icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

henya
25. sep 2016

@janula2003 tak vidis 🙂 teraz sa drobcovia poriadne zahryzli...max.riziko moze byt, ze sa jedno z nich neudrzi. Kamoske vkladali tiez 2 a ona od 2 tyzdna zacala spinit a krvacat a trvalo to dost dlho ale...A vlastne doslo k uvolneniu jedneho plodu, druhy bojovnik ma dnes 6 mesiacov a je naaaadherny 🙂 Neboj, bude dobre, pozitivny je pozitivny 🙂

janula2003
25. sep 2016

@henya viem o tomto riziku a je mi jedno ci jedno alebo dve, ale nech je to zdrave a moje...ty mas jedno alebo dve vlozene?

henya
25. sep 2016

@janula2003 dve 🙂 a tiez mi je jedno ci bude jedno alebo dve, hlavne nech su zdrave 🙂 Ja som dnes 8dpt a rano som citila divne stahy v podbrusku, tak som si rano urobila a bola tam 🙂 Krv mam az v piatok, takze do stvrtku budem robit kontrolne testy ci naaaahodou 🙂

andrea8383
26. sep 2016

@janulka232 ahoj. Tak uz to mam potvrdené aj od doktora, ze nie som tehotná :( tak sme sa rozhodli ze si teraz dáme pauzu a skúsime šťastie niekedy na jar

wewulik
26. sep 2016

Tak baby bublinka je vo vnutri pre mna to bolo cele strasne krasne malo to caro az na to ze ked sme uz vysli von sme zistila ze nam odtiahli auto.Uz sme ale doma a oddychujeme

henya
26. sep 2016

@wewulik zly zaciatok, dobry koniec 🙂 Tak nech sa bublinke u teba zapaci a poriadne sa zahryzne pfj pfj pfj 🙂

janulka232
26. sep 2016

@andrea8383 to mi je luto,že ani Tebe to nevyšlo.Ale verim,že nabuduce už budeme mat viac štastia.Ja keby som mala menej rokov tiež nejdem hned do toho,ale dam si pauzu.Ak smiem vediet kolko ta to všetko vyšlo?

janulka232
26. sep 2016

@wewulik gratulujem dalšia tehulka 😉

andrea8383
26. sep 2016

@janulka232 aj s cestou cca 1500€

bebe133
27. sep 2016

@janulka232 aj my to tajime pokial je to bez uspechu. A presne ako hovoris, tiez sa kazdy pyta kedy budeme mat babo. A my tak strasne chceme ale nejde to. Drzim palce a prajem vsetko dobre.

janulka232
27. sep 2016

@bebe133 myslim,že je to lepšie tajit ako potom každemu vysvetlovat,že zase to nevyšlo.A vy tiež riešite IVF?

julie_k29
27. sep 2016

Dobrý deň, som študentka medicíny a píšem diplomovú prácu na tému Vplyv autoimunitných ochorení na plodnosť u žien. Veľmi by mi pomohlo, ak by ste obetovali 3 minútky Vášho času a vyplnili mi dotazník. Ten je určený ženám, ktoré počas života boli tehotné, alebo sa aspoň pokúšali otehotnieť, či už sú to ženy zdravé alebo trpiace akýmkoľvek ochorením. Dotazník je samozrejme anonymný. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P

bebe133
27. sep 2016

@janulka232 ano riesime. Druhe ivf neuspesne. Chcem ist do tretieho. Kopa vysetreni za nami. A tiez sa ma stale pytaju kamosky kedy uz budem tehu a preco to neriesime. Ved presne. Teraz som po neuspesnom ket a som rada ze o tom nikto nevie, lebo mna samu to dost mrzi a nechcem este lutost okolia. To by ma este viac rozcitilo. Takto som si poplakala a pojdeme dalej 🙂

janulka232
27. sep 2016

@bebe133 ja som bola po druhy krat teraz v piatok,ale zase nebolo nič z toho.A tiež som ostala velmi smutna.Tak ja mam za sebou vyšetrenie iba to čo nam robili v centre.Ja som si tiež poplakala a ideme dalej aj,ked by to malo byt darcovskymi vajičkami.

maculicek1977
27. sep 2016

@janulka232 ach Jani čo to zasa čítam.....jaj bože....také frustrujúce.....prečo to je takto.....ja už neviem kde nájsť silu ísť ďalej....ja som sa objednala na vyšetrenia ako bobríček, ale objednávajú teraz na december, takže čakanie....som strašne otrávená, ubitá z tých nezdarov....ale musíme sa pozbierať a ísť ďalej....Posielam ti veľa síl na prekonanie neúspechu.....

andrea8383
27. sep 2016

@maculicek1977 ahoj. Na aké vyšetrenia si sa objednala? Ja mam za sebou dve neúspešné IVF.

janulka232
27. sep 2016

@maculicek1977 no zase mam za sebou dalši neuspech.Prv som si povedala,že už končim,že už mam toho všetkeho dost.Ved tri mesiace som vkuse jedla lieky a nič z toho.Ja tiež sa musim sa pozbierat a ist dalej.Riadne dlho sa čaka na vyšetrenie.

maculicek1977
28. sep 2016

@andrea8383 ahoj ja som sa objednala na hematológiu do MT, reprodukčnú imunológiu do NR, genetiku do BB, a endokrinológiu do LV toto vyšetrenie, ale ruším nakoľko moja obvodná lekárka mi zobrala krv na odporučenie CARU na TSH a T4 a mám dobrý výsledok z nich, takže v štítnej žľaze to asi nebude.....ja zasa nemám problém s uchytením embryjka len potom zakrátko odíde, test pozitívny, ale šťastie dlho netrvá....bola som 2 IVF tento rok v Iscare MT. Strašne uvažujem ísť do Reprofitu Brno, ale to až po týchto vyšetreniach budúci rok nakoľko som už samoplatca a mám 39 preč ☹. A ty čo máš na pláne....?

janula2003
28. sep 2016

@henya no co zatial vsetko v poriadku? ja som bola dnes na krvi, tak uvidiiiime :D

andrea8383
28. sep 2016

@maculicek1977 tieto vyšetrenia ti odporučili v centre alebo na vlastnú žiadosť? Ja mám za sebou genetiku, hematologia ma čaká o dva týždne. A imunologia a endokrinologia....to som ani nevedela ze také vysetrenia by som mala mať.
My mame este jedno platene IVF,ale davame si pauzu a skusime to na jar. Potrebujem sa dat dokopy. Pozerala som aj centrá v Brne, ale od nás je to az príliš ďaleko a hlavne kvoli priatelovej praci by sme si to nemohli dovolit. Nemozme si dovolit aby prišiel o prácu, kedze potrebujeme každé euro,sama vies a vsetky vieme co to vsetko stojí.

maculicek1977
28. sep 2016

@andrea8383 vieš čo o týchto vyšetreniach som sa dozvedela tu MK, a šla som do CARU, že po týchto nezdaroch asi niečo budem mať, keď sa zahryzne a potom odíde....som bola nahnevaná, že to nepovedia hneď mala som čas minulý rok....som to už dávno mohla mať hotové, v Reprofite Brno bez týchto 4 vyšetrení ani nezačnú so stimuláciou....ja som sa len teraz objednávala takže termíny mám až na december jaj bože...No to VBrno je od nás tak 5-6 hodín autom....ešte neviem ako by som to všetko urobila, musím si to premyslieť....tu na MK sú baby čo tam chodia, stále tam pribúda tehuliek kdežto tu vidíš ako sa trápime....prečo napríklad nepovedali, alebo aspoň nenavrhli mi urobiť tieto vyšetrenia keď sú dôležité....hmmm.....?????som sa aj nového DR pítala sa mi ospravedlňoval, že on tam je len týždeň, ja si už bohužiaľ nemôžem dovoliť čakať a platiť za ich chyby!!!!! Vieš čo a na tej genetike ti čo robili, brali aj krv, či viac menej len rozhovor? A kde si na nej bola?

nisa_666
28. sep 2016

Tak baby ja po pozitivnej krvi na 8dpt som mala kontrolnu krv a mala som 5 hcg. Cizr zase odislo...uz 3 krat to iste...stracam nadej...

andrea8383
28. sep 2016

@maculicek1977 no pekne. To len peniaze ťahajú z nás. Ja som bola na genetike u nas v Lučenci. Zobrali krv mne aj priatelovi a pýtali sa nas zdravotný stav a vsetko ohladne zdravia aj o rodine. Takze si priprav info o tvojej rodine aj muzovej,ci u vas boli nejaké dedičné choroby a tak. Budu sa vas na to pýtať. A zoberte si aj zdravotné záznamy.
Vo stvrtok idem k svojmu doktorovi tak mu poviem nech mi vypíše odporučenie na tu imonologiu, aby som to mala ked pojdeme znova na vec.

19lilly
28. sep 2016

@maculicek1977 ahoj ja mam termin v nitre na 15.11 a nejdem tam keby ti to pomohlo ze pojdes skor

maculicek1977
28. sep 2016

@19lilly ahoj joj no ja rada by som šla skôr, len musím si to naplánovať v práci obaja...dám ti vedieť čo najskôr... si zlatá ja som objednaná na 06.12 nechceš ty ísť vtedy? 🙂

maculicek1977
28. sep 2016

@nisa_666 ahoj joj božinku ja mám tiež také dve skúsenosti, máš urobené ešte vyšetrenia z hematológie, reprodukčnej imunológie, endokrinológiu a genetiku? Je to dobré si to urobiť možno sa zistí príčina, ja som sa tiež teraz všade poobjednávala......posielam ti veľa síl na prekonanie neúspechu viem čo to je.....

19lilly
28. sep 2016

@maculicek1977 kludne povybavuj a daj vediet 🙂 dakujem ja zatial neplanujem ist bo to vyzera ze vsetky problémy su kvoli mojej stitnej zlazy tak cakam kym sa mi unormalnia vysledky a potom pojdem na KET a ked ani ten nevynde tak az potom sa objednam ale dakujem za ponuku 🙂

nisa_666
28. sep 2016

@maculicek1977 jasne všetko mame

bobricek1979
28. sep 2016

@maculicek1977 ahoj moja mne moja endokrinologicka povedala že ak sa to neudrží ,ale otehotnieš bude to hematologický problém niečo s krvou ja si myslím že ti mohli dať hned injekcie na riedenie krvy a pátrať hned mali aj zisťovať príčinu prečo sa to neudrží ..ak vôbec neotehotnieš tak vraj skôr tá imunita štítna žľaza a podob.

janula2003
1. okt 2016

@henya caukooo ako si dopadla na krvi??? ja som mala v stredu pozitivnu, ale spinim aj krvacam, takze v pondelok dalsia krv a verdikt..dufam,ze ty dobre