu že mali na 3 deň teda po 72 hodinovej kultivácii 8 buniek neboli vhodné na mrazenie.....tak to bolo aj pri 1 IVF, ja som už rozhodnutá že pri 3 IVF si ich dám vložiť už všetky, chodím do Iscare MT....bože je to hrozné......tebe držím palčeky nech to dotiahnete do úspešného konca 🙂 a ďakujem za povzbudenie....
@janulka232 ahoj Jani tak 13 je tu zachvíľku, tak už naozaj ten 3 pokus musí VYJSŤ!!!!! a nebola si s tou akupunktúrou spokojná čo ti tam povedali aj ti dali nejaké byliny, alebo koľko krát si na tom bola.....a kde si na tom bola? Papaj tie dobré potraviny na dobré vajíčka....Jani ty ideš už tiež ako samoplatca?
@maculicek1977 ano už sa mi to bliži 13 je tu zachvilu.Bola som na na akupunkture určite aj 10krat ale za každym som platila 10eur,ale už som tam bola davnejšie.Bola som v Poprade kde byvam.Tie ihly boli pre mna trošku neprijemne.Nič mi k tomu nedali.Ja aj po prvy aj po druhy krat som išla ako samoplatca.Pozeram,že tiež chodiš do Martina do iscare.Ja ked som tam bola v piatok bola som sklamana,že nam odišiel Galo
@janulka232 a teda žiadne bylinky ti nedali alebo niečo iného okrem ihiel? Ja som objednaná do BA a tam je to riadne mastné prvá konzultácia 86 EUR, a potom po 30 EUR,,,,,,ozaj áno Galo odišiel a nevieš prečo? Mne už tiež nebol v auguste.....a s kto tam bol? Ja strašne zvažujem Reprofit Brno aj keď je to od nás 6 hodín cesty.....a baby mi tu radia ísť si dať urobiť reprodukčnú imunológiu idem sa tam v pondelok objednať lebo to dlho trvá, teraz objednávajú na november.....A koľko to teda vyšlo ako samoplatca v MT všetko? Držím palčeky Jani, a dobre sa cítiš a čo ti povedali na kontrole?
@maculicek1977 nič som nedostala iba ma pichali.Tak to je riadna palka tak sad ty ešte dostaneš aj nejake bylinky za tu cenu.Neviem kde Galo odišiel,ale je mi to luto,lebo bola som už na neho zvyknuta a bol strašne zlaty.Teraz tam robi sa mi zda Stanislav Tomaš,ale že vraj on tam už robil.To som iba vyčitala z modreho konika.Mala by si skusit sa dat vyšetrit,lebo ty vieš otehotniet,len sa neudrži.Tak ja som prvy krat nemala ani jedno vajičko tak narkoza ma vyšla 500eur a 50eur som dostala zlavu.Takže neviem čo všetko stoji a druhy krat som mala iba jedno vajičko.Citim sa ok,len občas už mi bolo zle s tych liekov.Teraz som dostala clostil ked dostanem mrchu o 6dni mam ist na kontrolu a potom mi da asi injekcie.Dakujem aj Tebe držim palce nech už to tretie kolo mame za sebou
@maculicek1977 a nemas hematologicky problem ked sa ti neudrzi? mne pomohol az fraxiparine aby sa udrzalo
dnes mam za sebou OPU, odobrali 22 vajok, tak budem dufat, ze boli zrele a ze sa pekne oplodnia, dala som vsetky metodou icsi..
@vevericka13 ahoj no už si vybavujem všetky vyšetrenia, ktoré mi tu babuľky napísali.....čiže endokrinológiu, reprodukčnú imunológiu, hemato, a genetiku, jaj už aby to bolo lebo toto čakanie je hrozné.....tebe nato ako prišli že hematologický problém a koľko IVF si absolvovala? A už si šťastná tehuľka?
@janula2003 jej tak to si mala krásnu úrodu, super 🙂 potom nás informuj koľko sa oplodnilo atď......DRZÍM SILNO PALČEKY!!!!!! A akú si mala stimulku?
@janula2003 ahoj jej ja som mala takisto a z toho 7 embryjok a hned prvý vklad sa uchytil a spi mi už v postielke 5 mesiacov .)))tak držim palceeee
@janula2003 drzim prsteky,aby boli kvalitné a zachvilu bude drobcek v brusku😃ja som mala "iba" 5 aké 4 sa krásne oplodnilo aj pekne prežili PK jedno sme vložili a som v 9tt😉

@lenca9219 jasne ja som to tiez tak brala 🙂) zhodis potom